NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 635
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
MNF dupla
több mint 1 éve
Takarodj mar Carr.... 50% alatt dobal ez a pick meg siralmas volt. Carr vagy Camichael vagy mindketto hulye????Ezt a passzjátélot Hill is lehozza 😕
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Na mégegyszer vége akkor az első negyednek 😀
több mint 1 éve
Hendrix
1 554
Ez az ev meccse eddig, hatalmas brigadok.Sirok.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
A lengyel holnap cutolva leszBorzasztó dobás volt Kennytől is, azért tegyük hozzá.
KeyG
Kurva szar az offense, Kenny össze vissza dobál, Najee meg mínuszban van.
Hozzáteszem ha így is marad, akkor a két kezdő fantasy RB-m mínusz yardban zár, azért az nem semmi 😀
több mint 1 éve
Mi ez a meccs? 😀A legszebb NFC East éveket idézi 😀
tenorx
több mint 1 éve
KeyG
9 496
A lengyel holnap cutolva lesz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Te se érzed ezt vezetésnek 😁Közben meg a Steelers nincs meccsben.Dehogynem, 7-3ra vezetünk 😀
KeyG
tenorx
több mint 1 éve
Mi ez a meccs? 😀
több mint 1 éve
Bolondokhaza
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Valaki törölje már meg azt a nyomorult labdát...Reggelre pedig az irodámba várom a Benny Hill zenés gifet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Közben meg a Steelers nincs meccsben.Dehogynem, 7-3ra vezetünk 😀
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Semmi más nincs a Steelers oldalán, csak a mák meg Browns hülyeség. 3 és 4&1 re egyszer nem futattjuk Chubbot. A pick 6 ugyanúgy lehetett volna Browns oldalán is pick 6. Missed fg. Közben meg a Steelers nincs meccsben.
több mint 1 éve
Nagyon, de ha 3 játék után folyton lejön az O, akkor elfognak fáradni.Vajon mikor sikerül először megcsinálni egy kurva first downt?A defense viszont utos, foleg az elso hethez kepest.
Az offense eddig kurva szánalmas.
tenorx
Hendrix
több mint 1 éve
Hendrix
1 554
Vajon mikor sikerül először megcsinálni egy kurva first downt?A defense viszont utos, foleg az elso hethez kepest.
Az offense eddig kurva szánalmas.
tenorx
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Hendrix
1 554
Chubb egy allat.
több mint 1 éve
Mostmár látom is 😀Mindkettő 😀Gyorsan visszanéztem a box scoret. Legalább barom INT volt?Kicsit késtem csak szerencsére 😀Nem sokról maradtál le, 20 perc alatt volt picksix, int a másik oldalon, missed FG
Drip
tenorx
Drip
tenorx
több mint 1 éve
Vajon mikor sikerül először megcsinálni egy kurva first downt?Az offense eddig kurva szánalmas.
több mint 1 éve
Mindkettő 😀Gyorsan visszanéztem a box scoret. Legalább barom INT volt?Kicsit késtem csak szerencsére 😀Nem sokról maradtál le, 20 perc alatt volt picksix, int a másik oldalon, missed FG
Drip
tenorx
Drip
több mint 1 éve
Gyorsan visszanéztem a box scoret. Legalább barom INT volt?Kicsit késtem csak szerencsére 😀Nem sokról maradtál le, 20 perc alatt volt picksix, int a másik oldalon, missed FG
Drip
tenorx
több mint 1 éve
Kicsit késtem csak szerencsére 😀Nem sokról maradtál le, 20 perc alatt volt picksix, int a másik oldalon, missed FG
Drip