MNF dupla
1 hónapja
Sebii
3 505
Sérültek ide vagy oda, azért ez kurva szánalmas hogy képtelenek vagyunk egy incomplete passt kiharcolni
1 hónapja
Sebii
3 505
Hagyjuk már ezt a kamut
1 hónapja
Utley
257
Ez a D borzalom!
1 hónapja
Akkoss
203
Borzalmas a mi D-nk is. Csak a szokásos pisztoly párbaj.
1 hónapja
Sebii
3 505
Goffnak konkrétan semmit nem kell csinálnia, csak magamellé dobálni...
1 hónapja
Akkoss
203
Na erre nem számítottam... St.Brown TD passz Goffnak...okkke
1 hónapja
Sebii
3 505
Nincs passrush és nem tudunk szerelni. Így nehéz.
1 hónapja
Sebii
3 505
Azért ne temessünk, lőtávolban vagyunk.Az offense nagyon szépen megy, de félek hogy szétfutnak minket így hogy a falban nincsenek cserék és nem tudunk pihenni.
akdestroyer
1 hónapja
Ezt a miamit nézni felér egy büntetéssel.idén az nfl szégyene.
hpeter93
1 hónapja
Ezt a miamit nézni felér egy büntetéssel.
1 hónapja
Akkoss
203
Azért még ne temesd, "csodákra" vagyunk képesek a második félidőkben...
1 hónapja
Sebii
3 505
Ház ez ennyi volt. A komplett kezdő védőfal hiányzik, nem tudunk rotálni, bedarálnak minket.
1 hónapja
Sebii
3 505
Te atyaúristen, mit művelt KW III ebben a driveban!Minimális segítséget kapna a faltól, akkor top3 RB-ként lenne emlegetve. Elképesztő a csávó.
akdestroyer
1 hónapja
legalább fel lett rázva az állóvíz és az unalom ezzel a punt-al.
1 hónapja
hagyjuk abba most legyen döntetlen ez nem foci hanem a sport megcsúfolása mindkét csapattól
1 hónapja
de legalább grier nem aggódik az o line miatttakaordna el az a fasz.
Kúrfürst briareos
1 hónapja
hogy a viharba ne csapott volna le a kacsa?!
1 hónapja
casaubon
2 256
Serie A meccs lesz, a két 20as között fognak oda-vissza menni, végeredmény 3-2Optimista joslatnak tunik. Ugyanakkor vedelmi TD is benne van a meccsben
Rodaron
1 hónapja
casaubon
2 256
Talan a masodik forduloban lattam egyet, de meg nem mondom, melyik meccsenA szezonba nem is tudom láttam e már hogy lefújtákHipDrop tackleket is fújni keneNem el lett mondva várják meg a játék végét?Belefújtak vagy kilépett hogy nem vitte végig?Sípoltak
KeyG
Rodaron
KeyG
Rodaron
KeyG
1 hónapja
KeyG
9 323
A szezonba nem is tudom láttam e már hogy lefújtákHipDrop tackleket is fújni keneNem el lett mondva várják meg a játék végét?Belefújtak vagy kilépett hogy nem vitte végig?Sípoltak
KeyG
Rodaron
KeyG
Rodaron
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Rodaron
2 039
HipDrop tackleket is fújni keneNem el lett mondva várják meg a játék végét?Belefújtak vagy kilépett hogy nem vitte végig?Sípoltak
KeyG
Rodaron
KeyG