MNF dupla
1 hónapja
Eddig jó macifiúk
1 hónapja
áhh majd nem
1 hónapja
Egész várom a meccsünket szóval tuti a fővárosi parádéVagy mégsem?
davemayer
1 hónapja
Alford tud ilyet is ? 😮
1 hónapja
Volt játèkosai picit segítenek kicsit 😊
1 hónapja
Bijan ma vörös szőnyeget kap, London is 99 yardnál jár - a Billsnek kelleni fog az a játék a 2. félidőben, mint a Ravens ellen a 4. negyedben, ha akarnak valamit.áhh az csak a Ravens ellen ment 😀 ( bizok benne )
shagi0206
1 hónapja
Bijan ma vörös szőnyeget kap, London is 99 yardnál jár - a Billsnek kelleni fog az a játék a 2. félidőben, mint a Ravens ellen a 4. negyedben, ha akarnak valamit.
1 hónapja
szerintem az előző elkapsá voltaz ítélet incomplete volt, ez volt itt a befolyásoló tényező. Ha megadták volna elkapásnak, akkor meg az marad.
Midnight
1 hónapja
szerintem az előző elkapsá volt
1 hónapja
Szèp pick
1 hónapja
Összességében igen. De a Bills D megint hozza azt, ami a rákfenéje már egy ideje a csapatnak.Van baj a Billsnèl isjó az atlanta 😀
dande2
Midnight
1 hónapja
Van baj a Billsnèl is
1 hónapja
Persze szmöre, puntold el nyugodtan újabb +7 pontért... Most jöhet egy 95 yardos passzolt TD, csak hogy teljes legyen a repertoár.
1 hónapja
Mikor egészséges volt Strong (rookie) akkor is white kezdett szóval nem hiszem hogy számít ki van mögötte lolNem csak erre az egy playre gondoltam, hanem altalaban. De akkor ez megmagyarazza.White humanitarius okokbol kezdo meg? Mert a jateka mar evek ota nincs azon a szintenMondjuk az a DPI semmi nem volt konkrétan
casaubon
Egyébként minden más corner sérült, bár a rookiek valszeg úgy se kapnának lehetőséget helyette mert McD bele van szerelmesedve a veterán secondary játékosokba
ThySoul
casaubon
1 hónapja
Whitenál rosszabb nem lehet, legalább ő gyors lesz és néha csinál valami playt 😀mondjuk Hairstont lehet nem baj, ha nem kell berakni. Bár nem láttuk még nfl pályán élesben, de a sebességén kívül kb nincs semmi a repertoárjában. Aztán lehet elit lesz 😀White humanitarius okokbol kezdo meg? Mert a jateka mar evek ota nincs azon a szintenMondjuk az a DPI semmi nem volt konkrétan
casaubon
Egyébként minden más corner sérült, bár a rookiek valszeg úgy se kapnának lehetőséget helyette mert McD bele van szerelmesedve a veterán secondary játékosokba
ThySoul
shagi0206
1 hónapja
Nem csak erre az egy playre gondoltam, hanem altalaban. De akkor ez megmagyarazza.White humanitarius okokbol kezdo meg? Mert a jateka mar evek ota nincs azon a szintenMondjuk az a DPI semmi nem volt konkrétan
casaubon
ThySoul
1 hónapja
mondjuk Hairstont lehet nem baj, ha nem kell berakni. Bár nem láttuk még nfl pályán élesben, de a sebességén kívül kb nincs semmi a repertoárjában. Aztán lehet elit lesz 😀White humanitarius okokbol kezdo meg? Mert a jateka mar evek ota nincs azon a szintenMondjuk az a DPI semmi nem volt konkrétan
casaubon
ThySoul
1 hónapja
White humanitarius okokbol kezdo meg? Mert a jateka mar evek ota nincs azon a szintenMondjuk az a DPI semmi nem volt konkrétan
casaubon
1 hónapja
Egész várom a meccsünket szóval tuti a fővárosi parádé
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
White humanitarius okokbol kezdo meg? Mert a jateka mar evek ota nincs azon a szinten
1 hónapja
szép estét mindenkinek
1 hónapja
I'm tired, boss
1 hónapja
1:15, MATCH4

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!