New England Patriots – Buffalo Bills
több mint 9 éve
Na, ik, már csak a favicceid hiányoztak így hajnalban. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Tyrod Taylor viszont dobhatna már végre egy hosszabb complete-et, mert eddig nulla, pár pont miatt fog elmenni rajta a fantasy meccsem. Vagy fusson 20 yardot, nekem az is jó. Mehetek is aludni. 😊Ma a Billsben Háromt játszik - Terrible Tyrod Taylor.
peterk2005
több mint 9 éve
Tyrod Taylor viszont dobhatna már végre egy hosszabb complete-et, mert eddig nulla, pár pont miatt fog elmenni rajta a fantasy meccsem. Vagy fusson 20 yardot, nekem az is jó. Mehetek is aludni. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Áhh, 10 pont előny, ez a mai Bills nem szerez még 10 pontot. És még Bradyék is visszajönnek. Első downra tényleg felesleges volt, de amúgy egy sima, nagyon jó puntot ért az az INT.Mert?Hogy a felpattanó és a ezáltal eladott labda miatt újra esélyt kapott a Bills.
peterk2005
iktriad
több mint 9 éve
Mert?Hogy a felpattanó és a ezáltal eladott labda miatt újra esélyt kapott a Bills.
peterk2005
több mint 9 éve
Höri ma nincs formában, eléggé félre visz a szeme. Biztos nem aludt az éjjel 😊
több mint 9 éve
Ez megint mi...
több mint 9 éve
Mert?
több mint 9 éve
Brady ki...baszottúl dühös lehet most.
több mint 9 éve
Figyelnek a jatek integritasara.Ezt küldd el nekik, ezen behaltam 😀
Demecs
több mint 9 éve
Ha a labdat lerakjak a foldre onnantol indithato.Nem Brady hibázott, hanem a bírók 😀
Demecs
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Szerintem ez újabb csúnya bírói baki, ezútta a Bills kárára.Mi az nekik, ezt a meccset már így is úgy is elcseszték
peterk2005
több mint 9 éve
Na ezt a fújást ismét nem értem. A Pats cserélt (azt karikázták be a visszajátszásban), ilyenkor nem lehet sietve elindítani a játékot, ilyenkor a szabályok szerint meg KELL várnia a támadóknak, hogy a védelem is cserélhessen és felállhasson. Szerintem ez újabb csúnya bírói baki, ezúttal a Bills kárára.Ez a meccs tényleg kezd a game winning intes meccsre emlékeztetni. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 9 éve
Jövőre Gene Steratore jön a Mennyeibe bíráskodni. Cserébe Löfli megy az NFLbe!
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Az offside-ot azért a biztonság kedvéért a Pats oldalára mutatták
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Jó, látni, hogy a szövetségi kapitány az EB-ig hátralévő időben talált magának egy kis mellékes munkát
több mint 9 éve
FunHun
1 482
Hazai pálya... 😊
több mint 9 éve
Persze, hogy az, de a 2 zebra az elején mit nézhetett amikor azt mutatták, hogy nem TD.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Kampman
28 290
a térdét senki nem nézte? az még hamarabb lent volt
több mint 9 éve
Ez szerintem TD.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Ha ezt megadják, megverik a bírókat
több mint 9 éve
A magyarországi Bills-drukkerek egymásnak estek!!!! Iktriad, neked vannak már kihívóid?Egy vagyok a pár hazai Jags fan közül, csak sokat pofázom a virtuális térben.
Kampman