New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Az baj veled, hogy nekiállsz Troll létedre személyeskedni...Mégis megtetted te MAJOM! 😀 Na szevasz, aludj jól! 😀Rád kár karaktert pazarolni100-ból 99-szer, ma este visszanyalt a fagyi. 😀 Szokj hozzá.Ez nem TD. De azt most sem ertem, hogy az elobb miert nem volt az.Mert a bírók mindig minket tolnak...
ulpianus
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Cypress
Na még Trollnak is legalja a szinted 😁😁😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Látjuk az eredményt 😁😁😁Inkább kotont kellett volna anno...Rád kár karaktert pazarolni100-ból 99-szer, ma este visszanyalt a fagyi. 😀 Szokj hozzá.Ez nem TD. De azt most sem ertem, hogy az elobb miert nem volt az.Mert a bírók mindig minket tolnak...
ulpianus
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Draft
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Mégis megtetted te MAJOM! 😀 Na szevasz, aludj jól! 😀Rád kár karaktert pazarolni100-ból 99-szer, ma este visszanyalt a fagyi. 😀 Szokj hozzá.Ez nem TD. De azt most sem ertem, hogy az elobb miert nem volt az.Mert a bírók mindig minket tolnak...
ulpianus
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
több mint 4 éve
Még mindig fáj az elvett TD vagy 2 éve mi? Amit jogosan vettek el 😁😁😁😁😁😁100-ból 99-szer, ma este visszanyalt a fagyi. 😀 Szokj hozzá.Ez nem TD. De azt most sem ertem, hogy az elobb miert nem volt az.Mert a bírók mindig minket tolnak...
ulpianus
ThundersNFL
Cypress
Draft
több mint 4 éve
A néger Bogerrel játszott a ChiefsChiefs köszönje a nigger Zebrának és bandájánakJobb szeretted volna, ha Hochuli fia csalja el a meccset?
ThundersNFL
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Inkább kotont kellett volna anno...Rád kár karaktert pazarolni100-ból 99-szer, ma este visszanyalt a fagyi. 😀 Szokj hozzá.Ez nem TD. De azt most sem ertem, hogy az elobb miert nem volt az.Mert a bírók mindig minket tolnak...
ulpianus
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
több mint 4 éve
Hát ma ha a Pats nyer valahogy megérdemelik, a bírók nagyon vakok vagy nem akarják... 2. félidőben benne van a SB PatsAz offense-ben nincs.
Sifur
több mint 4 éve
Rád kár karaktert pazarolni100-ból 99-szer, ma este visszanyalt a fagyi. 😀 Szokj hozzá.Ez nem TD. De azt most sem ertem, hogy az elobb miert nem volt az.Mert a bírók mindig minket tolnak...
ulpianus
ThundersNFL
Cypress
Draft
több mint 4 éve
Chiefs köszönje a nigger Zebrának és bandájánakJobb szeretted volna, ha Hochuli fia csalja el a meccset?
ThundersNFL
több mint 4 éve
Sifur
1 118
KC nyerte az első félidőt a bírók a másodikat, ha kevésbé vakok, akkor ma a KC elverte volna magát
több mint 4 éve
A Chiefs sokkal jobb csapat most, de ezt a mai W-t nem érdemelték meg. A Pats küzdött szimpatikusan, teljes erőből, ezt megérdemelték volna.Dehogyjobb..
peterk2005
Bírói segítség nélkül nincs meg ez a meccs...Nem a jobb csapat nyert..Ennyi..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Cypress
3 228
100-ból 99-szer, ma este visszanyalt a fagyi. 😀 Szokj hozzá.Ez nem TD. De azt most sem ertem, hogy az elobb miert nem volt az.Mert a bírók mindig minket tolnak...
ulpianus
ThundersNFL
több mint 4 éve
Chiefs köszönje a nigger Zebrának és bandájának
Draft
több mint 4 éve
Nemhiszemel..ez van akkor amikor 1 elkapóban bízol igazán....
kyobalu
több mint 4 éve
Huh ez de kellett
több mint 4 éve
A Chiefs sokkal jobb csapat most, de ezt a mai W-t nem érdemelték meg. A Pats küzdött szimpatikusan, teljes erőből, ezt megérdemelték volna.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
es ennyi. Nem nyert a jobb.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
az első félidő miatt nem érdemeltük meg, de a bírók szarjanak sünt!
több mint 4 éve
Szerintem nem mond hülyeséget a ... elfelejtettem a nevét. Ha TD lesz rá kell menni 2 pontosra. Jobb esély, mint 1 negyedet ezzel az offense-el bevállalni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)