New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
A Steelersnek azért nem sikerült. 😊az a baj, hogy a kansas meccs óta a chargers egyre szarabb lett. ellenünk kikaptak simán, aztán volt vmi kajli meccsük, iszonyat szarul játszottak, nyertek, aztán jöttünk mi, szarrávideóztak minket, de hát ott is szarul játszottak a töltők, azon a meccsen még egy kolidzs csapat is vert volna minket. szóval sztem simán szar formában vannak. a két nyert meccs csalóka.minket verni nemm nagy dolog
gedam
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Undorító ez a home support. Remélem a következő meccs jobb lesz addig kiverem. | a maradék 3 hetes töltöttkáposztát a kukába |
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szép volt zebrák!
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Miért van az hogy a Pats ellen a kétes eseteket befujják? 😮
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Azt hittem mi égtünk tegnap nagyot, de a Chargers próbál minket is alulmúlni ...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
James007
1 854
Bár szívtunk, de évente megnézem legalább egyszer.faszt:😕Denver-Ravenst 2012ből. Az megtesziLátunk idén jó PO meccset? Ez is igen halovány. Régen minden jóbb vótLáthatsz. Rakj be egyet valami korábbi évből 😀
LeviPoki
bobi0092
LeviPoki
Heisman Trophy
www.youtube.com/watch?v=IMhGuBvyp5E
shagi0206
Kurt Warner mekkora kedvenc volt!
több mint 5 éve
kapják be
több mint 5 éve
Antonius
1 700
na ez a holding most tényleg zebra csalás volt. 1000 és 1 ilyen van egy meccsen
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
az a baj, hogy a kansas meccs óta a chargers egyre szarabb lett. ellenünk kikaptak simán, aztán volt vmi kajli meccsük, iszonyat szarul játszottak, nyertek, aztán jöttünk mi, szarrávideóztak minket, de hát ott is szarul játszottak a töltők, azon a meccsen még egy kolidzs csapat is vert volna minket. szóval sztem simán szar formában vannak. a két nyert meccs csalóka.minket verni nemm nagy dolog
gedam
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
KeyG
9 494
Hagyjuk már. Refriots.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Mondjuk azt, hogy a Chargers-nek a Ravens elleni volt a saját Super Bowljuk és most SB hangover van. Más magyarázat nincs erre a D teljesítményre. 😀
több mint 5 éve
Már megint csalnak!
több mint 5 éve
gedam
5 905
az a baj, hogy a kansas meccs óta a chargers egyre szarabb lett. ellenünk kikaptak simán, aztán volt vmi kajli meccsük, iszonyat szarul játszottak, nyertek, aztán jöttünk mi, szarrávideóztak minket, de hát ott is szarul játszottak a töltők, azon a meccsen még egy kolidzs csapat is vert volna minket. szóval sztem simán szar formában vannak. a két nyert meccs csalóka.
több mint 5 éve
Ha ezt Brady megdobja, sima TD
több mint 5 éve
Vezetünk.. jön a belső futás, belső futás, passz
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Akkor itt meg vén kecske is megnyalja a sót? Egyelőre csak Brady...Vak tyúk is talált ott szemet,inkább. Köze nem volt hozzá. 😊Ott legalább működtek a hosszan eleresztett dobások.Denver-Ravenst 2012ből. Az megtesziLátunk idén jó PO meccset? Ez is igen halovány. Régen minden jóbb vótLáthatsz. Rakj be egyet valami korábbi évből 😀
LeviPoki
bobi0092
LeviPoki
bobi0092
LeviPoki
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
a Gyozike showtRivers hogy osztja a csaj zebrat, oriasi xDsoha sem ertettem, hogy milyen allatkerti showt neztek. Mert en sehol sem latok zebrat. Vagy az en felemen van nagyon nagy hiba. Ami biztos is. De meg egy zebrat sem lattam egy nfl meccsen sem. Ma sem... ahahahah
ebbol jonni fog a tizedik kolyok is
Stez
gabistar
több mint 5 éve
nyilván ez a cél 😊 de mondjuk a Chargers múlt heti teljesítményéből már látszott, h vszínű gond lesz ittInkabb nezzuk meg a bolts chiefset ha mar lehet valasztani...: )majd megnézzük a Chiefs ellen.. már ha megnyeritek eztnincs még vége ennek, a Patriots védelem is egy kalap szarLátszott ezen a drive-on is nagyon.
Szesze
Burkus
Szesze
gabistar
több mint 5 éve
Gus Bradley ma olyan remek DC-nek, mint Jags HC-nek volt a meccsek döntő többségén.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Rivers hogy osztja a csaj zebrat, oriasi xDsoha sem ertettem, hogy milyen allatkerti showt neztek. Mert en sehol sem latok zebrat. Vagy az en felemen van nagyon nagy hiba. Ami biztos is. De meg egy zebrat sem lattam egy nfl meccsen sem. Ma sem... ahahahah
ebbol jonni fog a tizedik kolyok is
Stez
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Vak tyúk is talált ott szemet,inkább. Köze nem volt hozzá. 😊Ott legalább működtek a hosszan eleresztett dobások.Denver-Ravenst 2012ből. Az megtesziLátunk idén jó PO meccset? Ez is igen halovány. Régen minden jóbb vótLáthatsz. Rakj be egyet valami korábbi évből 😀
LeviPoki
bobi0092
LeviPoki
bobi0092
több mint 5 éve
Antonius
1 700
még egy ilyen vakon repülő védelmet, egyszerűen beszarok
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
faszt:😕Denver-Ravenst 2012ből. Az megtesziLátunk idén jó PO meccset? Ez is igen halovány. Régen minden jóbb vótLáthatsz. Rakj be egyet valami korábbi évből 😀
LeviPoki
bobi0092
LeviPoki
Heisman Trophy
www.youtube.com/watch?v=IMhGuBvyp5E
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
1:30 és TO, csak hogy legyenek izgalmakNa tippek hány perces TD drive lesz ez most a Pats-től? 😀7
Mr.Breaker
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!