New England Patriots – Miami Dolphins
több mint 10 éve
Szerencsére az én sztár QB-m hétről hétre egyre nagyobb MVP esélyes, szóval én csak felfele megyel árban.a mai teljesítménye után engedni fog belőle, csak hat első kört kér (:ano kúbéja ma is jó azértSimán ér 7 első kört amennyit kér érte.
Stez
Sixo
Stez
több mint 10 éve
Az egész sport tv szétmajmolja a Patset Meg brady t!De jo lenne már valaki mégfogná őket nem egy meccsre!
több mint 10 éve
a mai teljesítménye után engedni fog belőle, csak hat első kört kér (:ano kúbéja ma is jó azértSimán ér 7 első kört amennyit kér érte.
Stez
Sixo
több mint 10 éve
ano kúbéja ma is jó azértSimán ér 7 első kört amennyit kér érte.
Stez
több mint 10 éve
Ricsi, csak mert egy védő nem néz hátra, még nem feltétlenül szabálytalankodik. 😊 Bár ő most tényleg az volt.Annál a megállapításnál majdnem kinyomtam a TV-t...hihetetlen,hogy mennyire nem ért az NFL-hez,hétről-hétre mond 1-2 hatalmas marhaságot.
Kampman
több mint 10 éve
So close 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Belichick mode: 1 másodperccel félidő előtt, puntnál timeout, mert meglátott valamit.Hupsz, akarom mondani, FG.
winston
több mint 10 éve
Belichick mode: 1 másodperccel félidő előtt, puntnál timeout, mert meglátott valamit.
több mint 10 éve
és inkább rúgnak 80-ról 3 pontért, mintsem megpróbálják a hail maryt egy már amúgy is eldőlt meccsen
több mint 10 éve
Még mindig nem értem, Parker miért nem játszik abszolút, amikor rövid és hosszú elkapásoknál is használható.
több mint 10 éve
Amilyen sokat beszéltek arról még szezon előtt, hogy az AFC East idén talán még izgalmas is lehet, a Pats megint be fogja húzni úgy hálaadás környékére.
több mint 10 éve
atyaég, bugos a konzol, minden védő a pálya széle felé futott
több mint 10 éve
Azért kellett az a büntetés, hogy 10 yarddal hosszabb legyen a TD passz xD
több mint 10 éve
Jó, a 3&8 a mai támadósorral sima, legyen még plusz öt
több mint 10 éve
Nah ez az FG tuti csalás volt.Valójában mellément, csak Belichick egy illuzionista, aki most elhitette mindenkivel, hogy bement
Sixo
több mint 10 éve
Nem! Igen? Azt a mindenségit!52 yard nem kis feladat 😀
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Nem! Igen? Azt a mindenségit!
több mint 10 éve
Azért így évek alatt illett volna megtanulni, mi a különbség az offside és a neutral között.De ő az OL elemzését tanulta az évek alatt.
De nyilván a Miaminak túl egyszerű lett volna a 3&long, tettek róla, hogy ne így legyen. Idegesítő hibák ezek, ha nem tudnám, hogy edzőváltás volt a csapatnál, tuti nem hinném el, annyira nincsenek ott fejben.
Stez
több mint 10 éve
Ő már a Texas Statenek szurkol, amire Ricsi egyből rávágná, hogy Division1 bajnokoka gyerek pedig annak fog szurkolni, aki a legtovább marad veretlen"feleségem elment szülni, de ki nem hagynám a rangadót, pedig reggel ZH"hát biztos beolvasnákúgy imádom ezeket a beolvasásokat, most : mért nem oda-vissza játszanak a csapatok PO-ban, vagy családon belülieket írnak be, hogy : a csajommal összevesztünk stbÍrj be, hogy most verted szanaszét a barátnődet, mert a Miaminak szurkol, míg Te Pats-fan vagy.
Heisman Trophy
De semmi gáz, nyolc napon belül gyógyuló sérülési vannak.
Stez
Heisman Trophy
winston
Kampman
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz