NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 573
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Mihez ért egyedül Howard? Ezért nem dobsz felé.
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Igen, ezért írtam hogy igazából first, de nem látod a labdát.BB én igen jót nevettem. 😁Nem fogják megváltoztatni a döntést pont ezért... 😕
Valószínüleg first, de hol a labda?
KeyG
Castleai01
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
BB én igen jót nevettem. 😁Nem fogják megváltoztatni a döntést pont ezért... 😕
Valószínüleg first, de hol a labda?
KeyG
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
KeyG
9 496
BB én igen jót nevettem. 😁Valószínüleg first, de hol a labda?
több mint 1 éve
Legalább jó ST-je van a Patsnek.
több mint 1 éve
össze kéne már megint rakni egy scoring driveotÉrdekes, én is pont erre gondoltam... 😉
Kúrfürst briareos
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
össze kéne már megint rakni egy scoring driveot
több mint 1 éve
steve bellichek már nem drogozik v mitől hizott meg?
több mint 1 éve
bahahahamekkora stop és kapásból 4dik sem játszik
több mint 1 éve
amig nem n wordozik miközben a thai csajok kiverik neki úgy se lenne semmiSzerintem, mint mindenről, a részeg Bob Kraftről is vannak 18+os felvételei valamelyik Miamibeli masszás szalonban, ha felmerülne benne a HC váltás gondolata. 😀Félve kérdezem: BB kapott valamennyi deklarált türelmi időt, vagy bármeddig építheti a TB utáni csapatot?sztem addig engedik amig be nem éri shulat
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
Szerintem, mint mindenről, a részeg Bob Kraftről is vannak 18+os felvételei valamelyik Miamibeli masszás szalonban, ha felmerülne benne a HC váltás gondolata. 😀Félve kérdezem: BB kapott valamennyi deklarált türelmi időt, vagy bármeddig építheti a TB utáni csapatot?sztem addig engedik amig be nem éri shulat
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
hát eddig idén nem csökkent a lemaradás, szóval ki tudja. azért baszná a csőröm ha elveszne az a rekordŐ se nagyon akar tovább maradniFélve kérdezem: BB kapott valamennyi deklarált türelmi időt, vagy bármeddig építheti a TB utáni csapatot?sztem addig engedik amig be nem éri shulat
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Ő se nagyon akar tovább maradniFélve kérdezem: BB kapott valamennyi deklarált türelmi időt, vagy bármeddig építheti a TB utáni csapatot?sztem addig engedik amig be nem éri shulat
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Félve kérdezem: BB kapott valamennyi deklarált türelmi időt, vagy bármeddig építheti a TB utáni csapatot?sztem addig engedik amig be nem éri shulat
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Félve kérdezem: BB kapott valamennyi deklarált türelmi időt, vagy bármeddig építheti a TB utáni csapatot?
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Én a Rodgers projectben így már nem hiszek a Titans amíg Vrabel ott van addig bármikor jó egy playoffra.Ja, max csak Rodgers öregedhet ki. Meg esetleg még az ex-Phins QB Tannehill.És még pár évig biztosanNem baj, így is elég zsúfolt lesz az AFC idén. 😀A második fordulóban 0-4 tényleg nagyon csúnya.🙂Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
KeyG
iktriad
több mint 1 éve
Ja, max csak Rodgers öregedhet ki. Meg esetleg még az ex-Phins QB Tannehill.És még pár évig biztosanNem baj, így is elég zsúfolt lesz az AFC idén. 😀A második fordulóban 0-4 tényleg nagyon csúnya.🙂Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
És még pár évig biztosanNem baj, így is elég zsúfolt lesz az AFC idén. 😀A második fordulóban 0-4 tényleg nagyon csúnya.🙂Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
több mint 1 éve
Nem baj, így is elég zsúfolt lesz az AFC idén. 😀A második fordulóban 0-4 tényleg nagyon csúnya.🙂Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
iktriad
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Szerintem Taylor tartja vissza a fejlődéstőtől a Bengalst, hasonló a helyzet a Chargers esetében a főedzővel.Ha sérült, mit keres a kezdőben? Zac Taylor olyan hülye, mint a tesója Press?Burrow sérült Herbert meg csak Chargers lifestyle. 😁Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
iktriad
KeyG
iktriad