NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 582
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
A második fordulóban 0-4 tényleg nagyon csúnya.🙂Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
iktriad
több mint 1 éve
szokás szerint kimaradt neki a TC és ma megint rásérült a vádlijáraHa sérült, mit keres a kezdőben? Zac Taylor olyan hülye, mint a tesója Press?Burrow sérült Herbert meg csak Chargers lifestyle. 😁Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
iktriad
KeyG
iktriad
több mint 1 éve
Ha sérült, mit keres a kezdőben? Zac Taylor olyan hülye, mint a tesója Press?Burrow sérült Herbert meg csak Chargers lifestyle. 😁Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
iktriad
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Ha így tolja mostani szezon után contract.Tuat mikor kell megfizetni?jövőre még van contract. de ha igy tolja minél előbb
KeyG
Kúrfürst briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Burrow sérült Herbert meg csak Chargers lifestyle. 😁Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
iktriad
több mint 1 éve
Tuat mikor kell megfizetni?Bármikor lehet már. Burrow és Herbert azonos draft classból lettek meghosszabbítva és állnak azóta 0-4-el. 😀
KeyG
több mint 1 éve
Tuat mikor kell megfizetni?jövőre még van contract. de ha igy tolja minél előbb
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Tuat mikor kell megfizetni?
több mint 1 éve
Injury Update | Salvon Ahmed has a groin injury and is questionable to return.igy nem lesz sok futás második félidőben
több mint 1 éve
A Miami eddig nagyon meggyőző.
több mint 1 éve
ez big boy 2 minute drive voltLegalább tehetnének úgy mintha nehéz lett volna... 😛
Kúrfürst briareos
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Berrios remek kis WR3.
több mint 1 éve
Ebből a támadásból pont kell, nincsen mese...na tessék de most már legyen elég 😛
Castleai01
több mint 1 éve
Ebből a támadásból pont kell, nincsen mese...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
KeyG
9 496
A 99 es speedel rendelkezők elé kell dobni, ez TD is lehetett volna.
több mint 1 éve
nincs nagy risk, max puntoltokhibás challenge, fogta még amikor indult a karEzt még talán Miami-ban sem adnák meg fumble-nak de megértem hogy megpróbálja, miért is ne...
Kúrfürst briareos
Castleai01
több mint 1 éve
hibás challenge, fogta még amikor indult a karEzt még talán Miami-ban sem adnák meg fumble-nak de megértem hogy megpróbálja, miért is ne...
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
AVG az állatÉs vírusirtónak se utolsó.
Kúrfürst briareos