NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 608
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Egyébként is. Viccvót.Kész, eldőlt, vége.a mai meccsek fényében elég erős kijelentés
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kész, eldőlt, vége.Ááááá, csak altatunk... Megvárjuk hogy elkényelmesedjenek a delfinek aztán robbantunk és állva hagyjuk őket... 😉
nagylaza, főpohárnok
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Kész, eldőlt, vége.Ez többnyire az én szövegem. 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Kész, eldőlt, vége.a mai meccsek fényében elég erős kijelentés
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Kész, eldőlt, vége.
több mint 1 éve
szép drive még ha rövid pályán iseddig tetszik az offense
több mint 1 éve
És futott TD. Nagyon jól játszik egyelőre a Phins.
több mint 1 éve
Ha nem ellenünk nyomnák még tetszene is a dolphins támadójátéka...Szépen büntetik a túlzott agresszívitást...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Turf Monster TD saving tackle!
több mint 1 éve
allahu akbar is él ma rendesenTávoli rokonja az admirálisnak?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Mondjuk a tavalyi év szerencsétlenkedése után én már annak örülök hogy tudjuk támadó oldalon mozgatni a labdát... 😛Ég és föld a különbség még egy ilyen toldozott-foltozott fal mögött is...
több mint 1 éve
Rookie mistake, innen láttam hogy ki fogják ütni a kezéből... 😕
több mint 1 éve
A 3 safety jó lenne ha variálnánk is a felállást velük és nem mindhárom mélyen várná a passzt kivonva magát a futásból...Eddig mint kés a vajon...3 safety fogjátok a mélyeket, akkor majd haladunk rövidekkel. redzone el lett balfaszkodva meg jól mozgott a def, kérdés h továbbiakban h alakul
Castleai01
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Eddig mint kés a vajon...3 safety fogjátok a mélyeket, akkor majd haladunk rövidekkel. redzone el lett balfaszkodva meg jól mozgott a def, kérdés h továbbiakban h alakul
Castleai01
több mint 1 éve
Idegenben jó a 3 pont?
több mint 1 éve
Nagyon tetszetős a Miami futójáték eddig.
több mint 1 éve
Eddig mint kés a vajon...
több mint 1 éve
Marte Mapu a Pats kezdőjében van? Nem rossz a Sac State-s rookietól.
több mint 1 éve
Jó kezdés, erős visszaesés... 😛Rá kell menni a hosszú passzra. De ne Howard felé dobjon MacGyver.
Fal nem nagyon tart, ez így hosszú távon nem lesz jó... 😕
Castleai01
több mint 1 éve
Jó kezdés, erős visszaesés... 😛Fal nem nagyon tart, ez így hosszú távon nem lesz jó... 😕