NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 688
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots - Tampa Bay Buccaneers
több mint 3 éve
"Csak" field goal, remélem az O mutatni tud végre valamit ma...Gondolom, nem ilyen valamire vártál
Castleai01
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
"Csak" field goal, remélem az O mutatni tud végre valamit ma...Mutattak, csak gondolom nem ezt vártad.
Castleai01
több mint 3 éve
"Csak" field goal, remélem az O mutatni tud végre valamit ma...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Brady megelőzte Drew Breest.
több mint 3 éve
Ez mekkora kamu ítélet volt, egyértelmű fumble volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sima fumbli sajnos... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Nem kellett sokat várni az 1. turnoverre.
több mint 3 éve
Hát...kedvesebben fogadták, mint annak idején Favre-ot a Lambeaun, de azért volt itt fújolás is eléggé hallhatóan.Nem a Jetsbe,vagy a Billsbe igazolt...
Kampman
több mint 3 éve
+Az Arena 4-en élőben megy majd Talladega ma?nem tudom, van addig még 2 NASCAR versenyem és 1 NCAA meccsem 😀Belegondoltál abba, hogy jövő héten ebben az idősávban te közvetítesz majd? Ha igen, milyen érzés?Ooopsz, ahogy nézem esik az eső...szakad
Castleai01
shawnka
iktriad
shawnka
iktriad
Túl nagy az esőveszély
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Hát...kedvesebben fogadták, mint annak idején Favre-ot a Lambeaun, de azért volt itt fújolás is eléggé hallhatóan.
több mint 3 éve
Az Arena 4-en élőben megy majd Talladega ma?nem tudom, van addig még 2 NASCAR versenyem és 1 NCAA meccsem 😀Belegondoltál abba, hogy jövő héten ebben az idősávban te közvetítesz majd? Ha igen, milyen érzés?Ooopsz, ahogy nézem esik az eső...szakad
Castleai01
shawnka
iktriad
shawnka
több mint 3 éve
Mint a Steelers #O! /szar/Belegondoltál abba, hogy jövő héten ebben az idősávban te közvetítesz majd? Ha igen, milyen érzés?Ooopsz, ahogy nézem esik az eső...szakad
Castleai01
shawnka
iktriad
több mint 3 éve
nem tudom, van addig még 2 NASCAR versenyem és 1 NCAA meccsem 😀Belegondoltál abba, hogy jövő héten ebben az idősávban te közvetítesz majd? Ha igen, milyen érzés?Ooopsz, ahogy nézem esik az eső...szakad
Castleai01
shawnka
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Ehhez hasonló meccset csak kettőt láttam az NFL-ben eddig.2009-ben, amikor Favre először jött ellenfélként a Lambeau-ra és 2013-ban, amikor Peyton ment vissza Indianapolisba.
több mint 3 éve
Belegondoltál abba, hogy jövő héten ebben az idősávban te közvetítesz majd? Ha igen, milyen érzés?Ooopsz, ahogy nézem esik az eső...szakad
Castleai01
shawnka
több mint 3 éve
Hy Skacok! Valami jobb stream valakinek? Vagy Youtube-os lehetőség?
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 3 éve
Ooopsz, ahogy nézem esik az eső...
több mint 3 éve
Csak legyen valahogy szoros a végéig, más kívánságom nincsen... 😛
több mint 3 éve
2:20