New Orleans Saints - Dallas Cowboys
több mint 2 éve
Bravo Latyi! Facemask elmaradt...vissza kaptátok a fújást egy nem fújással, irányító fejére ütni nem jó ómen
Kájzerszóze
több mint 2 éve
tamas424
1 771
Payton-t szívesen látnám főedzőnek dallasban egyébkéntHát én nem, már a ligában sem kéne lennie
rva
több mint 2 éve
Payton-t szívesen látnám főedzőnek dallasban egyébként
több mint 2 éve
Azt sem es az offensive holdingot sem 😁😁😁😁Njoku óta már nem tudom mi a catch, de szerintem ez nem volt catchEzt jó gyorsan továbbtolták. Nem hiszem hogy birtokolta Lamb a labdát.mecces volt, lehet egy challenge megbuktatta volna
gyeek
rva
KeyG
több mint 2 éve
hiányolom egyébként tőlünk a trükkös játékokat most már hetek ótase egy fake punt, se onside kick, se semmi
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Njoku óta már nem tudom mi a catch, de szerintem ez nem volt catchEzt jó gyorsan továbbtolták. Nem hiszem hogy birtokolta Lamb a labdát.mecces volt, lehet egy challenge megbuktatta volna
gyeek
rva
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Ezt jó gyorsan továbbtolták. Nem hiszem hogy birtokolta Lamb a labdát.mecces volt, lehet egy challenge megbuktatta volna
gyeek
több mint 2 éve
tamas424
1 771
Itt chalenge-elni kellett volna mindenképpen, még egy időkérés vesztése árán is, már csak látva a Boys sietségét
több mint 2 éve
Ezt jó gyorsan továbbtolták. Nem hiszem hogy birtokolta Lamb a labdát.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Tudod, miután múlt héten olyan aljas módon fújtak annál sokkal kritikusabb pillanatban a Cowboys ellen, hogy az ELŐZŐ driveban elkövetett műhibát hajlamos vagyok letojni mivel amit a Cowboys csinált utána az szabályos és szép volt.Ha szerinted a Saints FB blokkja zászlót ért , akkor picit elfogult vagy , nem drukkolok senki ellen, de nem volt flag.Nem tudom te mit néztél, Turner tolta kifelé a LB-t. Ha erre zászlót követelsz, akkor kár hogy nem láttalak a Gallupnak ment passznál reklámálni előtte.Nem érzem ezt a TD-t jogosnak……A lassitasban is jol latszott....
KeyG
A.rohadek zebrak latjak hogy onerobol szar a Dallas es kompenzaljak a multheti zaszloerdot....
Egy kamu zaszlo es egy be nem dobott.
Koszi hogy nezhetjuk
Kájzerszóze
Az hogy ki mint tart jogosnak meg annyira szubjektív, hogy említésre se méltó. Cowboys ellen drukkolni akkora divat mint a farmer gatya, mi már megszoktuk, nem kell bizonyítani.
gyeek
KeyG
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Azt is megmondom, hogy előző héten, bizony a bírók verték meg a Cowboyst.Nem tudom te mit néztél, Turner tolta kifelé a LB-t. Ha erre zászlót követelsz, akkor kár hogy nem láttalak a Gallupnak ment passznál reklámálni előtte.Nem érzem ezt a TD-t jogosnak……A lassitasban is jol latszott....
KeyG
A.rohadek zebrak latjak hogy onerobol szar a Dallas es kompenzaljak a multheti zaszloerdot....
Koszi hogy nezhetjuk
Kájzerszóze
Az hogy ki mint tart jogosnak meg annyira szubjektív, hogy említésre se méltó. Cowboys ellen drukkolni akkora divat mint a farmer gatya, mi már megszoktuk, nem kell bizonyítani.
gyeek
több mint 2 éve
Mekkora játék volt ez Micah-tól10 sack egy rookie linebackertől
tamas424
ez már DPOY beszélgetés
több mint 2 éve
tamas424
1 771
Mekkora játék volt ez Micah-tól
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Ha szerinted a Saints FB blokkja zászlót ért , akkor picit elfogult vagy , nem drukkolok senki ellen, de nem volt flag.Nem tudom te mit néztél, Turner tolta kifelé a LB-t. Ha erre zászlót követelsz, akkor kár hogy nem láttalak a Gallupnak ment passznál reklámálni előtte.Nem érzem ezt a TD-t jogosnak……A lassitasban is jol latszott....
KeyG
Koszi hogy nezhetjuk
Kájzerszóze
gyeek
több mint 2 éve
tamas424
1 771
Na pont innen latszik a farmergatya... Te nezel masik szemuveggel meccset 😁Mondjuk Troy-ék meg sem említették, de ők biztos nem értenek hozzá…
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Na pont innen latszik a farmergatya... Te nezel masik szemuveggel meccset 😁
több mint 2 éve
Nem tudom te mit néztél, Turner tolta kifelé a LB-t. Ha erre zászlót követelsz, akkor kár hogy nem láttalak a Gallupnak ment passznál reklámálni előtte.Nem érzem ezt a TD-t jogosnak……A lassitasban is jol latszott....
KeyG
Koszi hogy nezhetjuk
Kájzerszóze
több mint 2 éve
ez szép volt
több mint 2 éve
Nem érzem ezt a TD-t jogosnak……A lassitasban is jol latszott....
KeyG
Koszi hogy nezhetjuk
több mint 2 éve
tamas424
1 771
Szerintem is jól csináltaKurva nagy holding volt a 17es tamado csinaltaNem. Teljesen szabályos volt.
Kájzerszóze
gyeek
több mint 2 éve
Kurva nagy holding volt a 17es tamado csinaltaNem. Teljesen szabályos volt.
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Legalább nem lesz harmadik 3&out…hát, kicsinek is örülni kell, igaz?
tamas424