New Orleans Saints - Detroit Lions
több mint 7 éve
Piszok szar. Nélküle a GB is gyenge közepes. Főleg ahogy az utóbbi hetekben nyomta Rodgers. Jobbulást neki!
több mint 7 éve
Azért én sajnálomÉn is egy picit, bár szerintem Rodgers szétdobálta volna a védelmünket 😀
Gézu
több mint 7 éve
Azért én sajnálom
több mint 7 éve
dobóvállaCsonttörés általában 6 hét mire normálisan összeforr, persze azt nem tudom, hogy a dobóválla volt-e vagy nem. Ennek függvényében több is lehet.Breaking: Aaron Rodgers nem játszik ellenünk jövő héten, eltört a kulccsontja.Az mennyi kihagyás?
kapitnono
Bazzani
kapitnono
több mint 7 éve
Jobb oldalon van tehát dobóváll.Csonttörés általában 6 hét mire normálisan összeforr, persze azt nem tudom, hogy a dobóválla volt-e vagy nem. Ennek függvényében több is lehet.Breaking: Aaron Rodgers nem játszik ellenünk jövő héten, eltört a kulccsontja.Az mennyi kihagyás?
kapitnono
Bazzani
kapitnono
több mint 7 éve
Csonttörés általában 6 hét mire normálisan összeforr, persze azt nem tudom, hogy a dobóválla volt-e vagy nem. Ennek függvényében több is lehet.Breaking: Aaron Rodgers nem játszik ellenünk jövő héten, eltört a kulccsontja.Az mennyi kihagyás?
kapitnono
Bazzani
több mint 7 éve
most mondták a foxon, hogy elvileg igen.Rodgers broken collarbone.Már tuti, mert én még csak ott tartok h arra vizsgálják?
Bazzani
PEEtör
több mint 7 éve
Breaking: Aaron Rodgers nem játszik ellenünk jövő héten, eltört a kulccsontja.Az mennyi kihagyás?
kapitnono
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Rodgers broken collarbone.Már tuti, mert én még csak ott tartok h arra vizsgálják?
Bazzani
több mint 7 éve
Breaking: Aaron Rodgers nem játszik ellenünk jövő héten, eltört a kulccsontja.
több mint 7 éve
Mindíg a határon van de hál istennek innen
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Lattimore tényleg egy kiba jó CB, a szerelési képességei pedig a kiválóak.
több mint 7 éve
van védelmünkSzimplán mi vagyunk kurva szarok
atapapa
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
EEEz nagyon király volt
több mint 7 éve
Erre gondoltam.....
több mint 7 éve
Ez neki egyenlőre szopás. Tehát?
több mint 7 éve
Caldwell szája felett olyan, mintha rászáradt volna valami 😀
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Ebron ma nulla drop viszont.Az elmúlt évekből kiindulva semekkora előny sem megnyugtató a mi esetünkben, de talán ma azért... 😊
Na nekem elég ebből, remélem szokás szerint nem áll le a Saints és kapunk negyvenet közte.
MacPhisto
több mint 7 éve
Ebron ma nulla drop viszont. Na nekem elég ebből, remélem szokás szerint nem áll le a Saints és kapunk negyvenet közte.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
Peat jól seggre ültette Robinsont a td-nél 😀, elég brutál meccset tol ő is
több mint 7 éve
Ugye hogy minek ide AP