New Orleans Saints - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
ő egy gyászterapeuta, úgy olvastamAzám, de igyekszik túltenni magátNe bántsd, gyászol!Hirtelen a képre nézve azt hittem ez a Timi meg a közpénz.SixoNegritisLehet csak azért élvezem, mert még 2 meccs és sokáig nem lehet focit nézni. Luxus nem élvezni 😛erre van a vhs ...
Sebii
Sixo
PEEtör
♉gaben♉
PEEtör
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na akkor legyen egy kis férfi nyál csorgatas is 😃több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Azám, de igyekszik túltenni magátNe bántsd, gyászol!Hirtelen a képre nézve azt hittem ez a Timi meg a közpénz.SixoNegritisLehet csak azért élvezem, mert még 2 meccs és sokáig nem lehet focit nézni. Luxus nem élvezni 😛erre van a vhs ...
Sebii
Sixo
PEEtör
♉gaben♉
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Hogy milyen hangos van a SuperDome-ban?A press boxban állítólag remeg a víz, mint a Jurassic Parkban.
Illetve a mennyezet egy része is elkezdett beomlani.
-Mire lettek figyelmesek?
- Mikor a mennyezet repedezett
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na na a szerelmemről szépen beszélni 😂🙈Hirtelen a képre nézve azt hittem ez a Timi meg a közpénz.gph.is/11nEDH6Lehet csak azért élvezem, mert még 2 meccs és sokáig nem lehet focit nézni. Luxus nem élvezni 😛erre van a vhs ...
Sebii
Sixo
Negritis
Sixo
PEEtör
több mint 5 éve
Sean a második negyedben eléggé biztonsági játékokat hívott, remélem nem úgy gondolta, hogy már megvan a meccs. Ideje lenne valami váratlant, vagy vertikális útvonalat, Thomast a slotból Peters-t 10-ből 10 szer tuti megveri.Amikor megpróbáltátok suh és donald beomlasztotta a zsebet.
kapitnono
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ne bántsd, gyászol!Hirtelen a képre nézve azt hittem ez a Timi meg a közpénz.gph.is/11nEDH6Lehet csak azért élvezem, mert még 2 meccs és sokáig nem lehet focit nézni. Luxus nem élvezni 😛erre van a vhs ...
Sebii
Sixo
Negritis
Sixo
PEEtör
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Azért a jó PO kontent még mindig megvan, de hiányoznak a mély dolgok, mint Alekosz 😀
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Hirtelen a képre nézve azt hittem ez a Timi meg a közpénz.gph.is/11nEDH6Lehet csak azért élvezem, mert még 2 meccs és sokáig nem lehet focit nézni. Luxus nem élvezni 😛erre van a vhs ...
Sebii
Sixo
Negritis
Sixo
több mint 5 éve
Al
594
A végére megérkezett a védelem és Gurley is. Jó lenne TD-vel kezdeni a 2. felest.
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
ez kifelé vagy befelé?gph.is/11nEDH6Lehet csak azért élvezem, mert még 2 meccs és sokáig nem lehet focit nézni. Luxus nem élvezni 😛erre van a vhs ...
Sebii
Sixo
Negritis
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Meg Spagnulo. Meg Linehan...Nem is lenne igazságos csak Fisherre ráverni, de ő lett a szimbóluma a Rams lezüllésének
Pizsama
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az bebaszna 😃akkor half time show
www.youtube.com/watch?v=zycJt7TMzaQ
NegritisSzomorúak lesznek. 😊Akkor a Chiefs fanok ezen az alapon mit fognak művelni éjszaka? 😮17 éve várok erre! Szerinted mitől lettem negatív ennyi év alatt?Mi a fasz történt egyszercsak?Az hogy már nem vagy kurva negatív 😃😜
Pizsama
Pizsama fan
Pizsama
r.baggio
Burkus
Akkor eret vágok☝
több mint 5 éve
Meg Spagnulo. Meg Linehan...17 éve várok erre! Szerinted mitől lettem negatív ennyi év alatt?Mi a fasz történt egyszercsak?Az hogy már nem vagy kurva negatív 😃😜
Pizsama
Pizsama fan
Pizsama
Kampman
több mint 5 éve
Sean a második negyedben eléggé biztonsági játékokat hívott, remélem nem úgy gondolta, hogy már megvan a meccs. Ideje lenne valami váratlant, vagy vertikális útvonalat, Thomast a slotból Peters-t 10-ből 10 szer tuti megveri.
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Semmi Alekosz????Már tavaly is látványosan eltűnőben volt
Zuhan a színvonal!
♉gaben♉
több mint 5 éve
akkor half time show
www.youtube.com/watch?v=zycJt7TMzaQ
Negritis
Szomorúak lesznek. 😊Akkor a Chiefs fanok ezen az alapon mit fognak művelni éjszaka? 😮17 éve várok erre! Szerinted mitől lettem negatív ennyi év alatt?Mi a fasz történt egyszercsak?Az hogy már nem vagy kurva negatív 😃😜
Pizsama
Pizsama fan
Pizsama
r.baggio
több mint 5 éve
Jó estét mindenkinek, kicsit megkésve, de hajrá a jó meccshez 😀
több mint 5 éve
gph.is/11nEDH6Lehet csak azért élvezem, mert még 2 meccs és sokáig nem lehet focit nézni. Luxus nem élvezni 😛erre van a vhs ...
Sebii
Sixo
Negritis
több mint 5 éve
Semmi Alekosz????Zuhan a színvonal!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
na jó ez mindent viszwww.youtube.com/watch?v=OziwuRfGoLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=wbby9coDRCk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!