New Orleans Saints - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ismerem Sean... Paytont. 😊Tudom. Amúgy FYI aki azt a döntőt (el)fújta lesz mai is a bíró az AFC Championship Gamen. Bezzeg ő meg a Pats visszatért.Az csak egy hiba volt a mátrixban.BTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetl. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
iktriad
Löfli
több mint 5 éve
Hill a svájci bicska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
akarod mondani Blake és Fournette ellenéreBTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetl. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
iktriad
több mint 5 éve
coleman megbotlott, de így akarta 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az csak egy hiba volt a mátrixban.BTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetl. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
iktriad
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Littleton gumibogyó szörpöt ivott meccs előtt.
több mint 5 éve
BTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetel. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
adam gase? 😀dolgok, amiket nem kellett volna...Chip Kelly...Vance Johseph... 😀baszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
MirrMurr
több mint 5 éve
gedam
5 905
jó wr ez a kamera
több mint 5 éve
baszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettdehogy, ők hülyék ahhoz ,hogy értelmesen draftoljanak
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
dolgok, amiket nem kellett volna...Chip Kelly...Vance Johseph... 😀baszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
2&1 és leteszik 2 yardra wtf?
több mint 5 éve
baszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
baszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyett
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Amúgy a PO régen is ilyen volt, csak mióta néha a csapat messzebb jut az elvárásainknál, én is elfelejtem ezt a tényt 😀Csak én élvezem ezt a meccset? 😀van mecs? 😀
Sebii
NegritisCsak én élvezem ezt a meccset? 😀
SebiiCsak én élvezem ezt a meccset? 😀clbass
újabb szákszessz sztori sms...bazdmeg. feleség pipa, hazafiak pipa, közös szurkolás pipafaxért nézitek még azt??? Millió olcsó/ingyen opció vanSebii
petey
több mint 5 éve
gondold ezt átCsak én élvezem ezt a meccset? 😀van mecs? 😀
Sebii
NegritisCsak én élvezem ezt a meccset? 😀
SebiiCsak én élvezem ezt a meccset? 😀clbass
újabb szákszessz sztori sms...bazdmeg. feleség pipa, hazafiak pipa, közös szurkolás pipafaxért nézitek még azt??? Millió olcsó/ingyen opció vanSebii
petey
több mint 5 éve
Csak én élvezem ezt a meccset? 😀van mecs? 😀
Sebii
Negritis
Csak én élvezem ezt a meccset? 😀
Sebii
Csak én élvezem ezt a meccset? 😀
petey
több mint 5 éve
újabb szákszessz sztori sms...bazdmeg. feleség pipa, hazafiak pipa, közös szurkolás pipa
több mint 5 éve
Jól átgondolta a playeket Mekvéj a szünetbenMég el kellett intéznie pár OC állást telefonon pár ismerősnek.
Jakehomer
több mint 5 éve
Jól átgondolta a playeket Mekvéj a szünetben
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
AZ ott egy icipici holding volt szerintem