New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 7 éve
ja! elég simán végigmentek rajtuk most azért..sajnos messze még a végeÜdv mindenkinek, és boldog karácsonyt!rendesen dominál a Saints... és vezet 20:7-re
Kérhetnék egy gyors helyzetjelentést? (eredmény, játék képe)
Awesome88
yooker
Szesze
több mint 7 éve
sajnos messze még a végeÜdv mindenkinek, és boldog karácsonyt!rendesen dominál a Saints... és vezet 20:7-re
Awesome88
yooker
több mint 7 éve
Üdv mindenkinek, és boldog karácsonyt!rendesen dominál a Saints... és vezet 20:7-re
Awesome88
több mint 7 éve
tét nélkül már kemények is tudunk lenni :/
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Üdv mindenkinek, és boldog karácsonyt! Kérhetnék egy gyors helyzetjelentést? (eredmény, játék képe)
több mint 7 éve
elég jó a helyzet..
több mint 7 éve
Úgy hallottam HD streamet kerestek!
www.youtube.com/watch?v=_QYGadpKqdk&feature=youtu.be
shawnka
Úgy hallottam HD streamet kerestek!nice 😊
shawnka
több mint 7 éve
Úgy hallottam HD streamet kerestek!hálánk örökké üldözni fog 😀 köszi
shawnka
több mint 7 éve
Úgy hallottam HD streamet kerestek!www.youtube.com/watch?v=_QYGadpKqdk&feature=youtu.be
több mint 7 éve
jah, ez mindkettőtökre igaz 😊Jó de hány éve várja mindenki potenciál alapján? Ideje volt azért...persze, de ők az egyik legmeredekebben fejlődő csapat (kb, mint az Oakland)húúú..hát azért lesz ott még jelentkező azért! 😊 de alakulnaknem sok meccsüket láttam de ez a Tampa emlékeztet azért a Giantsre!nincs olyan jó védelmük, mint nekünk, viszont támadó oldalon kicsit sztem jobbak. 1-2 év múlva akár simán SB esélyesek lehetnek, ha így folytatják, idén még sztem kicsit vékonyak a POhoz.
jó védelem gyengébb offense 1 kiváló elkapóval és egy betlizgető de néha jó irányítóval...
yooker
Szesze
yooker
Szesze
D11
több mint 7 éve
Jó de hány éve várja mindenki potenciál alapján? Ideje volt azért...persze, de ők az egyik legmeredekebben fejlődő csapat (kb, mint az Oakland)húúú..hát azért lesz ott még jelentkező azért! 😊 de alakulnaknem sok meccsüket láttam de ez a Tampa emlékeztet azért a Giantsre!nincs olyan jó védelmük, mint nekünk, viszont támadó oldalon kicsit sztem jobbak. 1-2 év múlva akár simán SB esélyesek lehetnek, ha így folytatják, idén még sztem kicsit vékonyak a POhoz.
jó védelem gyengébb offense 1 kiváló elkapóval és egy betlizgető de néha jó irányítóval...
yooker
Szesze
yooker
Szesze
több mint 7 éve
persze, de ők az egyik legmeredekebben fejlődő csapat (kb, mint az Oakland)húúú..hát azért lesz ott még jelentkező azért! 😊 de alakulnaknem sok meccsüket láttam de ez a Tampa emlékeztet azért a Giantsre!nincs olyan jó védelmük, mint nekünk, viszont támadó oldalon kicsit sztem jobbak. 1-2 év múlva akár simán SB esélyesek lehetnek, ha így folytatják, idén még sztem kicsit vékonyak a POhoz.
yooker
Szesze
yooker
több mint 7 éve
húúú..hát azért lesz ott még jelentkező azért! 😊 de alakulnaknem sok meccsüket láttam de ez a Tampa emlékeztet azért a Giantsre!nincs olyan jó védelmük, mint nekünk, viszont támadó oldalon kicsit sztem jobbak. 1-2 év múlva akár simán SB esélyesek lehetnek, ha így folytatják, idén még sztem kicsit vékonyak a POhoz.
yooker
Szesze
több mint 7 éve
nem sok meccsüket láttam de ez a Tampa emlékeztet azért a Giantsre!nincs olyan jó védelmük, mint nekünk, viszont támadó oldalon kicsit sztem jobbak. 1-2 év múlva akár simán SB esélyesek lehetnek, ha így folytatják, idén még sztem kicsit vékonyak a POhoz.
yooker
több mint 7 éve
nem sok meccsüket láttam de ez a Tampa emlékeztet azért a Giantsre!jó védelem gyengébb offense 1 kiváló elkapóval és egy betlizgető de néha jó irányítóval...
több mint 7 éve
ez bőven elég lesz, Saints megoldja nekünk a dolgotred zone van HD sa többi nem túl érdekes azért...pláne nekünk..😊
ozibozi
yooker
több mint 7 éve
red zone van HD sa többi nem túl érdekes azért...pláne nekünk..😊
ozibozi
több mint 7 éve
ozibozi
17 142
red zone van HD s
több mint 7 éve
ha még aktuális ez elég jól megyeget..live.shwidget.com/static/freeplayer/4299492433405860.html
de ha valakinek van HD-je jöhet 😊
több mint 7 éve
olyan utubeos stream cuccos nincs? 😀
több mint 7 éve
Jó estét! GEAUX SAINTS!
több mint 7 éve
Thomas80
261
Úgy értettem, hogy nem nagyon van jó stream....kösz..jó stream van valakinek?NFL gamepass
Szesze
Thomas80
Szesze
több mint 7 éve
kösz..jó stream van valakinek?NFL gamepass
Szesze
Thomas80
több mint 7 éve
jó stream van valakinek?