NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
107
12
19:00
Buffalo Bills - New England Patriots
73
12
19:00, NET4+
Philadelphia Eagles - Los Angeles Rams
69
7
19:00, ARENA4
New York Giants - Arizona Cardinals
45
11
Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
26
9
Chicago Bears - New York Jets
23
8
RedZone week4
20
3
19:00, NET4+
Baltimore Ravens - Tennessee TItans
19
5
Houston Texans - Dallas Cowboys
11
5
New York Giants - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
39 másodperce
Williams ma egész egyszerűen qrva jó.
4 perce
ez jó challenge lesz
4 perce
Na végre egy normálisnak tűnő drive
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
10 perce
todaystreams.cc/live/50

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 perce
uBlock Origint ajánlom

Don't blink!
12 perce
kezd el az elso llinket megnyitni kb 4-5-6x meg kell nyitni, akkor bejion a meccs kepernyo, ranyomsz ott is 4-5-6x mire eltudod kezdeni nezni, perzse gyorsba nyitod zarod nyitod zarod, hogy ne tartson sokaignekem csak reklámokat dobál akárhányszor nyomok rá.. a másik meg behaltelső vagy masodikat linket nyitottam meg, sokszor megkkel. ugye mire betolti a meccsetés ezen belül hol?links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
Kronos
Szesze
Kronos
Szesze
15 perce
nekem csak reklámokat dobál akárhányszor nyomok rá.. a másik meg behaltelső vagy masodikat linket nyitottam meg, sokszor megkkel. ugye mire betolti a meccsetés ezen belül hol?links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
Kronos
Szesze
Kronos
17 perce
első vagy masodikat linket nyitottam meg, sokszor megkkel. ugye mire betolti a meccsetés ezen belül hol?links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
Kronos
Szesze
19 perce
és ezen belül hol?links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
Kronos
21 perce
links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
23 perce
Bakker korrektül letenyerelt a szerelés vegén nehogy a fűből kelljen kiásni az ellent 😊
24 perce
Ahelyett, hogy lement volna. Okos fiú ez is
24 perce
az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
26 perce
Nem tud egy normálisat passzolni...
30 perce
Na odaértek
31 perce
special team-ben faszák vagyunk, miden más fos..na még ezt is sikerült elkiabálni 😀
Szesze
32 perce
Kabaré. Megint sikerült egy remek DCt találni. Nyilván a játékosok is szarok, de hát...Annyira nem nyilvánvaló ez. Tele vannak 1-2. körös játékosokkal és méregdrága FA igazolásokkal. Ha ebből ennyire telik, akkor nagy gondok vannak edzői és FO szinten is. Csak ugye utóbbit eddig is tudtuk, az új edzők meg semmivel nem tűnnek jobbnak.
Haba
32 perce
special team-ben faszák vagyunk, miden más fos..
34 perce
Jaaa a 14-3 már pipaja igen, az 1-es gomb szarakszik a laptopomonMár több pont van😁Szenvedésre felkészülni...jó idő van most new yorkban? megnéznék egy 4-3-as meccset
nagir
Löfli
Cardinalis
Löfli
35 perce
milyen kibaszott playhívás volt ez megint??Amit az alkalmatlan qbval lehet hívni
Szesze
36 perce
milyen kibaszott playhívás volt ez megint??
36 perce
ja igen, az 1-es gomb szarakszik a laptopomonMár több pont van😁Szenvedésre felkészülni...jó idő van most new yorkban? megnéznék egy 4-3-as meccset
nagir
Löfli
Cardinalis

Don't blink!
41 perce
Kabaré. Megint sikerült egy remek DCt találni. Nyilván a játékosok is szarok, de hát...