New York Giants - Detroit Lions
több mint 7 éve
Fel a vak oldali gyilkolastol ezért dob egy 3-4 yardos playt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Taz
349
Flowers takarodj!!!!!! Ez már vicc
több mint 7 éve
na elmennek a picsába tényleg...ilyen szar offenset még életemben nem láttam...
több mint 7 éve
Staffordnak winning driveot kell csinálnia 2 percen belül. Ez az univerzum szabálya.Tuti, hogy hihetetlen izgalmak lesznek a végén.na ezt mire alapozod?? 😊
Bazzani
yooker
több mint 7 éve
Bmeg ahogy megkerülte azt hittem fumble lesz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Azért ezeken a felső kamerakbol látszik h a playek fel vannak rajzolva az elkapok megfútjak de a labda meg csak a losig sem jut el
több mint 7 éve
Tuti, hogy hihetetlen izgalmak lesznek a végén.na ezt mire alapozod?? 😊
Bazzani
több mint 7 éve
Tuti, hogy hihetetlen izgalmak lesznek a végén.Meglepodnek
Bazzani
több mint 7 éve
Mivel nálunk is hasonlóan jól teljesít az O line így egy hagyományos NFC East derbire számítok sok turnoverrel. 😊Utoljára a Lincolnon hallottam ekkora búúúzást. 😀nagy gála lehet ott sajnos a jövő héten...
Greengo
yooker
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Félek tőle, hogy most jön a Giants számára a legjobb része a meccsnek:Hétvégén a yankees meccsen is őket kodzontottek. Piercet alig ismertem meg
Félidőben a 2007-es sb csapatot köszöntik a stadionban.
G-men
több mint 7 éve
Utoljára a Lincolnon hallottam ekkora búúúzást. 😀nagy gála lehet ott sajnos a jövő héten...
Greengo
több mint 7 éve
Félek tőle, hogy most jön a Giants számára a legjobb része a meccsnek:Félidőben a 2007-es sb csapatot köszöntik a stadionban.
több mint 7 éve
Amúgy a FGnál szerintem bemozdult a védelem. De mindegy, bennn van.Vezetünk, nem jó jel.
több mint 7 éve
Utoljára a Lincolnon hallottam ekkora búúúzást. 😀Philiben a drafton
Greengo
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Utoljára a Lincolnon hallottam ekkora búúúzást. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
McAdoo nem a népszerűségre hajt, az már biztos!
több mint 7 éve
Icing the kicker?támadni kéne megpróbálni...
Meg lehetett volna próbálni
G-men
több mint 7 éve
Miért hagytátok hogy itt futtassuk az órát? Kb 30 sec pergett le most
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Icing the kicker?Meg lehetett volna próbálni
több mint 7 éve
na persze még ez is...😊
több mint 7 éve
Kapufas gol
több mint 7 éve
Ez így volt tervezve. 😊 😊 😊
több mint 7 éve
@Redruckus81: Ereck FlowersCsak ti Robinsont egy hete nézitek mi Flowerst már túl régóta.
The Blake Bortles of LTs
Bocsi.
Robinson detto...
Bazzani
A bírok eddig minket tolnak
több mint 7 éve
A Detroit D# elit? 😱a lényeg hogy a tényleg elit D-k ellen sem várható majd visszaesés...😊
ironroy
yooker