New York Giants - Detroit Lions
több mint 7 éve
Ja, emlékszem, már írtad. Októbertől.29tol újra hun lesz a lakcimem, onnantól nekem jóCsinálunk!Ejj, Rosas...Látom gyűlik a csapat, yooker is itt van közös meccsnézés lesz Vmikor?
G-men
csebi
G-men
Collins állat
csebi
több mint 7 éve
Collins-mez megvan már Yooker?ne is mond!megvan de kurva nagy lett...😊
G-men
téli kabátra jó max!
több mint 7 éve
Collins-mez megvan már Yooker?
több mint 7 éve
29tol újra hun lesz a lakcimem, onnantól nekem jóCsinálunk!Ejj, Rosas...Látom gyűlik a csapat, yooker is itt van közös meccsnézés lesz Vmikor?
G-men
csebi
G-men
Collins állat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
ozibozi
17 142
a 200nehéz eldönteni, hogy minek drukkoljon a mezei szurker!Nem kell leírni sztem a hct egy meccs után. Tavalyi év öt igazolta
játszunk egy szoros meccset a Lions ellen, akár nyerünk is... vagy ez a sok remek szaki eltünik a csapat körül? meglátjuk...
ozibozi
csebi
+70 milkó meg működik...😊
több mint 7 éve
Csinálunk!Ejj, Rosas...Látom gyűlik a csapat, yooker is itt van közös meccsnézés lesz Vmikor?
G-men
csebi
több mint 7 éve
Bmeg ezt meg kell fogni 1st down elott
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Vagyok.Ejj, Rosas...na szevasz! hát Te merre jártál eddig?
G-men
yooker
Szevasztok!
több mint 7 éve
Úristen a félpályáról jönnek 😒😒😒Nem, a mi terfelunkrol
ironroy
több mint 7 éve
szerintem amint lesz normális időben meccs akkor azonnal...Ejj, Rosas...Látom gyűlik a csapat, yooker is itt van közös meccsnézés lesz Vmikor?
G-men
csebi
több mint 7 éve
Ejj, Rosas...na szevasz! hát Te merre jártál eddig?
G-men
több mint 7 éve
Ejj, Rosas...Látom gyűlik a csapat, yooker is itt van közös meccsnézés lesz Vmikor?
G-men
több mint 7 éve
Úristen a félpályáról jönnek 😒😒😒
több mint 7 éve
a D remélem befeszülEz a különbség, mármint a két irányító között.
nyomás van de teljesen simán lép ki belőle Stafford..
yooker
több mint 7 éve
nehéz eldönteni, hogy minek drukkoljon a mezei szurker!Nem kell leírni sztem a hct egy meccs után. Tavalyi év öt igazolta
játszunk egy szoros meccset a Lions ellen, akár nyerünk is... vagy ez a sok remek szaki eltünik a csapat körül? meglátjuk...
ozibozi
több mint 7 éve
Ejj, Rosas...
több mint 7 éve
hát bassza meg...
több mint 7 éve
Most komolyan adunk 15 yardot ajándékba??????
több mint 7 éve
a D remélem befeszülnyomás van de teljesen simán lép ki belőle Stafford..
több mint 7 éve
ozibozi
17 142
nehéz eldönteni, hogy minek drukkoljon a mezei szurker!játszunk egy szoros meccset a Lions ellen, akár nyerünk is... vagy ez a sok remek szaki eltünik a csapat körül? meglátjuk...
több mint 7 éve
Azért ezen a héten vhogy jobban megy az Giants O#-nek. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
WOW! jó üresen volt
több mint 7 éve
Ja és nézhetjük h Pugh milyen RT lenne.Közben szép play ezt csúnyán megettek
több mint 7 éve
Zet
1 550
TD!
több mint 7 éve
pedig nevekre nagyon ott van ez a Lions D...