NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
2
2
02:15, ARENA4
New York Giants - Minnesota Vikings
2 hónapja
vanek úr
1 873
Azért nem gondolnám, hogy miatta nyelnek be csaknem félszáz pontot egy átlag alatti támadósortól.??? Hát pedig elèggè úgy tűnik jogy az egyik legnagyobb...erôsen halad szerencsètlen a Jamar Russell karrier felè....Csak nem dobják el a Young projectet 2 év után. Nem is ő a legnagyobb bajuk.Nem úgy tűnik😂Nagy csatában leszünk a panthers és mi az 1/1 értNem kell velük foglalkoznunk, nekik nem kell qb.
ozibozi
vanek úr
ozibozi
vanek úr
dande2
2 hónapja
Nem kaptunk TD-t, ez a D-t dicséri, és volt pár szép pillanat. Hogy mennyit ér ez a meccs, az később kiderül, de 1 W már a zsákban, ez rendben van.
2 hónapja
Rodaron
2 041
Ezért megérte egész nap izgulni és készülni...
2 hónapja
Azért a meccs vége elég gyalázatos, nézni is rossz... értem hogy nem akarunk semmit, de ennyire azért nem lenne szabad leengedni...
2 hónapja
??? Hát pedig elèggè úgy tűnik jogy az egyik legnagyobb...erôsen halad szerencsètlen a Jamar Russell karrier felè....Csak nem dobják el a Young projectet 2 év után. Nem is ő a legnagyobb bajuk.Nem úgy tűnik😂Nagy csatában leszünk a panthers és mi az 1/1 értNem kell velük foglalkoznunk, nekik nem kell qb.
ozibozi
vanek úr
ozibozi
vanek úr
2 hónapja
vanek úr
1 873
Csak nem dobják el a Young projectet 2 év után. Nem is ő a legnagyobb bajuk.Nem úgy tűnik😂Nagy csatában leszünk a panthers és mi az 1/1 értNem kell velük foglalkoznunk, nekik nem kell qb.
ozibozi
vanek úr
ozibozi
2 hónapja
Zet
1 534
Sosem szerzünk TD-t
2 hónapja
ozibozi
16 989
Nem úgy tűnik😂Nagy csatában leszünk a panthers és mi az 1/1 értNem kell velük foglalkoznunk, nekik nem kell qb.
ozibozi
vanek úr
2 hónapja
vanek úr
1 873
Én már februárban javasoltamTannehillnek megy az offer hogx gyere, tied az év.Ha Daboll tökös, most lecseréli JonestDe kire?
Zet
vanek úr
Bár az faszság lenne, mert 1/10-ig elvinne a brancsot
zacknorb
2 hónapja
vanek úr
1 873
Arra lehet. De az olasz csődör még DJ-t is übereli.Akár a nagymamájáraHa Daboll tökös, most lecseréli JonestDe kire?
Zet
vanek úr
Haba
2 hónapja
Tannehillnek megy az offer hogx gyere, tied az év.Ha Daboll tökös, most lecseréli JonestDe kire?
Zet
vanek úr
Bár az faszság lenne, mert 1/10-ig elvinne a brancsot
2 hónapja
Nehezen hiszem el, hogy láttam ezt (úgy értem, ezen a néven szereplő) csapatot kétszer SB-t nyerni.
2 hónapja
Haba
620
Hát?!Nagy csatában leszünk a panthers és mi az 1/1 értNem kell velük foglalkoznunk, nekik nem kell qb.
ozibozi
vanek úr
2 hónapja
vanek úr
1 873
Nagy csatában leszünk a panthers és mi az 1/1 értNem kell velük foglalkoznunk, nekik nem kell qb.
ozibozi
2 hónapja
ozibozi
16 989
Nagy csatában leszünk a panthers és mi az 1/1 ért
2 hónapja
Zet
1 534
Ha Daboll tökös, most lecseréli Jonest
2 hónapja
Haba
620
Azért van pozitívum is ebben. Már az első meccs után nem bánom, h nincs müncheni jegyzem (mint már írtuk) másrészt nem éjjeli meccs, így nem kúr fel, h éjszaka fennmaradtam ezért a szarért 😀
2 hónapja
100%-ig biztos voltam.benne,hogy lesz ma még Intje is DarnoldnakEnnél az előnynél már beleférne, de ott beleütöttek, szerintem a WR-és is volt.
ZoliZoltán
Nem fogja megváltani a világot, de kell hogy legyen önbizalma, ez a mecccs jó erre. A pick ellenére eddig nem volt vele baj.
2 hónapja
100%-ig biztos voltam.benne,hogy lesz ma még Intje is Darnoldnak
2 hónapja
Zet
1 534
Hát még nekünk….Csendben nézem a meccset, és alig hiszek a szememnek. Kb olyan mintha a Giants a preseason-ban maradt volna, de azt is látni hogy a nagy különbség ellenére nálunk sem megy tökéletesen minden. Nem szoktunk nagyon nyerni, szokatlan a látvány. A D tetszik, Addison sérüléséért kár, de nem is volt teljesen egészséges.Ki kell ezt ma élvezni,mert utana amilyen meccseink lesznek...
vsanyi132
ZoliZoltán
2 hónapja
Csendben nézem a meccset, és alig hiszek a szememnek. Kb olyan mintha a Giants a preseason-ban maradt volna, de azt is látni hogy a nagy különbség ellenére nálunk sem megy tökéletesen minden. Nem szoktunk nagyon nyerni, szokatlan a látvány. A D tetszik, Addison sérüléséért kár, de nem is volt teljesen egészséges.Ki kell ezt ma élvezni,mert utana amilyen meccseink lesznek...
vsanyi132
Szerkesztette: ZoliZoltán