New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
Sproles nagy fogas voltÉn nem látom a hasonlóságot
Janek
több mint 8 éve
na végre átfutottunk egy 1st downt, gyerünk
több mint 8 éve
Attól függ hol. Menj el Egyiptomba egy 3 csillagos szállodába.😀Hotelben nem rossz5 csillagból 3?Apple egész meccsen ***a baj az, hogy nem csak ma
nagir
balu10
Eazzy
MrMiksa
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
fos/szar5 csillagból 3?Apple egész meccsen ***a baj az, hogy nem csak ma
nagir
balu10
Eazzy
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
10ből5 csillagból 3?Apple egész meccsen ***a baj az, hogy nem csak ma
nagir
balu10
Eazzy
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Hotelben nem rossz5 csillagból 3?Apple egész meccsen ***a baj az, hogy nem csak ma
nagir
balu10
Eazzy
több mint 8 éve
5 csillagból 3?Apple egész meccsen ***a baj az, hogy nem csak ma
nagir
balu10
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Leadtam az elvárásaimat vele szemben, az is elég, ha nem dropolAzért nem ez volt a legnehezebb route amit futtattak vele életében.Ja amúgy DGB meg Agholor összesen 0 elkapást csinált az első féldiőben 😀Én mondtam 😀
Altatnak.
mustaine
mustaine
Mondjuk szép volt legalább utána.
Eazzy
több mint 8 éve
Neked szaggatott annyira a Madden, hogy a többi futó move nem ment, csak a spin move? : DCsabi, ezt a spin move-ot te tanítottad Barnernek? 😊sok westbrook vidit nézett, mint én anno.
kristof
szerintem sproles is azért jó még mindig
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
első meccse szegénynek majd feljön Agholor szintreTreggs micsoda?Agholor nem akar droppolni, erre máshogy nincs esélye, csak ha nem is kap el.Wr-re nem 😀
Amúgy hívunk végre 10 yardnál hosszabb passzt?
Eazzy
zsoeo
mustaine
több mint 8 éve
Azért nem ez volt a legnehezebb route amit futtattak vele életében.Ja amúgy DGB meg Agholor összesen 0 elkapást csinált az első féldiőben 😀Én mondtam 😀
Altatnak.
mustaine
mustaine
Mondjuk szép volt legalább utána.
több mint 8 éve
Apple egész meccsen ***
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Néha felküldik, igazi zsebrakéta, azon kívül nem sok mindent tud szerintem 😀Jó a gyerek tényleg?Treggs micsoda?Agholor nem akar droppolni, erre máshogy nincs esélye, csak ha nem is kap el.Wr-re nem 😀
Eazzy
zsoeo
mustaine
Eazzy
De legalább kurva gyors
több mint 8 éve
nah hát ezt már nem úsztuk megvalamit mutatni kell, mert a D ezt nem fogja megnyerni. Még legalább 10-17 pontot kinézek ebből a Phily O-ból
most jönnie kellene megint az offense-nek..
Szesze
több mint 8 éve
na most a D-n a sor. hasonlót kérünk.
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Csabi, ezt a spin move-ot te tanítottad Barnernek? 😊sok westbrook vidit nézett, mint én anno.
kristof
szerintem sproles is azért jó még mindig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
nem csak jó. KURVAJÓJó a gyerek tényleg?Treggs micsoda?Agholor nem akar droppolni, erre máshogy nincs esélye, csak ha nem is kap el.Wr-re nem 😀
Eazzy
zsoeo
mustaine
Eazzy
több mint 8 éve
Csak nem szúrtuk el, hogy lehet ez...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Csabi, ezt a spin move-ot te tanítottad Barnernek? 😊
több mint 8 éve
zsojti
4 063
barner!!!!!!!!!!!!!
több mint 8 éve
na végre.Amúgy ez is jó lenne, ha Agholor valami csoda folytán elite lenne hirtelen. Sokat segítene.
több mint 8 éve
Jó a gyerek tényleg?Treggs micsoda?Agholor nem akar droppolni, erre máshogy nincs esélye, csak ha nem is kap el.Wr-re nem 😀
Eazzy
zsoeo
mustaine