New York Giants - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Eli 252 yard félidőben! Idén nem is tudom hányszor lehetett ennyi felett egy teljes meccsen!
több mint 6 éve
Én is kb 10 pontra számítottam egész meccsen.Azt, hogy a Giantstől annyit vártál még megérteném, de hogy tőlünk. Liga top offense ment liga bottom defense-hez, nehéz lett volna nem összehozni legalább két td-t.
gyurczi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Jaguars nagyon kemény..
több mint 6 éve
Közben azért Dalton is dobott egy TD passzt, csak az úgy hívják PickSix!😂😜Nagyon siratják Marvint 😊
nagir
több mint 6 éve
Közben azért Dalton is dobott egy TD passzt, csak az úgy hívják PickSix!😂😜
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Én is kb 10 pontra számítottam egész meccsen.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Amúgy Foles 3 td egy félidő alatt, közben Shady 10.000 yard felett. :o
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Összességében sokkal szarabbra számítottam
több mint 6 éve
Egyébként igen 😊 de arra gondoltam, hogy már 20-7-re is mentetek 😛Ahhoz képest egészen szorosan tartjuk magunkat 😀Mármint tartják magukat
dande
gyurczi
több mint 6 éve
Viszont a sok szar teljesimény mellet a Darkwa/Gallman páros Nekem tetszet idén!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
corey graham kéne..Szerintem meg ez pick lett volna, egy olyan fizetésű fs-nek mint McLeod, de ezt csinálja egész szezonban a missed tackle-ök és a rossz szögválasztások mellett.McLeod te meg egy lyukaskezű szar vagy, lehetne már 8 inted a szezonban...szerintem kevés olyan safety van a ligában, aki ezt leszedte volna
balintbaba
karmïgran
balintbaba
ja ott van csak rodni játszik helyette
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ahhoz képest egészen szorosan tartjuk magunkat 😀Mármint tartják magukat
dande
több mint 6 éve
majd a rájátszásban meglásd 😉Szerintem meg ez pick lett volna, egy olyan fizetésű fs-nek mint McLeod, de ezt csinálja egész szezonban a missed tackle-ök és a rossz szögválasztások mellett.McLeod te meg egy lyukaskezű szar vagy, lehetne már 8 inted a szezonban...szerintem kevés olyan safety van a ligában, aki ezt leszedte volna
balintbaba
karmïgran
balintbaba
több mint 6 éve
Szerintem meg ez pick lett volna, egy olyan fizetésű fs-nek mint McLeod, de ezt csinálja egész szezonban a missed tackle-ök és a rossz szögválasztások mellett.McLeod te meg egy lyukaskezű szar vagy, lehetne már 8 inted a szezonban...szerintem kevés olyan safety van a ligában, aki ezt leszedte volna
balintbaba
karmïgran
több mint 6 éve
Láttam én már érte dpi-t
több mint 6 éve
Awesome88
1 236
Na, ez már Rózsás volt...
több mint 6 éve
zsojti
4 063
nem is ez a baj vele,..szegény nagyon homály...néha egy két kemény szerelés, de rengeted buta hiva, lásd a 3. TD előtt mit művelt...nálam a leggyengébb láncszemMcLeod te meg egy lyukaskezű szar vagy, lehetne már 8 inted a szezonban...szerintem kevés olyan safety van a ligában, aki ezt leszedte volna
balintbaba
karmïgran
több mint 6 éve
Remélem Lewist is elfelejtjük jövőreÉn Kinggel is összekötném, ne mennyien egyedül!
gyurczi
több mint 6 éve
Ahhoz képest egészen szorosan tartjuk magunkat 😀
több mint 6 éve
McLeod te meg egy lyukaskezű szar vagy, lehetne már 8 inted a szezonban...szerintem kevés olyan safety van a ligában, aki ezt leszedte volna
balintbaba
több mint 6 éve
Remélem Lewist is elfelejtjük jövőre
több mint 6 éve
McLeod te meg egy lyukaskezű szar vagy, lehetne már 8 inted a szezonban...tanult az elkapóinktól tavalyról 😛
balintbaba
több mint 6 éve
Na ez Eli-é lett volna
több mint 6 éve
McLeod te meg egy lyukaskezű szar vagy, lehetne már 8 inted a szezonban...