New York Jets - Denver Broncos
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
5 meccs alatt ez a 2. értelmes meccse. Powell jobb nála, tapsold meg magad Meki. 😀Félelmetes h ezt a Broncos D#-t h lerombolták pár év alatt.megy fel az ára héről-hétre GMben, szóval iparkodj ha kell
It is the first time the Jets have rushed for more than 300 yards since 2009 against the Raiders #nyj
Jets’ RB Isaiah Crowell has 15 carries for a franchise-single-game-record 219 rushing yards. So far.
Beki
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Félelmetes h ezt a Broncos D#-t h lerombolták pár év alatt.megy fel az ára héről-hétre GMben, szóval iparkodj ha kell
It is the first time the Jets have rushed for more than 300 yards since 2009 against the Raiders #nyj
Jets’ RB Isaiah Crowell has 15 carries for a franchise-single-game-record 219 rushing yards. So far.
Beki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Teabee
718
325
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Félelmetes h ezt a Broncos D#-t h lerombolták pár év alatt.It is the first time the Jets have rushed for more than 300 yards since 2009 against the Raiders #nyj
több mint 6 éve
Teabee
718
290 y futás...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Claiborne kurva jóElég nagy különbség van am a defense hívásban is. Leszámítva Nickerson 2 nagyobb play, amit engedett, azt leszámítva sztem oké amit látunk.
Apex
több mint 6 éve
Futással próbálunk 17 pontocskát ledolgozni a 4. negyedben. oké. Ha egy csapat huzamosan szarul játszik, azért ki a felelős? Kérdem én. Itt nincs olyan, hogy az edző felteszi a kezét, bocs, ez nem megy nekem... ?
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Apex
2 980
Claiborne kurva jó
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Uhh, ez nem nézett ki jól...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Teabee
718
nem úgy volt h Roycenak sokkal több carry kell?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szép volt longSok jelentősége nincs szerencsére, mert ha innen kikapunk Bowles-t munkanélküliként szabad csak kiengedni a stadionból.
Apex
több mint 6 éve
Apex
2 980
Szép volt long
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok nagy Bortles fan + azért neki sem kellett akkora hű de extra dobásokat megcsinálnia ellenünk.Srácok, am csak leírom h Blake Bortles, ismétlem Bortles 380 yard felett passzolt eme Jets D# ellen.Borleső egy QB, Kínom meg egyre több jel alapján nem az, NFL szinten...
Beki
StormST
több mint 6 éve
Srácok, am csak leírom h Blake Bortles, ismétlem Bortles 380 yard felett passzolt eme Jets D# ellen.Borleső egy QB, Kínom meg egyre több jel alapján nem az, NFL szinten...
Beki
több mint 6 éve
Na, hát valszeg most lesz vége, 2 TD-t se fogunk csinálni, de hogy 3 drive-ban is pontot szerezzünk, az totál esélytelen...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na ennyi a kül Roberts és Cannon között.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Srácok, am csak leírom h Blake Bortles, ismétlem Bortles 380 yard felett passzolt eme Jets D# ellen.
több mint 6 éve
Most mondja meg valaki, hogy mi ez a nyomorék play hívás.
több mint 6 éve
Na Yiadom jó megmozdulás. Kemény mik vannak.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek. 😀Inkább ne mutatták volna...Jó lett volna látni azt az OPI-t...Azt vártam én is h leg megismétlik.
StormST
Beki
StormST
több mint 6 éve
Inkább ne mutatták volna...Jó lett volna látni azt az OPI-t...Azt vártam én is h leg megismétlik.
StormST
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jó lett volna látni azt az OPI-t...Azt vártam én is h leg megismétlik.
StormST
több mint 6 éve
Jó lett volna látni azt az OPI-t...
több mint 6 éve
Teabee
718
visszavonom...
több mint 6 éve
Teabee
718
13 futás, 28 passz