NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New York Jets - Denver Broncos
1 hónapja
Hát ez megint a kurva gyenge kategória... Nagyon alja
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
De legalább pozitív yarddal zártunk. 😀www.espn.com/nfl/boxscore/_/gameId/401220215nix 7/15 -7 yard 😀Ez vmi elképesztő. 😀
Negritis, a vajda
Nem tud los elé passzolni egyszerűen. Kb akkor volt ilyen az offense, amikor irányító nélkül álltunk ki COVID alatt. Bár legalább akkor is volt 2 sikeres passz pozitív yardert.
rob3r7o
1/9 volt 13 yardért
Negritis, a vajda
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
1 hónapja
Mike Will eddig nem sokat csinált, de minden meccsen volt egy brutális elkapása kb 20 yardért 😀
Lesz ez még így se!
1 hónapja
nix 7/15 -7 yard 😀Ez vmi elképesztő. 😀
Negritis, a vajda
Nem tud los elé passzolni egyszerűen. Kb akkor volt ilyen az offense, amikor irányító nélkül álltunk ki COVID alatt. Bár legalább akkor is volt 2 sikeres passz pozitív yardert.
rob3r7o
1/9 volt 13 yardért
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Teabee
718
elfelejtettünk kesztyűt vinni. előfordul bárkivel
1 hónapja
nix 7/15 -7 yard 😀Ez vmi elképesztő. 😀
Negritis, a vajda
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
1 hónapja
nyilván a reklám közbe nincs baj a közvetítéssel ...
1 hónapja
Pep71
2 591
nix 7/15 -7 yard 😀nincs messze AR-től 4/11 22yard 😀 komoly csata
Negritis, a vajda
1 hónapja
nix 7/15 -7 yard 😀
1 hónapja
a vikes-packs meccs is berezonál néha 😀épp akartzam kérdezni hogy dazn csak nálam esik szét, de nope kiírták a technikai hibátJa nálam is kuka. Mondjuk jobb is 😀
Negritis, a vajda
Heisman nádor
1 hónapja
épp akartzam kérdezni hogy dazn csak nálam esik szét, de nope kiírták a technikai hibátJa nálam is kuka. Mondjuk jobb is 😀
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Rodgers elmúlt két játékban mondjuk nagyokat misselt, ott volt üresen GW a 2.-ra és Hall-nak ha odadobja rendesen akkor ez 1st down
Lesz ez még így se!
1 hónapja
épp akartzam kérdezni hogy dazn csak nálam esik szét, de nope kiírták a technikai hibát
1 hónapja
azért az hogy az ARAR lépegető megsétálja a first downt elég ciki
1 hónapja
GECI..jólvan, ha nem akarod látni, hogy ez az Offense system egy rakat sz.r és Hackett egy nulla, akkor oké..Mert egy meccs egy negyede az egész teljesítménye értem énde hiába van itt AR, ha 16 yardot passzol egy negyedben..😀 akkor minek? 😀Értem hogy Green Bay szurkolóként könnyű beszélni 20+ plusz évnyi jó QB play után, de tisztában vagy azzal hogy milyen QB play volt nálunk az elmúlt 10 évben?16 passzolt yard az jobb mint bármi más opció? 😀 😀 mikor van egy AR meg GW..ezt bárki lehozza.Ezt számtalánszor átbeszéltük Rodgers Hackettel jobb, mint minden más opciónk lett volna.Mihez képest jobb? 😀 Hackett felel az offense felkészítéséért, időjárás, magaslati levegő egyéb lófasz, ez ma lófasz kaporral ismét egy HoF QB-val. Saleh kitartott mellette, akit JD választott.Szerintem amúgy jobb a helyzet mint Beki lefesti 😀, Hackett szerintem az egyetlen tényleges kókler, de hát őt tudjuk miért van ittoh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Beki
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Keresd már vissza azt amikor Hackettet védem. Mindig leírom hogy Hackett egy kókler, és csak Rodgers miatt van itt. De Zach Wilson sokkal rosszabb volt bárkivel, mint idén eddig Rodgers. Zach Wilson intet dobott akkor is mikor csak ki akarta hajítani oldalra
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Egy döntéssel két timeoutot bukunk, komoly
1 hónapja
Pep71
2 591
..jólvan, ha nem akarod látni, hogy ez az Offense system egy rakat sz.r és Hackett egy nulla, akkor oké..Mert egy meccs egy negyede az egész teljesítménye értem énde hiába van itt AR, ha 16 yardot passzol egy negyedben..😀 akkor minek? 😀Értem hogy Green Bay szurkolóként könnyű beszélni 20+ plusz évnyi jó QB play után, de tisztában vagy azzal hogy milyen QB play volt nálunk az elmúlt 10 évben?16 passzolt yard az jobb mint bármi más opció? 😀 😀 mikor van egy AR meg GW..ezt bárki lehozza.Ezt számtalánszor átbeszéltük Rodgers Hackettel jobb, mint minden más opciónk lett volna.Mihez képest jobb? 😀 Hackett felel az offense felkészítéséért, időjárás, magaslati levegő egyéb lófasz, ez ma lófasz kaporral ismét egy HoF QB-val. Saleh kitartott mellette, akit JD választott.Szerintem amúgy jobb a helyzet mint Beki lefesti 😀, Hackett szerintem az egyetlen tényleges kókler, de hát őt tudjuk miért van ittoh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Beki
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
1 hónapja
1ST FIRST DOWN
1 hónapja
Azóta volt félidei Hail Mary-ből visszahordott pick six is, próbálkozunk natisztában vagy azzal hogy milyen QB play volt nálunk az elmúlt 10 évben?peak jets
Wester
www.youtube.com/watch?v=82RIfy-gRa4
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Nix 5/10, -9 yard, azta rohadt
1 hónapja
Ez mi a fasz, Kamala Harris tax funded sex change in prisons. Komoly reklám, fogalmam sincs mennyire lehet igaz 😀semennyire 😀
Heisman nádor
1 hónapja
Mert egy meccs egy negyede az egész teljesítménye értem énde hiába van itt AR, ha 16 yardot passzol egy negyedben..😀 akkor minek? 😀Értem hogy Green Bay szurkolóként könnyű beszélni 20+ plusz évnyi jó QB play után, de tisztában vagy azzal hogy milyen QB play volt nálunk az elmúlt 10 évben?16 passzolt yard az jobb mint bármi más opció? 😀 😀 mikor van egy AR meg GW..ezt bárki lehozza.Ezt számtalánszor átbeszéltük Rodgers Hackettel jobb, mint minden más opciónk lett volna.Mihez képest jobb? 😀 Hackett felel az offense felkészítéséért, időjárás, magaslati levegő egyéb lófasz, ez ma lófasz kaporral ismét egy HoF QB-val. Saleh kitartott mellette, akit JD választott.Szerintem amúgy jobb a helyzet mint Beki lefesti 😀, Hackett szerintem az egyetlen tényleges kókler, de hát őt tudjuk miért van ittoh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Beki
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Ez mi a fasz, Kamala Harris tax funded sex change in prisons. Komoly reklám, fogalmam sincs mennyire lehet igaz 😀