NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New York Jets - Denver Broncos
1 hónapja
Pep71
2 591
de hiába van itt AR, ha 16 yardot passzol egy negyedben..😀 akkor minek? 😀Értem hogy Green Bay szurkolóként könnyű beszélni 20+ plusz évnyi jó QB play után, de tisztában vagy azzal hogy milyen QB play volt nálunk az elmúlt 10 évben?16 passzolt yard az jobb mint bármi más opció? 😀 😀 mikor van egy AR meg GW..ezt bárki lehozza.Ezt számtalánszor átbeszéltük Rodgers Hackettel jobb, mint minden más opciónk lett volna.Mihez képest jobb? 😀 Hackett felel az offense felkészítéséért, időjárás, magaslati levegő egyéb lófasz, ez ma lófasz kaporral ismét egy HoF QB-val. Saleh kitartott mellette, akit JD választott.Szerintem amúgy jobb a helyzet mint Beki lefesti 😀, Hackett szerintem az egyetlen tényleges kókler, de hát őt tudjuk miért van ittoh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Beki
Wester
Pep71
Wester
1 hónapja
tisztában vagy azzal hogy milyen QB play volt nálunk az elmúlt 10 évben?peak jets
Wester
www.youtube.com/watch?v=82RIfy-gRa4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Értem hogy Green Bay szurkolóként könnyű beszélni 20+ plusz évnyi jó QB play után, de tisztában vagy azzal hogy milyen QB play volt nálunk az elmúlt 10 évben?16 passzolt yard az jobb mint bármi más opció? 😀 😀 mikor van egy AR meg GW..ezt bárki lehozza.Ezt számtalánszor átbeszéltük Rodgers Hackettel jobb, mint minden más opciónk lett volna.Mihez képest jobb? 😀 Hackett felel az offense felkészítéséért, időjárás, magaslati levegő egyéb lófasz, ez ma lófasz kaporral ismét egy HoF QB-val. Saleh kitartott mellette, akit JD választott.Szerintem amúgy jobb a helyzet mint Beki lefesti 😀, Hackett szerintem az egyetlen tényleges kókler, de hát őt tudjuk miért van ittoh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Beki
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Pep71
2 591
16 passzolt yard az jobb mint bármi más opció? 😀 😀 mikor van egy AR meg GW..ezt bárki lehozza.Ezt számtalánszor átbeszéltük Rodgers Hackettel jobb, mint minden más opciónk lett volna.Mihez képest jobb? 😀 Hackett felel az offense felkészítéséért, időjárás, magaslati levegő egyéb lófasz, ez ma lófasz kaporral ismét egy HoF QB-val. Saleh kitartott mellette, akit JD választott.Szerintem amúgy jobb a helyzet mint Beki lefesti 😀, Hackett szerintem az egyetlen tényleges kókler, de hát őt tudjuk miért van ittoh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Beki
Wester
1 hónapja
jets - broncosTeams combined for only 1 first down in the first quarter. This has happened only 1 other time in the last 10 seasons. Ironically, it happened in 2017 between the Jets and Broncos (Week 14 in Denver), per @ESPNStatsInfo #Jets
— Rich Cimini (@RichCimini) September 29, 2024
Wester
vallatáshoz betiltott kínzó eszköz
1 hónapja
Teams combined for only 1 first down in the first quarter. This has happened only 1 other time in the last 10 seasons. Ironically, it happened in 2017 between the Jets and Broncos (Week 14 in Denver), per @ESPNStatsInfo #Jets
— Rich Cimini (@RichCimini) September 29, 2024
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Vonster
1 036
Újra olyan az offense mint az első két héten
1 hónapja
ez elég brainfart passz volt sehova
1 hónapja
Ezt számtalánszor átbeszéltük Rodgers Hackettel jobb, mint minden más opciónk lett volna.Mihez képest jobb? 😀 Hackett felel az offense felkészítéséért, időjárás, magaslati levegő egyéb lófasz, ez ma lófasz kaporral ismét egy HoF QB-val. Saleh kitartott mellette, akit JD választott.Szerintem amúgy jobb a helyzet mint Beki lefesti 😀, Hackett szerintem az egyetlen tényleges kókler, de hát őt tudjuk miért van ittoh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
1 hónapja
- JC6
6 949
Pöcsömbe Nix
1 hónapja
Beki
806
Jogos, de ettől függetlenül sajnos a többi igaz.magaslati levegőnem coloradoban van a meccs
Beki
Negritis, a vajda
1 hónapja
Az kellett volna még, AVT-t ültettem volna ki egyből a meccsre 😀magaslati levegőnem coloradoban van a meccs
Beki
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
1 hónapja
magaslati levegőnem coloradoban van a meccs
Beki
1 hónapja
Először hard countol ennyire Rodgers, szerintem ezért van a sok false start. Lehet ezt edzésen gyakorolni, de nyilván nem ugyanaz mint in-game
Lesz ez még így se!
1 hónapja
ezzel mondjuk lehet el is dőlt a meccsmer meglepne ha a mi D#-nk bírná tovább szuflával és akkor előjön majd hogy hol van a jobb QB és abban nem vagyunk jók
1 hónapja
Beki
806
Mihez képest jobb? 😀 Hackett felel az offense felkészítéséért, időjárás, magaslati levegő egyéb lófasz, ez ma lófasz kaporral ismét egy HoF QB-val. Saleh kitartott mellette, akit JD választott.Szerintem amúgy jobb a helyzet mint Beki lefesti 😀, Hackett szerintem az egyetlen tényleges kókler, de hát őt tudjuk miért van ittoh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
1 hónapja
JéBé
7 034
Fu kegyetlen😀
1 hónapja
Ja köszi Simpson, ez most jó volt 😀Analytics biztos azt mondaná, hogy neki kéne menni, de szerintem rúgjanak FG-t 😀mondjuk a false start után már rúgni kell 😊
Wester
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Analytics biztos azt mondaná, hogy neki kéne menni, de szerintem rúgjanak FG-t 😀mondjuk a false start után már rúgni kell 😊
Wester
1 hónapja
Analytics biztos azt mondaná, hogy neki kéne menni, de szerintem rúgjanak FG-t 😀
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Komoly Hackett eddig 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Szerintem amúgy jobb a helyzet mint Beki lefesti 😀, Hackett szerintem az egyetlen tényleges kókler, de hát őt tudjuk miért van ittoh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
1 hónapja
oh, akkor nálatok is minden fasza 😀a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Wester
1 hónapja
a GMjd az ki?1 YARDNÁL FUSSON BRAELON ALLEN FFSHackett a zseni, mikor engeditek el a szezont már? 😀 minden egyéb sport szórakoztatóbb, mint kókler Woody és spanjai: JD és fogalmatlan JD előadása?
Wester
Beki
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Jogos. Visszajatszas alapján hülyeséget írtam. Bocsi.Ez nem a kórház passz, csávó már bőven futott a labdávalDe. Teljesen felesleges volt oda bepasszolni. Tipik kórház passz volt, ráadásul a LoS mögé. Semmi értelme nem volt.Istenem Nix. Ez eddig kritikán aluli. Inkább nyelte volna be a sacket.gyengén játszik, de ez a fumble nem az ő sara
rob3r7o
Negritis, a vajda
rob3r7o
Wester
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove