New York Jets - Kansas City Chiefs
több mint 1 éve
hát gg, azért itt a bírók picit beleszólták szerintem a végérekétszer is
Wester
több mint 1 éve
Game. Set. Match.
több mint 1 éve
hát gg, azért itt a bírók picit beleszólták szerintem a végére
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Értem én a zászlót, de miért 1 másodperccel a pick után dobták be?
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Pech. Lehet itt el is ment a meccs.
több mint 1 éve
Meg is magyarázta utána, hogy megérti miért döntött így a Chiefs, szerintem rendben voltLegyen a zsákba a vezetés, inkább az ellen legyen lépéskényszerbe! (Szerintem)Ennek a baromnak ki kellene kapcsolni a mikrofonját… “neki kell menni 4. 3-ra” 20-20-nál… Te vakhangya megvan a vezetés az uccsó negyedbe…Azért manapság már nem akkora ritkaság, hogy az ilyennek nekimennek
Utley
Wester
A végén Mahomes kezébe lesz a laszti!
Utley
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Utley
257
Legyen a zsákba a vezetés, inkább az ellen legyen lépéskényszerbe! (Szerintem)Ennek a baromnak ki kellene kapcsolni a mikrofonját… “neki kell menni 4. 3-ra” 20-20-nál… Te vakhangya megvan a vezetés az uccsó negyedbe…Azért manapság már nem akkora ritkaság, hogy az ilyennek nekimennek
Utley
Wester
A végén Mahomes kezébe lesz a laszti!
több mint 1 éve
Ennek a baromnak ki kellene kapcsolni a mikrofonját… “neki kell menni 4. 3-ra” 20-20-nál… Te vakhangya megvan a vezetés az uccsó negyedbe…Azért manapság már nem akkora ritkaság, hogy az ilyennek nekimennek
Utley
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Utley
257
Ennek a baromnak ki kellene kapcsolni a mikrofonját… “neki kell menni 4. 3-ra” 20-20-nál… Te vakhangya megvan a vezetés az uccsó negyedbe…
több mint 1 éve
Ott elmaradt egy intentional grounding.
több mint 1 éve
Mi a fene?Ma nem csak nyomokban tartalmaz QB-t a játéka, Koonkrétan pariban van Mahomes-al.
Zach gyorsan megdöntötte Swiftet, azt megállt az élet Kansas oldalon?
steelwolf
több mint 1 éve
Mi a fene? Zach gyorsan megdöntötte Swiftet, azt megállt az élet Kansas oldalon?
több mint 1 éve
Huh, ha DJ Reed ott telibeveri Mahomest... PMII-nek nem kis hidegvére van.Amilyen szerencsénk van a roughing the passer call-okkal, inkább örülök hogy nem tette
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Huh, ha DJ Reed ott telibeveri Mahomest... PMII-nek nem kis hidegvére van.
több mint 1 éve
Utley
257
Mahomes 17-0-nál beírta a W-t, mint a Bet…😁
több mint 1 éve
LOLOLOLOLOLNever break character 😂
— ESPN (@espn) October 2, 2023
(h/t @nyjets, @MalloryRubinpic.twitter.com/TnKWbue93O
több mint 1 éve
KeyG
9 323
Lesz még lehetőség erre 😀fumble return td fog jönni figyeljétek meg, Q. Williams kurva nagy izgalomba jöhetett, hogy meccs van3 & out lett, maradhat?
KeyG
iktriad
Tűzben vannak, momentum Wilson
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
fumble return td fog jönni figyeljétek meg, Q. Williams kurva nagy izgalomba jöhetett, hogy meccs van3 & out lett, maradhat?
KeyG
több mint 1 éve
Fireman Ed akkora tűzben van, hogy mindjárt hívni kel a kollégákat, hogy oltsák el. 😀
több mint 1 éve
KeyG
9 323
fumble return td fog jönni figyeljétek meg, Q. Williams kurva nagy izgalomba jöhetett, hogy meccs van
több mint 1 éve
Rodgers adott neki mára a cuccból, amit ő tol az offseasonban. 😀Élvezem igen, de ez a kettes honnan jött?Most őszintén, mi a faszom van itt?Kurvajó meccs.
KeyG
iktriad
Adjon már nekem is abból amit szívott
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 323
Élvezem igen, de ez a kettes honnan jött?Most őszintén, mi a faszom van itt?Kurvajó meccs.
KeyG
iktriad
Adjon már nekem is abból amit szívott
több mint 1 éve
Oké gyerekek ez mi a faszEz volt a mai script/forgatókönyv. Nincs más magyarázat. 😀 😀 😀 😀 😀
Wester