New York Jets - Miami Dolphins
több mint 10 éve
visszatért a világ rendjeenunwa catch 😮aztán gyorsan megtapsolta magát 3x elkapás helyett 😮
Wester
toam
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
enunwa catch 😮aztán gyorsan megtapsolta magát 3x elkapás helyett 😮
Wester
több mint 10 éve
Hány punt lesz még a nagyszünetig? Over/under 2.5 😊over, ilyen biztosat ne kérdezz 😀
toam
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Hány punt lesz még a nagyszünetig? Over/under 2.5 😊
több mint 10 éve
Nah kinyeri ezt a punt háborút?Egyelőre egál, remélem quigley belehúz
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
3. elejtett 3rd down catch, bravó srácokST-nk katasztrófális, liga legrosszabbja sztem.Quigley köszöni a jinxet 😊
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah kinyeri ezt a punt háborút?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Returnereknek esélye sincs vmennyit visszavinni általában.ST-nk katasztrófális, liga legrosszabbja sztem.westhoff nyugdíjba vonulása óta nincs nálunk értelmes ST :/
Beki
Wester
több mint 10 éve
Vicc ez az Offense
több mint 10 éve
ST-nk katasztrófális, liga legrosszabbja sztem.westhoff nyugdíjba vonulása óta nincs nálunk értelmes ST :/
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Mondjuk center nelkul...+ gyengélkedő fallal + sérült elkapókkal, én sem őt szidnám
Geeri
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ST-nk katasztrófális, liga legrosszabbja sztem.
több mint 10 éve
3&5-re vajon jon a screen?esetleg skrine 😀
Geeri
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Csak előbbi már bizonyított 😀Kerley az offense Millinere 😛Használjuk Kerley-t könyörgöm 😀a hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer
Beki
Wester
toam
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Egyszer már nekem estek mert tannehillt szidtam megfogadtam nem teszem többet, de ez a csavo nem ide való jőn egy védő és összesesik! És ez megy évek óta, és nem csak a Falra kell fogni van neki két lába csinálhatna 2-3 lépést előre hogy ha már leveszik ne -10-15 yard legyen belőle! 16 meccse van évente, abból van 2 kurvajó meccse a. Többi szar!! Ide kell Egy Kapernick vagy Griffin féle irányító aki nem fél futni!Hát azért az említett kjúbéknál klasszisokkal jobban játszik.
Miami
több mint 10 éve
Kerley az offense Millinere 😛Használjuk Kerley-t könyörgöm 😀a hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer
Beki
Wester
több mint 10 éve
Az igaza hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Használjuk Kerley-t könyörgöm 😀a hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Trevor Reilly sem tuti h már játszik ma.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer