NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
16
6
2:15, Aréna4
New York Jets - Miami Dolphins
11 hónapja
Pozitív yardmennyiséggel zárjuk a félidőt, szóval túlteljesítettünk a szememben
Lesz ez még így se!
11 hónapja
shagi0206
10 894
Fitzmagic 😊 Simán beállhatna, többet tenne le az asztalra
11 hónapja
Idén szerintem semmi értelme
Kampman
Elvileg idén vissza akar jönni, a csapat helyzetétől függetlenül.Szerintem sincs értelme, de eléggé makacs fickó.
Wester
11 hónapja
This is how the #Jets offense looked today coming in:
— Nick Faria (@Nick_Faria1720) November 24, 2023
QB - Third string
RB - First String
WR1 - First String
WR2 - Fifth String
TE - First String
LT - Third string
LG - First String
C - Second String
RG - Fifth String
RT - Third string
The results have been what you would…
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Eljött a pillanat, hogy megkérdezzem: mennyi esélyt adtok annak, hogy Rodgers képes lesz - sejthetően jövőre - értékelhető teljesítménnyel visszatérni? (Én bármit el tudok képzelni, a legjobbat és a legrosszabbat is.)Elvileg idén vissza akar jönni, a csapat helyzetétől függetlenül. Én emögé a fal mögé tuti nem engedném mondjuk. Jövőre biztos ő lesz, nincs más választásunk a cap hitje miatt.
nagylaza, főpohárnok
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Kampman
28 253
Eljött a pillanat, hogy megkérdezzem: mennyi esélyt adtok annak, hogy Rodgers képes lesz - sejthetően jövőre - értékelhető teljesítménnyel visszatérni? (Én bármit el tudok képzelni, a legjobbat és a legrosszabbat is.)40 éves lesz néhány nap múlva, jövőre 41.
nagylaza, főpohárnok
Idén szerintem semmi értelme, itt nem lesz olyan szituáció, mint 2013-ban, amikor Flynn elvitte a csapatot a sorsdöntő utolsó fordulóig, meg persze a divízió is gyenge volt.
Jövőre még simán megoldhatja, ha elvileg akár még idén visszatérhetne, akkor csak nem egy career-ending sérülés.
11 hónapja
Eljött a pillanat, hogy megkérdezzem: mennyi esélyt adtok annak, hogy Rodgers képes lesz - sejthetően jövőre - értékelhető teljesítménnyel visszatérni? (Én bármit el tudok képzelni, a legjobbat és a legrosszabbat is.)
11 hónapja
Hillnek azért jó szeme van, hogy nem a mellette lévő nőnek adta oda.sztem az anyós lesz, igen
Ha ő az anyós, akkor nem szóltam.
Kampman
11 hónapja
Izgalmasan alakul...
11 hónapja
bmeg ez h lett catch, már láttam az int visszahordást
11 hónapja
Kampman
28 253
Plusz a Jets csak később költözött be.hát sikeresebb volt a giants akkoriban mint a jetsA Giants stadionja iszonyúan hasonlít a Jetsére.Az volt a kemény, amikor a régi stadiont még úgy is hívták, hogy Giants Stadium.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
11 hónapja
hát sikeresebb volt a giants akkoriban mint a jetsA Giants stadionja iszonyúan hasonlít a Jetsére.Az volt a kemény, amikor a régi stadiont még úgy is hívták, hogy Giants Stadium.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
11 hónapja
Kampman
28 253
Pont hálaadáskor volt 2012-ben a buttfumble meccs, ami a Rex Ryan-féle Jets szimbolikus megsemmisülése volt, tulajdonképpen az egész franchise nem épült fel ebből azóta sem.
11 hónapja
Kampman
28 253
A Giants stadionja iszonyúan hasonlít a Jetsére.Az volt a kemény, amikor a régi stadiont még úgy is hívták, hogy Giants Stadium.
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Remélem Maka a Tulane pulóverében sokat fog "meep-meep" - ezni!Az időpontot aláírom, az fasza.De azért csak nézed, nem?
De ez a fantáziátlan, pénzsóvár körítés szánalmas.
Letérdeltek mert kell az amazon lóvé is csórikáimnak.
🤘 gaben 🤘
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
az kiderült közben ki a kannibál a jets defense-ben?Lecter.
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Magic-Celtics meccset nézek de az NBA is megy kifelé nálam az érdeklődési körből.Az időpontot aláírom, az fasza.De azért csak nézed, nem?
De ez a fantáziátlan, pénzsóvár körítés szánalmas.
Letérdeltek mert kell az amazon lóvé is csórikáimnak.
🤘 gaben 🤘
shawnka
Nem kötnek le ezek a felhígult ligák. (Pont most kapott Tatum technical-t mert a gyűrűn csimpaszkodott 😀)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Kinti jets szurkolók mikor Zach lecserélése után is szar az OLesz ez még így se!
11 hónapja
shagi0206
10 894
ehhh - ha ki lehetne esni, akkor kiesési rangadónak hívnánkA Giants stadionja iszonyúan hasonlít a Jetsére.Micsoda rangadó lesz ott a hétvégén!
nagylaza, főpohárnok
Nomac
11 hónapja
az kiderült közben ki a kannibál a jets defense-ben?
11 hónapja
A Giants stadionja iszonyúan hasonlít a Jetsére.Micsoda rangadó lesz ott a hétvégén!
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
A Giants stadionja iszonyúan hasonlít a Jetsére.😮
nagylaza, főpohárnok
Lesz ez még így se!
11 hónapja
A Giants stadionja iszonyúan hasonlít a Jetsére.