NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
22
7
2:15, Aréna4
New York Jets - Miami Dolphins
11 hónapja
Engem a Missouri már érdekel 10tőlmost komolyan Black Friday meccs ?Igen, Texas Tech @ Texas, pár óra múlva kezdődik
szánalom b+
🤘 gaben 🤘
r.baggio
11 hónapja
jó challenge sztemIgen még anno az volt a mondás, hogy 2 lépés kell labdával
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
11 hónapja
most komolyan Black Friday meccs ?Igen, Texas Tech @ Texas, pár óra múlva kezdődik
szánalom b+
🤘 gaben 🤘
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Nem is értem eddig miért nem lett ez kihasználva, hogy így szét lehet húzni ezt a fordulót és sok meccset "prime time" adniPlusz Európa barát időpont
11 hónapja
most komolyan Black Friday meccs ?Én örülök neki.🙂
szánalom b+
🤘 gaben 🤘
11 hónapja
most komolyan Black Friday meccs ?én kifejezetten örülök hogy hamar túlesek rajta a héten
szánalom b+
🤘 gaben 🤘
Lesz ez még így se!
11 hónapja
most komolyan Black Friday meccs ?szánalom b+
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Én bejósolok 101 passzolt yardot.Mi vagyunk ennyire szarok 😀Negatív passzolt yardot várok ma magunktól ezzel az O felállássalEnnyire nem jó a Phins D, még Ramseyvel se. Meg aztán van garbage time is a világon. 😉
Wester
iktriad
Wester
11 hónapja
Mi vagyunk ennyire szarok 😀Negatív passzolt yardot várok ma magunktól ezzel az O felállássalEnnyire nem jó a Phins D, még Ramseyvel se. Meg aztán van garbage time is a világon. 😉
Wester
iktriad
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Negatív passzolt yardot várok ma magunktól ezzel az O felállássalEnnyire nem jó a Phins D, még Ramseyvel se. Meg aztán van garbage time is a világon. 😉
Wester
11 hónapja
Negatív passzolt yardot várok ma magunktól ezzel az O felállással
Lesz ez még így se!