NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
11
4
2:15, Aréna4
New York Jets - Miami Dolphins
11 hónapja
GM/OCő a gm-ünkén azt hittem RodgersEnnél kajak szarabb teljesítményt nyújtana Wilson, hogy nem ő játszik?Wilson a legjobb QB-nk, de igazából mindegy mikor a falunk a 14. összetételében játszik cserék cseréivel.
Azért elég vakon van Boyle is
kapitnono
Wester
shagi0206
Wester
különben miért bohóckodna ott a headsetben
11 hónapja
ő a gm-ünkén azt hittem RodgersEnnél kajak szarabb teljesítményt nyújtana Wilson, hogy nem ő játszik?Wilson a legjobb QB-nk, de igazából mindegy mikor a falunk a 14. összetételében játszik cserék cseréivel.
kapitnono
Wester
shagi0206
Lesz ez még így se!
11 hónapja
shagi0206
10 893
én azt hittem RodgersEnnél kajak szarabb teljesítményt nyújtana Wilson, hogy nem ő játszik?Wilson a legjobb QB-nk, de igazából mindegy mikor a falunk a 14. összetételében játszik cserék cseréivel.
kapitnono
Wester
11 hónapja
Ennél kajak szarabb teljesítményt nyújtana Wilson, hogy nem ő játszik?Wilson a legjobb QB-nk, de igazából mindegy mikor a falunk a 14. összetételében játszik cserék cseréivel.
kapitnono
Lesz ez még így se!
11 hónapja
én ma egyik kedvenc golfmárkámnál lecsaptam 2-t fizet 3-at vihet volt minden ruházatra, vadiúj kollekcióra is ami alapból is barátságosabb árban volt mint utóbbi 2-3.Az időpontot aláírom, az fasza.Oké, ebben van igazság. Jelzem, még soha semmit nem vásároltam Fekete Péntek alkalmából. És nem is fogok.
De ez a fantáziátlan, pénzsóvár körítés szánalmas.
Letérdeltek mert kell az amazon lóvé is csórikáimnak.
🤘 gaben 🤘
nagylaza, főpohárnok
abszolút win
11 hónapja
shagi0206
10 893
Szerintem elférne egy Mac Jones ebbe a Jetsbe 😀3 mihaszna qb? Abból 1 is elég 😀
Nomac
11 hónapja
Szerintem elférne egy Mac Jones ebbe a Jetsbe 😀
11 hónapja
shagi0206
10 893
Ennél kajak szarabb teljesítményt nyújtana Wilson, hogy nem ő játszik?Fogalmazzunk úgy, hogy 2-en nem tesznek ki egy felet.
kapitnono
11 hónapja
Az időpontot aláírom, az fasza.Oké, ebben van igazság. Jelzem, még soha semmit nem vásároltam Fekete Péntek alkalmából. És nem is fogok.
🤘 gaben 🤘
11 hónapja
Ennél kajak szarabb teljesítményt nyújtana Wilson, hogy nem ő játszik?Azért elég vakon van Boyle is
11 hónapja
shagi0206
10 893
"Morstead az egykori Jets játékos". Köszönjük 😊
11 hónapja
Az időpontot aláírom, az fasza.De azért csak nézed, nem?
🤘 gaben 🤘
11 hónapja
shagi0206
10 893
Na, Tuat szó szerint össze kell drótozni?
11 hónapja
Hubazd az a seb Tua karján elég ronda volt
11 hónapja
Én az O-nk ellen minden alkalommal rúgnám ott a FGén is rugtam volna de hát nem értek hozzá
Wester
11 hónapja
Én az O-nk ellen minden alkalommal rúgnám ott a FG
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Gec fuss be, ott a nagy hely
11 hónapja
shagi0206
10 893
Ez a csávó ez nem fair
11 hónapja
Az időpontot aláírom, az fasza.De ez a fantáziátlan, pénzsóvár körítés szánalmas.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
lehet 3 rég vót 😀3 lépés v football move nem? mindegy itt semmi nem volt megjó challenge sztemIgen még anno az volt a mondás, hogy 2 lépés kell labdával
Kúrfürst briareos
Wester
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
11 hónapja
3 lépés v football move nem? mindegy itt semmi nem volt megjó challenge sztemIgen még anno az volt a mondás, hogy 2 lépés kell labdával
Kúrfürst briareos
Wester