NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez a beszéd Apple
több mint 8 éve
Hah
több mint 8 éve
Végülis cb 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
LOOOOOOOL
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
A
több mint 8 éve
pple
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
bár a rossz nyelvek azt csiripelik, hogy alma kell az almába
több mint 8 éve
NEm is akarom, Jack a célpontom. Ha valaki kiviszi Tunsilt, nem viszi Jacket of course, egyel kevebb : DAki előttünk van, melyik viheti jó esélyjel Tunsilt?nem tudom, de sztem mi ne vigyük. miatta esett ki az ablakon szegény Nkemdiche
Bruce
deyell
több mint 8 éve
Hát szerintem a rohadt jótól azért messze volt, de hagyjuk is.😀Ehhez képest rohadt jó újonc szezona volt míg Hargreavesnek még semmi. Bölcsebb nem leszólni...Byron combine sztár volt, szerintem VH3 egy szinttel minimum feljebb van.Giantsbe Hargreavest ne máááTavaly a Boys behúzta Byront a Giants miért ne Hargvot....
balintbaba
dande
balintbaba
gyeek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
ütős partik vannak az Ole MIssen, nézik a Breaking Badet vagy miAki előttünk van, melyik viheti jó esélyjel Tunsilt?nem tudom, de sztem mi ne vigyük. miatta esett ki az ablakon szegény Nkemdiche
Bruce
deyell
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Henderson
1 046
állítólag ő már lekerült a boardunkrólszerintem a Giants kiviszi Jack-et...de ez csak egy megérzés...LEhet, ha már Floyd-ot is akarták 😊
Klaci79
Bruce
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 8 éve
deyell
11 702
Aki előttünk van, melyik viheti jó esélyjel Tunsilt?nem tudom, de sztem mi ne vigyük. miatta esett ki az ablakon szegény Nkemdiche
Bruce
choose life
több mint 8 éve
én is, de ettől még erről csicseregtek a madarak4-3-ba elég nehezrn tudnám elképzelniSztem ő jó lesz Fangio kezei alatt, de hogy érte be kellett volna jönni a Giants elé....volt róla pletyka, hogy a Giants is Floydot akarja
gabokocka
Shilkor
gabokocka
több mint 8 éve
Ehhez képest rohadt jó újonc szezona volt míg Hargreavesnek még semmi. Bölcsebb nem leszólni...Byron combine sztár volt, szerintem VH3 egy szinttel minimum feljebb van.Giantsbe Hargreavest ne máááTavaly a Boys behúzta Byront a Giants miért ne Hargvot....
balintbaba
dande
balintbaba
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
szerintem a Giants kiviszi Jack-et...de ez csak egy megérzés...LEhet, ha már Floyd-ot is akarták 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Aki előttünk van, melyik viheti jó esélyjel Tunsilt?Szerintem már bárki.
Bruce
több mint 8 éve
jhet Hargreaves
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Igaz, a kiszámíthatatlan a jobb szó. És így tényleg izgalmas a dolog.Vicces ez az idei draft.ez nem vicces hanem jó
iktriad
eddig 3 jósolható pick volt.
braxa88
több mint 8 éve
Aki előttünk van, melyik viheti jó esélyjel Tunsilt?
több mint 8 éve
4-3-ba elég nehezrn tudnám elképzelniSztem ő jó lesz Fangio kezei alatt, de hogy érte be kellett volna jönni a Giants elé....volt róla pletyka, hogy a Giants is Floydot akarja
gabokocka
Shilkor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Most Hargreaves, 11-re a Bucshoz pedig megáll Tunsil csúszása?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
szerintem a Giants kiviszi Jack-et...de ez csak egy megérzés...
több mint 8 éve
Byron combine sztár volt, szerintem VH3 egy szinttel minimum feljebb van.Giantsbe Hargreavest ne máááTavaly a Boys behúzta Byront a Giants miért ne Hargvot....
balintbaba
dande
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Reese te kutya el ne szurd ezt!!!