NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Sima képlet: Reese golyói satuban vannak, tehát dupla vagy semmi.Tunsil megy a Giantsbe?nagy vakarózás van most nálunk szerintem
gyeek
Henderson
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
hargraves
Liverpool Fc
több mint 8 éve
According to reports, the #Browns received this year's 15th overall pick, a 2016 3rd round pick and a 2017 2nd round pick from the Titans.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
feljöttünk Tunsilért
több mint 8 éve
TRADEHuu
Pari
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Bears elviszi Jack-et
több mint 8 éve
TRADE
több mint 8 éve
Bears is feljött elvileg a Bucs helyéreIan Rapoport @RapSheet 2 p2 perccel ezelőtt
The #Bears are on the clock. Here we go. The #Bucs have traded the pick.
több mint 8 éve
Henderson
1 046
Tunsil megy a Giantsbe?nagy vakarózás van most nálunk szerintem
gyeek
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 8 éve
Feljovunk érte, odaadjuk a fék franchise, az lenne a váratlan húzás idén. Lehet mi bongoztattuk mrg : Dcsak szolok h Carrolt nem fogja érdekelni Tunsil drogozása 😛Addigra kiviszik.
braxa88
undisputedly
több mint 8 éve
Remélem most már látjátok miért nem szabad levideózni ha füveztek.Videózni lehet, csak netre feltenni nem szerencsés 😀
Sixo
több mint 8 éve
De mutatták, ha jól emlékszem jövő évi 2. + idei 3.mi volt a trade ?Még nem mutatták az értéket
Pari
dande
több mint 8 éve
Remélem most már látjátok miért nem szabad levideózni ha füveztek.ice bucket challenge-dzsel kellett volna összekötni
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
JustoVillar
626
Baromi jó ez a draft, főleg a tavalyi langyos hugy után.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
de, csak rövid idejig, legalább is én láttammi volt a trade ?Még nem mutatták az értéket
Pari
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mindegy ők tudják, szerintem nem vitték volna ki addig sem.Ezért minek kellett feljönni? 😮mert ő a 2. legjobb OT jelenleg...nem akartak kockáztatni...ezek után Tünci csak a Browns-nak kell....ők tudják kezelni az ilyen palikat 😊
Bruce
Klaci79
több mint 8 éve
De én már mondtam. Idei 76. és 2017es 2. kör.mi volt a trade ?Még nem mutatták az értéket
Pari
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
A Titans adta a 2016/1-3-at és a 2017/2-t...kapta ezt a húzást és a 6. kört
több mint 8 éve
a drog rossz...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
2007 óta nézem a draft első körét, ilyen jol még nem szórakoztam az 1-8.pick alatt
több mint 8 éve
mi volt a trade ?Még nem mutatták az értéket
Pari
több mint 8 éve
Remélem most már látjátok miért nem szabad levideózni ha füveztek.
több mint 8 éve
Bears feltrade!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
csak szolok h Carrolt nem fogja érdekelni Tunsil drogozása 😛Addigra kiviszik.
braxa88