NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
Sajna nálunk is, ezért akarom, hogy Cable elvigye.az a baj, hogy nagyobb az esély RobinsonraVigyétek Robinsont. Lampet meg hagyjátok meg nekünk. Előre is köszi. Különben is már ott van nektek Joeckel. 😊 😊 😊Lampet 2/2n, aztán feljönnék KingértigenAkárhogy is, a Robinson/Lamb duó bármelyike kétszer jobb döntésnek tűnik, mondjuk egy Kingnél. Vagy te kit vinnél?
CB kell,eléggé
braxa88
akdestroyer
braxa88
iktriad
braxa88
több mint 7 éve
0:50 körül kezdünk
több mint 7 éve
braxa88
12 534
az a baj, hogy nagyobb az esély RobinsonraVigyétek Robinsont. Lampet meg hagyjátok meg nekünk. Előre is köszi. Különben is már ott van nektek Joeckel. 😊 😊 😊Lampet 2/2n, aztán feljönnék KingértigenAkárhogy is, a Robinson/Lamb duó bármelyike kétszer jobb döntésnek tűnik, mondjuk egy Kingnél. Vagy te kit vinnél?
CB kell,eléggé
braxa88
akdestroyer
braxa88
iktriad
több mint 7 éve
Vigyétek Robinsont. Lampet meg hagyjátok meg nekünk. Előre is köszi. Különben is már ott van nektek Joeckel. 😊 😊 😊Lampet 2/2n, aztán feljönnék KingértigenAkárhogy is, a Robinson/Lamb duó bármelyike kétszer jobb döntésnek tűnik, mondjuk egy Kingnél. Vagy te kit vinnél?
CB kell,eléggé
braxa88
akdestroyer
braxa88
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Lampet 2/2n, aztán feljönnék KingértigenAkárhogy is, a Robinson/Lamb duó bármelyike kétszer jobb döntésnek tűnik, mondjuk egy Kingnél. Vagy te kit vinnél?
CB kell,eléggé
braxa88
akdestroyer
több mint 7 éve
Van már link a fórumos steamhez?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
akdestroyer
4 743
igenAkárhogy is, a Robinson/Lamb duó bármelyike kétszer jobb döntésnek tűnik, mondjuk egy Kingnél. Vagy te kit vinnél?
CB kell,eléggé
braxa88
több mint 7 éve
Tomcsik
8 005
Szerintem mi is jó helyzetben lehetünk egy letradhez... Pace tuti vissza akarja szerezni a tegnap elherdált 3. körét és lehet bennt még nállunk olyan akiért valaki feljönne...
több mint 7 éve
A Buccaneers, Chargers és Jets is Kizerért készülődik. Nagy nyertes lehet a Packers.Bucs?!
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 108
A Buccaneers, Chargers és Jets is Kizerért készülődik. Nagy nyertes lehet a Packers.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
A Seahawks, ha csak a számokat nézzük, nagyot tarolhat ezzel a második napos 6 pickkel... Az lenne csak a kérdésem a nálam okosabbakhoz, hogy az idei, sokak szerint elég gyenge OL felhozatalból tud egyáltalán úgy draftolni a hawks ami hosszú távon meg tudja erősíteni a csak papíron létező támadófalát???igen
A kérdésem vegyétek tárgytalannak ha éjjel elkezünk WR, SS, meg CB pickeket szórni ez esetben elmenzem felkötni magam a diófára.
akdestroyer
CB kell,eléggé
több mint 7 éve
akdestroyer
4 743
A Seahawks, ha csak a számokat nézzük, nagyot tarolhat ezzel a második napos 6 pickkel... Az lenne csak a kérdésem a nálam okosabbakhoz, hogy az idei, sokak szerint elég gyenge OL felhozatalból tud egyáltalán úgy draftolni a hawks ami hosszú távon meg tudja erősíteni a csak papíron létező támadófalát??? A kérdésem vegyétek tárgytalannak ha éjjel elkezünk WR, SS, meg CB pickeket szórni ez esetben elmenzem felkötni magam a diófára.
több mint 7 éve
Kampman
28 198
Sörrel fogadni az absztinens iktriad ellen 😀Van rá egy söröm, hogy nem fogjátok őt vinni 😊Mi visszük 2/3-on. Komoly delegáció workoutolta(Coughlin, Caldwell és Marrone) pár hete.szerintem Robinson 2. kör vége fele megy kiIktriad megmenekült RamczyktőlDe Cam Robinsontól sajnos nem fogunk. Már előre hányok.
ervinator
iktriad
ervinator
iktriad
ervinator
több mint 7 éve
Ma mikor is kezdünk?
több mint 7 éve
Én csak örülni fogok, ha nem tesszük, és helyette Lampet preferáljuk. De nem hiszem, hogy megússzuk.Van rá egy söröm, hogy nem fogjátok őt vinni 😊Mi visszük 2/3-on. Komoly delegáció workoutolta(Coughlin, Caldwell és Marrone) pár hete.szerintem Robinson 2. kör vége fele megy kiIktriad megmenekült RamczyktőlDe Cam Robinsontól sajnos nem fogunk. Már előre hányok.
ervinator
iktriad
ervinator
iktriad
ervinator
több mint 7 éve
ervinator
1 694
Van rá egy söröm, hogy nem fogjátok őt vinni 😊Mi visszük 2/3-on. Komoly delegáció workoutolta(Coughlin, Caldwell és Marrone) pár hete.szerintem Robinson 2. kör vége fele megy kiIktriad megmenekült RamczyktőlDe Cam Robinsontól sajnos nem fogunk. Már előre hányok.
ervinator
iktriad
ervinator
iktriad
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Mi visszük 2/3-on. Komoly delegáció workoutolta(Coughlin, Caldwell és Marrone) pár hete.szerintem Robinson 2. kör vége fele megy kiIktriad megmenekült RamczyktőlDe Cam Robinsontól sajnos nem fogunk. Már előre hányok.
ervinator
iktriad
ervinator
több mint 7 éve
ervinator
1 694
jól elcseszte a Saints szerintem, hogy elsőre CB-t vittekannyira nem tudom hibáztatni őket, hogy behúzták Lattimoret, így kicsit meg volt kötve a kezük. Bár én szívem szerint rádupláztam volna egy Kinggel.
és az a tippem is csak bejött, hogy 3 WR megy ki az első körben
baggio
több mint 7 éve
ervinator
1 694
szerintem Robinson 2. kör vége fele megy kiIktriad megmenekült RamczyktőlDe Cam Robinsontól sajnos nem fogunk. Már előre hányok.
ervinator
iktriad
több mint 7 éve
Egy szóval se mondtam, hogy rosszul csinálják, főleg ha mondjuk jön 2/34-en Lamp.Seahawks leszarja az első kört, Foster még nem lesz Myles Jack.de 2-3.körben van 6db pick (jelenleg)
Gogo
braxa88
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
Iktriad megmenekült RamczyktőlDe Cam Robinsontól sajnos nem fogunk. Már előre hányok.
ervinator
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Seahawks leszarja az első kört, Foster még nem lesz Myles Jack.de 2-3.körben van 6db pick (jelenleg)
Gogo
több mint 7 éve
jól elcseszte a Saints szerintem, hogy elsőre CB-t vittekés az a tippem is csak bejött, hogy 3 WR megy ki az első körben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal