NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Na gyerünk mára családotvki kell vinnem az állomásra persze mikor mi jönnénk....
több mint 6 éve
méghozzá a legrosszabb 😉GM játék tag az ember...erről a Taven Bryan gyerekról még nem is hallottam 😀 látszik hogy felkészültemA legjobb DT-ről beszélsz, csak szólok
Heisman Trophy
Wyatt
braxa88
és idénre semennyire nem készültem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Bryan?GM játék tag az ember...erről a Taven Bryan gyerekról még nem is hallottam 😀 látszik hogy felkészültemA legjobb DT-ről beszélsz, csak szólok
Heisman Trophy
Wyatt
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
GM játék tag az ember...erről a Taven Bryan gyerekról még nem is hallottam 😀 látszik hogy felkészültemA legjobb DT-ről beszélsz, csak szólok
Heisman Trophy
Wyatt
több mint 6 éve
fogalmam sincs, nem tudom kicsoda 😕erről a Taven Bryan gyerekról még nem is hallottam 😀 látszik hogy felkészültemA legjobb DT-ről beszélsz, csak szólok
Heisman Trophy
Wyatt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Mike Hughes és Jaire Alexander is Josh Jackson előtt, hmmm...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Mike Hughes who 😀 ?
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Josh nem kell senkinek, beszarok 😊
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
erről a Taven Bryan gyerekról még nem is hallottam 😀 látszik hogy felkészültemA legjobb DT-ről beszélsz, csak szólok
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Na őt se várták ide
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
nagyon pörgünk most
több mint 6 éve
Én nem örülnék futónak, de ki tudjaajayi szerződése lejár jövőreAjayi meg Clements mellé?eagles csak kiviszi legkésőbb josh jacksontNagyon Guicet mondogatják hpzzán vagy trade
Sixo
dande
Sixo
Löfli
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
erről a Taven Bryan gyerekról még nem is hallottam 😀 látszik hogy felkészültemén is annyiból készültem, amit láttam az egyetemi meccsekből 😊
Heisman Trophy
több mint 6 éve
én számomra jobban hangzana neki adni egy újat és itt kihúzni jacksont , mint csak egy kis spórolás miatt RB húzniajayi szerződése lejár jövőreAjayi meg Clements mellé?eagles csak kiviszi legkésőbb josh jacksontNagyon Guicet mondogatják hpzzán vagy trade
Sixo
dande
Sixo
Löfli
több mint 6 éve
erről a Taven Bryan gyerekról még nem is hallottam 😀 látszik hogy felkészültem
több mint 6 éve
Utánunk újabb szép BPA volt Bryan
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
ajayi szerződése lejár jövőreAjayi meg Clements mellé?eagles csak kiviszi legkésőbb josh jacksontNagyon Guicet mondogatják hpzzán vagy trade
Sixo
dande
Sixo
több mint 6 éve
Tradeljunk mar felJönnétek csak lehet h nincs partner
Pari
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Eloszor szegeny tanuljon meg szabadon onerobol es jol jarni. Aztan beszelhetunk ilyenrol. De ez elott mindenki azt mondta talan jovore mar jatszhat. Hat, en ketelkedtem benne, hogy barki is betenne azon serulese utan. Vagy hogy konnyen felgyogyul. Ha mar a legjobb orvosok kezelese mellett sem tudott szegyeny felgyogyulni.legyen vmi tiszeletbeli tag, vagy edző inkább. de ez utánShaz örül h él......nem lesz ő már pályán, tartok tőle....Kb lehetetlen hogy megkockaztassa ujra a jatekot. De nem is szabad. Nem er annyit.
dande
Kenny
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Tradeljunk mar fel
több mint 6 éve
Na, Ik, itt van amit ajánlottunk. Nem örülsz vagy nem örülsz? 😊Örülnöd kéne, mert Jacksonville-ben észnél maradtak. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ajayi meg Clements mellé?eagles csak kiviszi legkésőbb josh jacksontNagyon Guicet mondogatják hpzzán vagy trade
Sixo
dande
több mint 6 éve
a jags letrédelt hogy ilyen későn választ ?😀😀😀
Heisman Trophy