NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Emanuel Hall plUtolsó 4. Allen is szerintem is remek húzás a 7. kör legvégén.
Baszod az uccsó három pick jobb lett, mint az egész kör 😀
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Emanuel Hall plConeyn kivűl ki? Benzschwagel?Vannak még egy páran nagyobb wtf-kénta skins elvitt egy bunozo brokert, hat szepStanley Moorgan meg UDFA lesz. Meg Keelan DOss is. Utóbbi elég nagy WTF.
Stez
iktriad
Wyatt
iktriad
Baszod az uccsó három pick jobb lett, mint az egész kör 😀
több mint 5 éve
Coneyn kivűl ki? Benzschwagel?Vannak még egy páran nagyobb wtf-kénta skins elvitt egy bunozo brokert, hat szepStanley Moorgan meg UDFA lesz. Meg Keelan DOss is. Utóbbi elég nagy WTF.
Stez
iktriad
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Vannak még egy páran nagyobb wtf-kénta skins elvitt egy bunozo brokert, hat szepStanley Moorgan meg UDFA lesz. Meg Keelan DOss is. Utóbbi elég nagy WTF.
Stez
iktriad
több mint 5 éve
a skins elvitt egy bunozo brokert, hat szep
több mint 5 éve
Dakota Allen is kiment. Nagyon szimpi volt a Last Chance U 2. évadában. Kíváncsi leszek az 1. évad sztárját, Ronald Olliet leigazolja-e majd valaki UDFA-ként.Ez a Dakota allen nem egy last chance u-s forma?De igen, 2. évad.
Levi
több mint 5 éve
Levi
597
Ez a Dakota allen nem egy last chance u-s forma?
több mint 5 éve
Jé, a Cards nem WR-t húzott 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Na még egy LAC DT 😊 végre lesz mélységKöszi Telesco
több mint 5 éve
Afelol vannak ketsegeim, mert egy dolog, hogy Geathers visszaigazoltuk, de meg a negyedik korben is elvittunk egy safetyt, mig Cpt. Marvell az otodikben jott, ugyhogy serules eseten lat majd rendesen palyat, egyebkent eleg limitaltan, meg ST-ben.Faja, csak legyen is sokat a pályán, mert ő jó leszAz, hogy Marvell Tell S még bent van, az is WTF...Baratom, Captain Marvell mar reges reg Colt.
Chargers LT
Stez
Chargers LT
több mint 5 éve
Faja, csak legyen is sokat a pályán, mert ő jó leszAz, hogy Marvell Tell S még bent van, az is WTF...Baratom, Captain Marvell mar reges reg Colt.
Chargers LT
Stez
több mint 5 éve
Jah, 5/6...akkor az NFL network valami hülyeséget írt az előbb...Az, hogy Marvell Tell S még bent van, az is WTF...Már rég kivitte a Colts 😀
Chargers LT
Wyatt
furcsálltam is, mert esküdtem volna rá, hogy láttam a nevét 😀
több mint 5 éve
Az, hogy Marvell Tell S még bent van, az is WTF...Baratom, Captain Marvell mar reges reg Colt.
Chargers LT
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az, hogy Marvell Tell S még bent van, az is WTF...Már rég kivitte a Colts 😀
Chargers LT
több mint 5 éve
Az, hogy Marvell Tell S még bent van, az is WTF...
több mint 5 éve
A Macik szeretik Dániát 😊Valami bűzlik Dániában, de Chicagoban nagy a szél, így őket ez nem zavarja.
Chargers LT
több mint 5 éve
A Macik szeretik Dániát 😊
több mint 5 éve
Mi meg közben megint trade?Az ellenérték Hassan Ridgeway, ízlelgetem még a trade-et
MirrMurr