NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Végül is összejött egy PO "run" 😊mennyire geci boldog volt atyaégTibi a Tebow picknel az asztal alolrol kikelve meg mindig a top1.azért azok a régi közvetitések. részeg tibivel az asztal alatt, részeg szakik a mikrofon előtt.FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?
ThundersNFLFK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?Kb annyira, mint aki itt már 5 vagy 10 éve tolja. Max ey kicsit jobban beleásták magukat 😊 de hogy mennyire lutri ez az egész. 2013-s draftkövető: Höri odáig meg vissza a Werner picktől, meg Grigson a kirély, két év múlva... a többit tudjuk 😊 szóval bárki szagértő lehet, aki erősen és határozottan beállítja magát annak 😛 én pl mindig csak lejkes szurkoló voltam ,vagyok és leszek 😀
ThundersNFL
dande
briareos
Stez
briareos
több mint 4 éve
ja bocs, most jöttem, nem olvastam vissza.ez már a sokadik ilyen megjegyzés de nem értem mi ez az Fk meg lóvé téma?FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?4. pick után meg kiírja majd a gép, hogy dobjak be 50 centet?
ThundersNFL
eaglesmcnabb
briareos
én azt tapasztaltam, hogy a "cikkjeik" nagy része 4 sor után fizetős, ha tovább akarod olvasni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Hiányzik nekem is. Meg az emberek, akik csinálták, de már nem vagy nagyon ritkán néznek be ide. 😊azért azok a régi közvetitések. részeg tibivel az asztal alatt, részeg szakik a mikrofon előtt.FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?
ThundersNFLFK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?Kb annyira, mint aki itt már 5 vagy 10 éve tolja. Max ey kicsit jobban beleásták magukat 😊 de hogy mennyire lutri ez az egész. 2013-s draftkövető: Höri odáig meg vissza a Werner picktől, meg Grigson a kirély, két év múlva... a többit tudjuk 😊 szóval bárki szagértő lehet, aki erősen és határozottan beállítja magát annak 😛 én pl mindig csak lejkes szurkoló voltam ,vagyok és leszek 😀
ThundersNFL
dande
briareos
több mint 4 éve
mennyire geci boldog volt atyaégTibi a Tebow picknel az asztal alolrol kikelve meg mindig a top1.azért azok a régi közvetitések. részeg tibivel az asztal alatt, részeg szakik a mikrofon előtt.FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?
ThundersNFL
dande
briareos
Stez
több mint 4 éve
Te Iktriad hallod?mert neki mindig bejön ha rosszat jósol esélytelen, hogy eljinxelje 😛 vagy épp hatástalanítja ik jinxeit 😀
Löfli kolegánál miért az van kiírva higy "EllenIktriád" ??🤔
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Tibi a Tebow picknel az asztal alolrol kikelve meg mindig a top1.azért azok a régi közvetitések. részeg tibivel az asztal alatt, részeg szakik a mikrofon előtt.FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?
ThundersNFL
dande
briareos
több mint 4 éve
Te Iktriad hallod?mert utálja a macskákat
Löfli kolegánál miért az van kiírva higy "EllenIktriád" ??🤔
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Te Iktriad hallod?Löfli kolegánál miért az van kiírva higy "EllenIktriád" ??🤔
több mint 4 éve
ez már a sokadik ilyen megjegyzés de nem értem mi ez az Fk meg lóvé téma?FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?4. pick után meg kiírja majd a gép, hogy dobjak be 50 centet?
ThundersNFL
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?4. pick után meg kiírja majd a gép, hogy dobjak be 50 centet?
ThundersNFL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
azért azok a régi közvetitések. részeg tibivel az asztal alatt, részeg szakik a mikrofon előtt.FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?
ThundersNFL
dande
több mint 4 éve
meg lionsNyugi pár óra és cserét kér Ő is és már nem lesz Jags játékos 😊😛Ok 10 sack, franchise rookie rekord, közel olyan passz siettetési számokat produkált, mint az év újonc védője/jobb pass rusher Bosa(Nick) 😊 Ez már elég neked?Még szerencse, hogy a jó játékos mércéje a Pro Bowler státusz. Még jó, hogy nem inkább szimpátia szavazás az egész és így sosem kerül oda saját csapatába se kezdő játékos, vagy olyan aki az egész főcsoport legrosszabb teljesítményét mutatta. Ezért is szokták a releváns szakértők a Pro Bowl tagságot, a kiválóság színonímájaként használni.A legutóbbi 1. körös Jags pick már Pro Bowler. 😉Szerintem itt az 1. tartalmazza a 2. szabályt.
- egyértelmű bust
- Browns/Lions/Jags pickek
r.baggio
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Az NFL az a játék ahol minden csapat nyer egyszer Super Bowlt ☝️
Kivéve a Jaguárok 😃
Rózsa Sándor (betyár)
és még 10 másik
több mint 4 éve
Nem bántsd Stezt, hisz ő színvak, Minden embert kéknek lát. Világos és sötétkéknek. 😊Nem, mert feka.You racist bastard
Stez
ThundersNFL
több mint 4 éve
FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?
ThundersNFL
FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?Kb annyira, mint aki itt már 5 vagy 10 éve tolja. Max ey kicsit jobban beleásták magukat 😊 de hogy mennyire lutri ez az egész. 2013-s draftkövető: Höri odáig meg vissza a Werner picktől, meg Grigson a kirély, két év múlva... a többit tudjuk 😊 szóval bárki szagértő lehet, aki erősen és határozottan beállítja magát annak 😛 én pl mindig csak lejkes szurkoló voltam ,vagyok és leszek 😀
ThundersNFL
több mint 4 éve
de hát minden esemény az, megbeszéltük már h a jags az nflnek mint a magyarok a világmindenségnek 😀te triád, nem lehetne egyszer megpróbálni, hogy egy NFL esemény nem a jags körül pörög nonstop?Igyekszem Herr general, de provokálnak. Amúgy ma pont kivételesen ez egy olyan NFL esemény lehet, ahol a jags fontos szereplő lesz/lehet. Nekünk kb a mai nap a Superbowl... 😊
briareos
iktriad
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nyugi pár óra és cserét kér Ő is és már nem lesz Jags játékos 😊😛Ok 10 sack, franchise rookie rekord, közel olyan passz siettetési számokat produkált, mint az év újonc védője/jobb pass rusher Bosa(Nick) 😊 Ez már elég neked?Még szerencse, hogy a jó játékos mércéje a Pro Bowler státusz. Még jó, hogy nem inkább szimpátia szavazás az egész és így sosem kerül oda saját csapatába se kezdő játékos, vagy olyan aki az egész főcsoport legrosszabb teljesítményét mutatta. Ezért is szokták a releváns szakértők a Pro Bowl tagságot, a kiválóság színonímájaként használni.A legutóbbi 1. körös Jags pick már Pro Bowler. 😉Szerintem itt az 1. tartalmazza a 2. szabályt.
- egyértelmű bust
r.baggio
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Az NFL az a játék ahol minden csapat nyer egyszer Super Bowlt ☝️
Kivéve a Jaguárok 😃
több mint 4 éve
You racist bastardNem, mert feka.Ok 10 sack, franchise rookie rekord, közel olyan passz siettetési számokat produkált, mint az év újonc védője/jobb pass rusher Bosa(Nick) 😊 Ez már elég neked?Még szerencse, hogy a jó játékos mércéje a Pro Bowler státusz. Még jó, hogy nem inkább szimpátia szavazás az egész és így sosem kerül oda saját csapatába se kezdő játékos, vagy olyan aki az egész főcsoport legrosszabb teljesítményét mutatta. Ezért is szokták a releváns szakértők a Pro Bowl tagságot, a kiválóság színonímájaként használni.A legutóbbi 1. körös Jags pick már Pro Bowler. 😉Szerintem itt az 1. tartalmazza a 2. szabályt.
- egyértelmű bust
r.baggio
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
te triád, nem lehetne egyszer megpróbálni, hogy egy NFL esemény nem a jags körül pörög nonstop?Igyekszem Herr general, de provokálnak. Amúgy ma pont kivételesen ez egy olyan NFL esemény lehet, ahol a jags fontos szereplő lesz/lehet. Nekünk kb a mai nap a Superbowl... 😊
briareos
több mint 4 éve
Nem, mert feka.Ok 10 sack, franchise rookie rekord, közel olyan passz siettetési számokat produkált, mint az év újonc védője/jobb pass rusher Bosa(Nick) 😊 Ez már elég neked?Még szerencse, hogy a jó játékos mércéje a Pro Bowler státusz. Még jó, hogy nem inkább szimpátia szavazás az egész és így sosem kerül oda saját csapatába se kezdő játékos, vagy olyan aki az egész főcsoport legrosszabb teljesítményét mutatta. Ezért is szokták a releváns szakértők a Pro Bowl tagságot, a kiválóság színonímájaként használni.A legutóbbi 1. körös Jags pick már Pro Bowler. 😉Szerintem itt az 1. tartalmazza a 2. szabályt.
- egyértelmű bust
r.baggio
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
te triád, nem lehetne egyszer megpróbálni, hogy egy NFL esemény nem a jags körül pörög nonstop?Ok 10 sack, franchise rookie rekord, közel olyan passz siettetési számokat produkált, mint az év újonc védője/jobb pass rusher Bosa(Nick) 😊 Ez már elég neked?Még szerencse, hogy a jó játékos mércéje a Pro Bowler státusz. Még jó, hogy nem inkább szimpátia szavazás az egész és így sosem kerül oda saját csapatába se kezdő játékos, vagy olyan aki az egész főcsoport legrosszabb teljesítményét mutatta. Ezért is szokták a releváns szakértők a Pro Bowl tagságot, a kiválóság színonímájaként használni.A legutóbbi 1. körös Jags pick már Pro Bowler. 😉Szerintem itt az 1. tartalmazza a 2. szabályt.
- egyértelmű bust
r.baggio
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
ah csak mindig örömmel emlékszem vissza milyen korrektül viselkedett amikor Miami HC voltsaban h a rák enné ki a beledMiért vagy ily kedves?
briareos
ThundersNFL
több mint 4 éve
Ok 10 sack, franchise rookie rekord, közel olyan passz siettetési számokat produkált, mint az év újonc védője/jobb pass rusher Bosa(Nick) 😊 Ez már elég neked?Még szerencse, hogy a jó játékos mércéje a Pro Bowler státusz. Még jó, hogy nem inkább szimpátia szavazás az egész és így sosem kerül oda saját csapatába se kezdő játékos, vagy olyan aki az egész főcsoport legrosszabb teljesítményét mutatta. Ezért is szokták a releváns szakértők a Pro Bowl tagságot, a kiválóság színonímájaként használni.A legutóbbi 1. körös Jags pick már Pro Bowler. 😉Szerintem itt az 1. tartalmazza a 2. szabályt.
- egyértelmű bust
r.baggio
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 4 éve
saban h a rák enné ki a beledMiért vagy ily kedves?
briareos
Draft
több mint 4 éve
FK-n az 5 csávó mennyire szagértő akik élőben tolják?
Draft