Oakland Raiders - New York Jets
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ééééééééééééééédes istenem
több mint 7 éve
v.sammy
100
Whoop Whoop
több mint 7 éve
Azt tudnám Demario Davis mit olvasott ott?háború és békét
Beki
több mint 7 éve
v.sammy
100
Az a 2 nagy blokk kellett ott az elejen!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Azt tudnám Demario Davis mit olvasott ott?
több mint 7 éve
Richard! Ez hiányzott már nekem! 😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Jets kabaré ismét.
több mint 7 éve
Menelik Watsonnak hála, egyenlített a Cowboys Denverben! 😊
több mint 7 éve
megosztva írták Autryval, úgyhogy csak 2,5ennyire azért nem jó Edwards pass rushban, ahogy ez a szám mutatja.K-Jo!A sacket azt MEJr-nek írták, mert akkor neki idén már a harmadik...
Erzodik azert Pagano!
Rolni
Bruce
deyell
több mint 7 éve
deyell
11 702
ennyire azért nem jó Edwards pass rushban, ahogy ez a szám mutatja.K-Jo!A sacket azt MEJr-nek írták, mert akkor neki idén már a harmadik...
Erzodik azert Pagano!
Rolni
Bruce
choose life
több mint 7 éve
Az mindegy, de Karl es Reggie is rendre erkezik Sbol es jol blitzzelK-Jo!A sacket azt MEJr-nek írták, mert akkor neki idén már a harmadik...
Erzodik azert Pagano!
Rolni
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
K-Jo!A sacket azt MEJr-nek írták, mert akkor neki idén már a harmadik...
Erzodik azert Pagano!
Rolni
több mint 7 éve
Surda
3 297
Blitz yess ✅
több mint 7 éve
K-Jo!Erzodik azert Pagano!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
József
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Az is maga a csoda.hurry szerintem igen, talán 2 isIgen, nem is tudom h QB hitünk volt-e ma, vagy siettetés.falunk tényleg jó, múlt héten Jurrell Casey kötött ki a földön rendszeresen Osemele keze által. Casey ugye all proHudson földhöz baszta Davist.Nem is értem...vagyis értem h a Raiders OL kegyetlen, de a 2 belső LB-nk beáll az orrukba, egyiket földhöz vágják, másikat hátratolják, erre mit lehet mondani? :/
deyell
Beki
deyell
Beki
deyell
több mint 7 éve
deyell
11 702
hurry szerintem igen, talán 2 isIgen, nem is tudom h QB hitünk volt-e ma, vagy siettetés.falunk tényleg jó, múlt héten Jurrell Casey kötött ki a földön rendszeresen Osemele keze által. Casey ugye all proHudson földhöz baszta Davist.Nem is értem...vagyis értem h a Raiders OL kegyetlen, de a 2 belső LB-nk beáll az orrukba, egyiket földhöz vágják, másikat hátratolják, erre mit lehet mondani? :/
deyell
Beki
deyell
Beki
choose life
több mint 7 éve
Surda
3 297
Nem hiszem el h #52 nem direkt csinálja az altatást
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Igen, nem is tudom h QB hitünk volt-e ma, vagy siettetés.falunk tényleg jó, múlt héten Jurrell Casey kötött ki a földön rendszeresen Osemele keze által. Casey ugye all proHudson földhöz baszta Davist.Nem is értem...vagyis értem h a Raiders OL kegyetlen, de a 2 belső LB-nk beáll az orrukba, egyiket földhöz vágják, másikat hátratolják, erre mit lehet mondani? :/
deyell
Beki
deyell
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mikor először nem Shell blokkolja Macket, sack
több mint 7 éve
deyell
11 702
azt láttátok, hogy Seth Robertsnek kellett 2 védőt blokkolnia, amikor Patterson lelassított? majdnem nagy égés lett belőle...
choose life
több mint 7 éve
na végre mack
több mint 7 éve
deyell
11 702
falunk tényleg jó, múlt héten Jurrell Casey kötött ki a földön rendszeresen Osemele keze által. Casey ugye all proHudson földhöz baszta Davist.Nem is értem...vagyis értem h a Raiders OL kegyetlen, de a 2 belső LB-nk beáll az orrukba, egyiket földhöz vágják, másikat hátratolják, erre mit lehet mondani? :/
deyell
Beki
choose life
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Hudson földhöz baszta Davist.Nem is értem...vagyis értem h a Raiders OL kegyetlen, de a 2 belső LB-nk beáll az orrukba, egyiket földhöz vágják, másikat hátratolják, erre mit lehet mondani? :/
deyell