Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals
több mint 7 éve
shivo
65
olyan mintha nagy lenne a mellénylegalabb nem mentunk neki a negyediknek 😊 csodalkozom is rajta 😊
zsoeo
több mint 7 éve
Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.Csak megemlítem, hogy nekem sem megy, nem nálunk van a hiba. Rohadt mérges vagyok rájuk én is. Sok éves előfizető vagyok, az idei volt az utolsó....
somebody08
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
shivo
65
ket hete itt probaltam 😊fogyasztóvédelem vagy valami hasonló, de talán előtte még itt is érdemes próbálkozninekem eddig soha semmi problemam nem volt egy cegel se ha gond volt a szolgaltatassal kuldtek vissza a lovet de ezek? Milyen szervet lehet megkeresni?szerintem itt már valami hivatalos szervet is érdemes lehet megkeresni, mert a szezon kezdete óta rengetegen panaszkodnak ráha tobben irnank nekik folyamatosan lehet, hogy elobb utobb visszaadnak a lovet nem?Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
baggio
shivo
baggio
shivo
digitalcare.nfl.com/hc/en-us/requests/new
baggio
több mint 7 éve
olyan mintha nagy lenne a mellény
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Hova dobál Wentz ebben a negyedben?
több mint 7 éve
Hát ez elég geci zászló volt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
fogyasztóvédelem vagy valami hasonló, de talán előtte még itt is érdemes próbálkozninekem eddig soha semmi problemam nem volt egy cegel se ha gond volt a szolgaltatassal kuldtek vissza a lovet de ezek? Milyen szervet lehet megkeresni?szerintem itt már valami hivatalos szervet is érdemes lehet megkeresni, mert a szezon kezdete óta rengetegen panaszkodnak ráha tobben irnank nekik folyamatosan lehet, hogy elobb utobb visszaadnak a lovet nem?Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
baggio
shivo
baggio
shivo
digitalcare.nfl.com/hc/en-us/requests/new
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Szerintem fogyasztóvédelem, biztos foglalkoznak nemzetközi cégekkel is.nekem eddig soha semmi problemam nem volt egy cegel se ha gond volt a szolgaltatassal kuldtek vissza a lovet de ezek? Milyen szervet lehet megkeresni?szerintem itt már valami hivatalos szervet is érdemes lehet megkeresni, mert a szezon kezdete óta rengetegen panaszkodnak ráha tobben irnank nekik folyamatosan lehet, hogy elobb utobb visszaadnak a lovet nem?Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
baggio
shivo
baggio
shivo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Köszi mindenkinek a válaszokat, akkor legalább tudom, hogy nem az én készülékeimben van a hiba.szerintem itt már valami hivatalos szervet is érdemes lehet megkeresni, mert a szezon kezdete óta rengetegen panaszkodnak ráha tobben irnank nekik folyamatosan lehet, hogy elobb utobb visszaadnak a lovet nem?Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
baggio
shivo
baggio
több mint 7 éve
shivo
65
nekem eddig soha semmi problemam nem volt egy cegel se ha gond volt a szolgaltatassal kuldtek vissza a lovet de ezek? Milyen szervet lehet megkeresni?szerintem itt már valami hivatalos szervet is érdemes lehet megkeresni, mert a szezon kezdete óta rengetegen panaszkodnak ráha tobben irnank nekik folyamatosan lehet, hogy elobb utobb visszaadnak a lovet nem?Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
baggio
shivo
baggio
több mint 7 éve
szerintem itt már valami hivatalos szervet is érdemes lehet megkeresni, mert a szezon kezdete óta rengetegen panaszkodnak ráha tobben irnank nekik folyamatosan lehet, hogy elobb utobb visszaadnak a lovet nem?Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
baggio
shivo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
túl agresszív play volt ez így harmadikra
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
na Palmer is adott egy jó passzt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Shit... na mind1 1 ilyen drive még belefért
több mint 7 éve
4l3x
230
legalább nem kapunk ki nullára...
több mint 7 éve
😕
több mint 7 éve
shivo
65
neked biztos 😊ugyan hagyd, tök szar meccs.....Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.En mar irtam nekik ket hete h nekem nem mukodott a game pass es kerem vissza pensz hallani se akarnak rola meg elnezest se kertek mert nem tudtam nezni
somebody08
shivo
harras
több mint 7 éve
Surda
3 297
aha 😀ha tobben irnank nekik folyamatosan lehet h elobb utobb visszaadnak a lovet nem?Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
baggio
shivo
több mint 7 éve
nem kéne kiengedni
több mint 7 éve
harras
515
ugyan hagyd, tök szar meccs.....Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.En mar irtam nekik ket hete h nekem nem mukodott a game pass es kerem vissza pensz hallani se akarnak rola meg elnezest se kertek mert nem tudtam nezni
somebody08
shivo
több mint 7 éve
shivo
65
ha tobben irnank nekik folyamatosan lehet h elobb utobb visszaadnak a lovet nem?Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
baggio
több mint 7 éve
Surda
3 297
és a duplájaÜdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
baggio
több mint 7 éve
Üdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.új fejlesztőcég kezébe került idén Európában a gamepass, ezért van annyi baj vele
somebody08
---
több mint 7 éve
Surda
3 297
nálam is fosÜdv, kicsit off, mert a YouTube-os HD link tökéletesen működik, de másnak se hajlandó működni a GamePass? A lényeg a meccs persze, meg hogy látom, de azért ez elég erősen felháborító évi 200 dolcsiért.En mar irtam nekik ket hete h nekem nem mukodott a game pass es kerem vissza pensz hallani se akarnak rola meg elnezest se kertek mert nem tudtam nezni
somebody08
shivo