Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
több mint 6 éve
"iszonyatosan jó meccs"izgalmas de nem túl magas szinvonalú
volt már pár meredek kijelentés ma, na de azért na...
baggio 🏈
kinek mi a "jó"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
"iszonyatosan jó meccs"volt már pár meredek kijelentés ma, na de azért na...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
kikapunk mert nem merjük bevállalni 4&2-re
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
na, az nagyon jó, ennek örülök. Akkor majd holnap lesz muteHöri lesz a pats meccsenegyébként kövi meccsre ivójáték:kövi meccsen már nem Sanyi lesz. Tuti berakják Márkot (mert hát Brady jön). Így kénytelen leszek lemutezni a tv-t, rá még ennyire se vagyok kíváncsi
ha Sanyi azt mondja h: momentum, tosztjáték
akkor feles
Negritis
shagi0206
fodi91
több mint 6 éve
beengedném elsőre, kétpontost kibekkelni valahogy és FG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Pszt remélem 😉Ezt megnyerték, de azért szép volt......Széééép Jiiiinx
dande
ThundersNFL
több mint 6 éve
Sifur
1 118
Jön a Jones TD... Hihetetlen
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Baj lesz mert Foles nem megy át a pályán 50 mp. alatt...
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Itt már be kell engedniNa végre valaki, akit padawannak fogadok.
MrMiksa
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
most esik le h nem Ossian hanem toszjáték utalás 😀csak mert Sörivó vagyok? 😀Lehetnél esetleg The Mathematossian? 😀mármint a kövi Sanyis meccsre gondoltam 😀egyébként kövi meccsre ivójáték:kövi meccsen már nem Sanyi lesz. Tuti berakják Márkot (mert hát Brady jön). Így kénytelen leszek lemutezni a tv-t, rá még ennyire se vagyok kíváncsi
akkor feles
Negritis
shagi0206
Negritis
Igor
Negritis
több mint 6 éve
fodi91
196
Höri lesz a pats meccsenegyébként kövi meccsre ivójáték:kövi meccsen már nem Sanyi lesz. Tuti berakják Márkot (mert hát Brady jön). Így kénytelen leszek lemutezni a tv-t, rá még ennyire se vagyok kíváncsi
akkor feles
Negritis
shagi0206
több mint 6 éve
Ezt megnyerték, de azért szép volt......Széééép Jiiiinx
dande
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
túl sok passz már nem várható azért
több mint 6 éve
Ezt megnyerték, de azért szép volt......
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Itt már be kell engedni
több mint 6 éve
csak mert Sörivó vagyok? 😀Lehetnél esetleg The Mathematossian? 😀mármint a kövi Sanyis meccsre gondoltam 😀egyébként kövi meccsre ivójáték:kövi meccsen már nem Sanyi lesz. Tuti berakják Márkot (mert hát Brady jön). Így kénytelen leszek lemutezni a tv-t, rá még ennyire se vagyok kíváncsi
akkor feles
Negritis
shagi0206
Negritis
Igor
több mint 6 éve
Xarban a haza
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Na most baj van. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
zsojti
4 063
......................
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Na jó 😕
több mint 6 éve
Lehetnél esetleg The Mathematossian? 😀mármint a kövi Sanyis meccsre gondoltam 😀egyébként kövi meccsre ivójáték:kövi meccsen már nem Sanyi lesz. Tuti berakják Márkot (mert hát Brady jön). Így kénytelen leszek lemutezni a tv-t, rá még ennyire se vagyok kíváncsi
akkor feles
Negritis
shagi0206
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
zsojti
4 063
most a mi D kissé tompa
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Na, mindjárt eldől a meccs. Gondoltam, hogy sima nem lesz, de ennyire szorosra nem számítottam.