Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 7 éve
megható, pfff...Ugyi 😊dehogyis, már egy ideje ott figyel az active rosterenmost hozták fel PS-ből asszemEmmett Cleary, csere TAmugy ez a CLeary kicsoda?Pont két hsz-el előbb irtam be hogy a bal oldal csere. Nem mindegy hogy a Smith-Leary páros takarít, vagy a CLeary-Looney rettegett kettős.az oline is csere a dallasban?Csak az LT. Free az meg csak Free
Janek
Blevi
Cowboykarcsi90
Blevi
Cowboykarcsi90
rva
amúgy sziasztok. most sikerült utolérnem a meccset. hát, Tony még mindig a legnagyobb király 😊
slowmotion
Megható volt látni az öreget. 😊
Cowboykarcsi90
volt egy bemelegítő passza, aztán oktatott.
több erő volt a passzában, mint Prescottnak meg Wentznek összesen.
több mint 7 éve
de hoztak fel egy o-linement a PS-ből a héten, nem?dehogyis, már egy ideje ott figyel az active rosterenmost hozták fel PS-ből asszemEmmett Cleary, csere TAmugy ez a CLeary kicsoda?Pont két hsz-el előbb irtam be hogy a bal oldal csere. Nem mindegy hogy a Smith-Leary páros takarít, vagy a CLeary-Looney rettegett kettős.az oline is csere a dallasban?Csak az LT. Free az meg csak Free
Janek
Blevi
Cowboykarcsi90
Blevi
Cowboykarcsi90
rva
amúgy sziasztok. most sikerült utolérnem a meccset. hát, Tony még mindig a legnagyobb király 😊
slowmotion
több mint 7 éve
nem a kezdö olineAzert ez a gregory collins ash Irving négyes nem a világ közepe.Ha nincs semmi sérülés, szoval mondjuk ugy hogy ideális esetben, kb a 3rd string Dline. A kezdő Philly Oline ellen. Várható hogy szétszedik őket. Főleg egy ilyen hosszú drive-ban.
Blevi
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
nana, Collins a kezdő DT-nk.Azert ez a gregory collins ash Irving négyes nem a világ közepe.Ha nincs semmi sérülés, szoval mondjuk ugy hogy ideális esetben, kb a 3rd string Dline. A kezdő Philly Oline ellen. Várható hogy szétszedik őket. Főleg egy ilyen hosszú drive-ban.
Blevi
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Ugyi 😊dehogyis, már egy ideje ott figyel az active rosterenmost hozták fel PS-ből asszemEmmett Cleary, csere TAmugy ez a CLeary kicsoda?Pont két hsz-el előbb irtam be hogy a bal oldal csere. Nem mindegy hogy a Smith-Leary páros takarít, vagy a CLeary-Looney rettegett kettős.az oline is csere a dallasban?Csak az LT. Free az meg csak Free
Janek
Blevi
Cowboykarcsi90
Blevi
Cowboykarcsi90
rva
slowmotion
Megható volt látni az öreget. 😊
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Azert ez a gregory collins ash Irving négyes nem a világ közepe.Ha nincs semmi sérülés, szoval mondjuk ugy hogy ideális esetben, kb a 3rd string Dline. A kezdő Philly Oline ellen. Várható hogy szétszedik őket. Főleg egy ilyen hosszú drive-ban.
Blevi
több mint 7 éve
dehogyis, már egy ideje ott figyel az active rosterenmost hozták fel PS-ből asszemEmmett Cleary, csere TAmugy ez a CLeary kicsoda?Pont két hsz-el előbb irtam be hogy a bal oldal csere. Nem mindegy hogy a Smith-Leary páros takarít, vagy a CLeary-Looney rettegett kettős.az oline is csere a dallasban?Csak az LT. Free az meg csak Free
Janek
Blevi
Cowboykarcsi90
Blevi
Cowboykarcsi90
rva
több mint 7 éve
Sancho gw drive? 😀
több mint 7 éve
Azert ez a gregory collins ash Irving négyes nem a világ közepe.
több mint 7 éve
kemény meccs ,hogy mindkét oldalon csak googlizunk kik játszanak 😊
több mint 7 éve
most hozták fel PS-ből asszemEmmett Cleary, csere TAmugy ez a CLeary kicsoda?Pont két hsz-el előbb irtam be hogy a bal oldal csere. Nem mindegy hogy a Smith-Leary páros takarít, vagy a CLeary-Looney rettegett kettős.az oline is csere a dallasban?Csak az LT. Free az meg csak Free
Janek
Blevi
Cowboykarcsi90
Blevi
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Emmett Cleary, csere tackle. Green ugye IR-re került.Amugy ez a CLeary kicsoda?Pont két hsz-el előbb irtam be hogy a bal oldal csere. Nem mindegy hogy a Smith-Leary páros takarít, vagy a CLeary-Looney rettegett kettős.az oline is csere a dallasban?Csak az LT. Free az meg csak Free
Janek
Blevi
Cowboykarcsi90
Blevi
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
zsojti
4 063
turner jövőre kell a keretbe
több mint 7 éve
Amugy ez a CLeary kicsoda?Pont két hsz-el előbb irtam be hogy a bal oldal csere. Nem mindegy hogy a Smith-Leary páros takarít, vagy a CLeary-Looney rettegett kettős.az oline is csere a dallasban?Csak az LT. Free az meg csak Free
Janek
Blevi
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Gregory első sackje 😊
több mint 7 éve
Gregory első sackje regular game-ben
több mint 7 éve
Pont két hsz-el előbb irtam be hogy a bal oldal csere. Nem mindegy hogy a Smith-Leary páros takarít, vagy a Leary-Looney rettegett kettős.az oline is csere a dallasban?Csak az LT. Free az meg csak Free
Janek
Blevi
több mint 7 éve
Elliot mennyire látványosan unja magát
több mint 7 éve
az oline is csere a dallasban?Csak az LT. Free az meg csak Free
Janek
több mint 7 éve
ez az Ertz gyerek elférne nálunk is.TEben jol állunk. Witten jövőre lehuzza az utolsó idényét. Swaim ameddig nem sérült meg jó volt, Hanna is visszatér jövőre. Ha nagyon akarják, még Escobart is megtarthatják. Minek egy ötödik TE?
rva
több mint 7 éve
persze hogy nem jó
több mint 7 éve
ez az Ertz gyerek elférne nálunk is.