Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Jo izgalmas meccs. Nem vertek bucira ez mar jo jel.Remelem Hurts jol lesz mert ez ma nem klasszik nfc east pancserfesztival.
több mint 1 éve
oh boi
több mint 1 éve
Köszi Mariota beharangozását anyád.........
több mint 1 éve
Egyebkent ma mindket iranyito extra.
több mint 1 éve
Ideje is marad az Eagles-nekGallup drop.eltalálja a számokat a meze közepén, és nem sikerül megfogni
Teljesen homaly iden
Blevi
szerintem még a nagyanyám is elkapta volna, pedig már nem is él szegény
rva
több mint 1 éve
Igen a playhivas ma egesz szokatlanszerintem a playhívásra gondolt, nem arra, hogy sikeresekEz a Cowboys offense?Ez az Eagles Secondary, a Dawk utáni kb 15 èv többsègèt idèzi tehát kriminális.....nem elvève az èrdemeiteket
Blevi
dande2
tehát nem 3&2-re nem középre futás van, hanem passz
rva
több mint 1 éve
Gallup drop.eltalálja a számokat a meze közepén, és nem sikerül megfogni
Teljesen homaly iden
Blevi
szerintem még a nagyanyám is elkapta volna, pedig már nem is él szegény
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Ezért mondtam, hogy kvázi 😉a Washington egyszer már megállította, szabályosana tush push megállíthatatlanNekem az a bajom vele, hogy szabályosan kvázi nem lehet ellene védekezni, mivel a védő nem tolhatja a másik védőt, igy kb. olyan mint kardcsatába menni fakarddal egy katana ellen
rva
tamas424
nem lehetetlen, de getszi nehéz
rva
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Kösz, hogy rúgtok. Sok passzt védekezünk le ma is. Amit elejtenek.
több mint 1 éve
a Washington egyszer már megállította, szabályosana tush push megállíthatatlanNekem az a bajom vele, hogy szabályosan kvázi nem lehet ellene védekezni, mivel a védő nem tolhatja a másik védőt, igy kb. olyan mint kardcsatába menni fakarddal egy katana ellen
rva
tamas424
nem lehetetlen, de getszi nehéz
több mint 1 éve
szerintem a playhívásra gondolt, nem arra, hogy sikeresekEz a Cowboys offense?Ez az Eagles Secondary, a Dawk utáni kb 15 èv többsègèt idèzi tehát kriminális.....nem elvève az èrdemeiteket
Blevi
dande2
tehát nem 3&2-re nem középre futás van, hanem passz
több mint 1 éve
Azert Daknak is vannak extra dobasai es jo a d-line nyomasa is.Ez a Cowboys offense?Ez az Eagles Secondary, a Dawk utáni kb 15 èv többsègèt idèzi tehát kriminális.....nem elvève az èrdemeiteket
Blevi
dande2
több mint 1 éve
tamas424
1 758
a tush push megállíthatatlanNekem az a bajom vele, hogy szabályosan kvázi nem lehet ellene védekezni, mivel a védő nem tolhatja a másik védőt, igy kb. olyan mint kardcsatába menni fakarddal egy katana ellen
rva
több mint 1 éve
Invincible
801
Az nem a DC hibája ,hogy elkapó 1m-es körzetèben szinte soha nincs senki.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Ez a Cowboys offense?
több mint 1 éve
a tush push megállíthatatlanHa Kelce visszavonul akkor mas lesz majd.
rva
Legjobb center a ligaban.
több mint 1 éve
a tush push megállíthatatlan
több mint 1 éve
Megint a majdnem.
több mint 1 éve
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
kivéve, ha Parsons-on vanA holding mint olyan már nem létezik kb. Csak az iszonyat látványosakat dobják beAzért ott Goedert rendesen holdingoltA ti első TDteknèl is volt holding szóval hagyjuk szvsz 😉
tamas424
dande2
Tarsi
mert akkor lenne minden meccsen plusz 5
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
A holding mint olyan már nem létezik kb. Csak az iszonyat látványosakat dobják beAzért ott Goedert rendesen holdingoltA ti első TDteknèl is volt holding szóval hagyjuk szvsz 😉
tamas424
dande2