Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
11 hónapja
Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
11 hónapja
Reméld csak azt, de csoporton belülre nem megyKemény volt, de nem. Majd úgyis jön hozzánk gigaszerződésért, amúgy is Eagles fanboy.AnyádSzabálytalan volt?Parsonsbírók.....
dande2
tamas424
balintbaba
11 hónapja
3 turnover, piha. Mi öttel is nyertünk 😄4 🤪
warr_b
11 hónapja
Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Kéne még AJ-től vagy 40 yard. Kicsi rá az esély. 😊 Futtatjuk majd Barkley-t.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
11 hónapja
Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
11 hónapja
3 turnover, piha. Mi öttel is nyertünk 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Na akkor innentől Barkleyt futtatni amíg tudjuk míg legalább 30-40 yardot
11 hónapja
Ahh köszi erről lemaradtamDean amúgy mikor sérült meg? Túl sokat van Burks a pályánMèg a múlt meccsen nála is agyrázkódás eleve inaktív volt
mustaine
dande2
11 hónapja
Brownnak talán belefér, de pl. egy Calcaterrának ki kéne fizetnie a mez árát a csapatnak, durva. 😀Hát ha már ő volt hülye, neki kell fizetni érte 😅Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.Brown megígérte a mezét a srácnak 🙏
balintbaba
Eazzy
zacknorb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Dean amúgy mikor sérült meg? Túl sokat van Burks a pályánMèg a múlt meccsen nála is agyrázkódás eleve inaktív volt
mustaine
11 hónapja
Hát ha már ő volt hülye, neki kell fizetni érte 😅Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.Brown megígérte a mezét a srácnak 🙏
balintbaba
Eazzy
Poloska vagyok.
11 hónapja
Dean amúgy mikor sérült meg? Túl sokat van Burks a pályán
11 hónapja
Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.Cserébe a srác meg megkapja AJ mezét. Végül is jó csere. 😊
balintbaba

E-A-G-L-E-S EAGLES !
11 hónapja
Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.Brown megígérte a mezét a srácnak 🙏
balintbaba
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
McKee nem kicsit jobban fest, mint Pickett.Valamiért Kolb érzet 🤣
11 hónapja
Na akkor már csak jöv hèten kéne kikapni és MM mehet arra amerre lát. Perfect.
11 hónapja
Eagles = QB factory
11 hónapja
Jöhetnek a csöcsök...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Az viszont nagy holding volt ParsonsonRemélem egy csendes anyázást ez is megért 😉
dande2
11 hónapja
Az viszont nagy holding volt Parsonson
11 hónapja
Brown azta durva