NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 590
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
Ezt a mázlit...
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Nem fogják megváltoztatni
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Ez touchback
több mint 1 éve
Mondom, ha ezekkel a PA, bootleg passzokkal nem tudunk kezdeni majd valamit akkor baj lehet.
több mint 1 éve
KeyG
9 496
2 éve a Ravens azt se tudott azután menesztésre száműztem Romant, egyébként ha jól emlékszem a második félidőre kezdte Flores ott a cover 0 át végig.Flores vèdelme ellen ezt kell csinálni mert egyébként nagyon kreatív, jó passz ellen. Illetve így lehet elbizonytalanítani őket hogy esetleg az is hatèkony legyen. Meglátjuk.De ez ellen meg tehetetlennek tűnik a vikingsEgész jól megy ez a futásHát a passz nem igazán megy, szóval talán kényszerpálya.
Assurbanapli
KeyG
Assurbanapli
dande2
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Ez tény, de manapság nem ez a megszokott.Nem értem, miért kellene passzolni, ha 5-ös átlaggal futunk és láthatóan képtelen ellene akármit tenni a vikes dJelenleg igen, de 12-22 a passz-futás eloszlása az Titans szint.De ez ellen meg tehetetlennek tűnik a vikingsEgész jól megy ez a futásHát a passz nem igazán megy, szóval talán kényszerpálya.
Assurbanapli
KeyG
Assurbanapli
Flores védelme zavarba hozta Hurtsot és az olvasást.
KeyG
mustaine
több mint 1 éve
Tanári drive volt nem látvaanyos de hatèkony mèg sok ilyetAzt hittem, már végképp eltemetted őket. Mégsem?🙂
dande2
több mint 1 éve
Flores vèdelme ellen ezt kell csinálni mert egyébként nagyon kreatív, jó passz ellen. Illetve így lehet elbizonytalanítani őket hogy esetleg az is hatèkony legyen. Meglátjuk.De ez ellen meg tehetetlennek tűnik a vikingsEgész jól megy ez a futásHát a passz nem igazán megy, szóval talán kényszerpálya.
Assurbanapli
KeyG
Assurbanapli
több mint 1 éve
Nem értem, miért kellene passzolni, ha 5-ös átlaggal futunk és láthatóan képtelen ellene akármit tenni a vikes dJelenleg igen, de 12-22 a passz-futás eloszlása az Titans szint.De ez ellen meg tehetetlennek tűnik a vikingsEgész jól megy ez a futásHát a passz nem igazán megy, szóval talán kényszerpálya.
Assurbanapli
KeyG
Assurbanapli
KeyG
több mint 1 éve
Látom Amerikában továbbra sem tudják, mi az a Tankcsapda. 😀
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Jelenleg igen, de 12-22 a passz-futás eloszlása az Titans szint.De ez ellen meg tehetetlennek tűnik a vikingsEgész jól megy ez a futásHát a passz nem igazán megy, szóval talán kényszerpálya.
Assurbanapli
KeyG
Assurbanapli
több mint 1 éve
Tanári drive volt nem látvaanyos de hatèkony mèg sok ilyet
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Na jön az Anulu páncélautó
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
De ez ellen meg tehetetlennek tűnik a vikingsEgész jól megy ez a futásHát a passz nem igazán megy, szóval talán kényszerpálya.
Assurbanapli
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Egész jól megy ez a futásHát a passz nem igazán megy, szóval talán kényszerpálya.
Assurbanapli
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Egész jól megy ez a futás
több mint 1 éve
Nekem pont ugyanolyan, mint azelőtt voltOFF Amióta Lőrinc lenyúlta a Vodát, fáintosan sokszor elmegy a net. Faszán lemaradtam az elejéről.Mióta a Vodafone megvette a UPCt egy kalap szar a szolgáltatás szintje
nagylaza, főpohárnok
Rodaron
több mint 1 éve
Igazad lehet.A DAZN nem akadozik az Arena4 igen, megnéztemMár utóbbin sem szaggat a Madden24.
KeyG
iktriadOFF Amióta Lőrinc lenyúlta a Vodát, fáintosan sokszor elmegy a net. Faszán lemaradtam az elejéről.Nem a zsemle kicsi…. 😁
nagylaza, főpohárnok
Túl sokat vársz
KeyG
több mint 1 éve
Jó hat ez így sima bukó lesz, az O nem halad a vèdelmet meg sima bootlegekkel megetetik
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
OFF Amióta Lőrinc lenyúlta a Vodát, fáintosan sokszor elmegy a net. Faszán lemaradtam az elejéről.Mióta a Vodafone megvette a UPCt egy kalap szar a szolgáltatás szintje
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
KeyG
9 496
A DAZN nem akadozik az Arena4 igen, megnéztemMár utóbbin sem szaggat a Madden24.
KeyG
iktriad
OFF Amióta Lőrinc lenyúlta a Vodát, fáintosan sokszor elmegy a net. Faszán lemaradtam az elejéről.Nem a zsemle kicsi…. 😁
nagylaza, főpohárnok
Túl sokat vársz
több mint 1 éve
OFF Amióta Lőrinc lenyúlta a Vodát, fáintosan sokszor elmegy a net. Faszán lemaradtam az elejéről.
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Mint kés a vajon