Philadelphia Eagles - New Orleans Saints
több mint 1 éve
Tdog
653
Kar hogy a philly O ma szabad napot tart. A D feljavult de szart sem er
több mint 1 éve
MC12
6 378
11 yardos sac…Andy bazmeg.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Jaj, bocs mindenkitől, tudom hogy nekünk valószínűleg ígyis-úgyis vége lesz a szezonnak jövő héten, és nem nézek futballt egy évig, stb. stb. mantra, de ez a meccs tényleg szar. Nem lennék független néző...Isteni szerencse hogy most több meccs is van és nem egy kiemelt meccs 😀
Gyurma Pappa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Jaj, bocs mindenkitől, tudom hogy nekünk valószínűleg ígyis-úgyis vége lesz a szezonnak jövő héten, és nem nézek futballt egy évig, stb. stb. mantra, de ez a meccs tényleg szar. Nem lennék független néző...
több mint 1 éve
Tdog
653
Minshew osszes labdaja 50/50-es.. az OL meg nem tudom mit gyakorolt a heten. Azert ritka 4 playbol hogy 3 false start legyen
több mint 1 éve
Akkor ez erős bukta gyanú lesz így ha csak vmi csoda nem tőrtènik....
több mint 1 éve
26 yardos punt? Nincs valaki a bajszos szar helyett? Botrány
több mint 1 éve
MC12
6 378
Megzavarodott a Philly OL, hogy megyMég mindig.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Mennyénekihanemadjákmeg.
több mint 1 éve
QB571
65
Ahogy beszél, az isŐ mindig olyan.Olyan volt, mintha még nem józanodott volna ki😀Nem tudom, de tetszett, ahogy a visszahordás holdingját röhögve mondta be.buzibogerJogos, miért fújhat még ez a kretén team??
csipkelli
Szipeter
csipkelli
QB571
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
most egy TD hosszú drive futás aztán TE screen és slant AJ-nek majd a végén egy QB sneak
több mint 1 éve
Ő mindig olyan.Olyan volt, mintha még nem józanodott volna ki😀Nem tudom, de tetszett, ahogy a visszahordás holdingját röhögve mondta be.buzibogerJogos, miért fújhat még ez a kretén team??
csipkelli
Szipeter
csipkelli
QB571
több mint 1 éve
MÉG NEM KELL A SCREEN!!!Elküldöm az info@-ra hátha olvassák…Dobálni középre, halálgyenge ez a zóna, ha átállnak emberezni, akkor meg screen screen screen. Bajusz nem fog 10 yardon túl dobni semmit, abba kell hagyni a hülye prevent védekezést és pressure. Ellis karrier éve van, nagyon ritkán blitzelünk vele, itt az ideje.Gyorsan írjál valamit, hátha! 😊 hogy nyerünk?Allen nem akarja olvasni?Én nem értem most Eagles playcallingot. Van egy futás ellen igen közepes D, amit fénykorában kétszer futott szarrá az elmúlt két évben Sanders, és a csere irányító próbál passzolni. Nekem mindegy, de nem értemAdod itt a tippeket 😊) olvassák a fórumot!
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Szívesen
Gyurma Pappa
MC12
több mint 1 éve
Tdog
653
Most kene egy pick a D-tol
több mint 1 éve
QB571
65
Olyan volt, mintha még nem józanodott volna ki😀Nem tudom, de tetszett, ahogy a visszahordás holdingját röhögve mondta be.buzibogerJogos, miért fújhat még ez a kretén team??
csipkelli
Szipeter
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Nem tudom, de tetszett, ahogy a visszahordás holdingját röhögve mondta be.buzibogerJogos, miért fújhat még ez a kretén team??
csipkelli
Szipeter
több mint 1 éve
MC12
6 378
Elküldöm az info@-ra hátha olvassák…Dobálni középre, halálgyenge ez a zóna, ha átállnak emberezni, akkor meg screen screen screen. Bajusz nem fog 10 yardon túl dobni semmit, abba kell hagyni a hülye prevent védekezést és pressure. Ellis karrier éve van, nagyon ritkán blitzelünk vele, itt az ideje.Gyorsan írjál valamit, hátha! 😊 hogy nyerünk?Allen nem akarja olvasni?Én nem értem most Eagles playcallingot. Van egy futás ellen igen közepes D, amit fénykorában kétszer futott szarrá az elmúlt két évben Sanders, és a csere irányító próbál passzolni. Nekem mindegy, de nem értemAdod itt a tippeket 😊) olvassák a fórumot!
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Szívesen
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Uugye ugye mèg remèlem nagyot fog ma 😀 😀De legalább valami....Javul a Dallas D 😉
dande2
tamas424