NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 608
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 10 éve
mondom, hogy kéne egy TO
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Először ezt nyerjétek meg 😊na, legalább be lettünk árazva és most már eszünkben se lesz playoffról álmodoznijusssipekkaKövetkezőben megveritek a Dallast!tûzoltó
több mint 10 éve
Még mi sem nyertünk 😛na, legalább be lettünk árazva és most már eszünkben se lesz playoffról álmodoznijusssipekkaKövetkezőben megveritek a Dallast!tûzoltó
Egyébként ja, reméljük csak altatnak a Boys meccsre 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
a fal jobb oldala nincs, így se futás, se passz...
több mint 10 éve
Durva amúgy, hogy megy a futás, egyből megy a playaction meg nyílnak a passzsávok😊 csakígytovább!mustaineegyszerű játék ez...
több mint 10 éve
Durva amúgy, hogy megy a futás, egyből megy a playaction meg nyílnak a passzsávok😊 csakígytovább!
több mint 10 éve
tûzoltó
853
na, legalább be lettünk árazva és most már eszünkben se lesz playoffról álmodoznijusssipekkaKövetkezőben megveritek a Dallast!
több mint 10 éve
Reméljük a D továbbra is éles lesz, és ha még kb ugyan ennyit vhogy fel tudunk rakni, akkor talán, meglesz 😀
több mint 10 éve
simán ki lehet itt kapni, nem erről van szó, de ez amit előadunk ez felháborító/gigaszánalom kategória. Az egész edzői kart is beleértve.
több mint 10 éve
Eddig jó 😀
több mint 10 éve
jusssipekka
594
na, legalább be lettünk árazva és most már eszünkben se lesz playoffról álmodozni
több mint 10 éve
na jó, ez komolytalan így tényleg
több mint 10 éve
kinek nem ? mármint Giants oldalról... 😊hát nem biztos, h én ezt végigszenvedem, ezért nem éri meg a hnapi (mai) teljes holdkór..Szeszepont ez jár az én fejemben isG-men
több mint 10 éve
és összevág belőle egy 20 másodperces Casey Matthews highlightot.Ha Ano ezt látná, most élvezett volna el xDSixo67úgy érzem ezt legalább 10.000x -r visszafogja nézni.Petikievak01
több mint 10 éve
Barwin ügyesen megette a finomfőzeléket ebédre, ilyen jól Eagles mezben még nem láttam játszani.
több mint 10 éve
hát nem biztos, h én ezt végigszenvedem, ezért nem éri meg a hnapi (mai) teljes holdkór..Szeszepont ez jár az én fejemben is
több mint 10 éve
Ha Ano ezt látná, most élvezett volna el xDSixo67úgy érzem ezt legalább 10.000x -r visszafogja nézni.
több mint 10 éve
Remélem azért FG távolságig eljutunk 😀
több mint 10 éve
hát nem biztos, h én ezt végigszenvedem, ezért nem éri meg a hnapi (mai) teljes holdkór..
több mint 10 éve
safc4
338
szánalmas
több mint 10 éve
remekül felkészültünk erre a meccsre..biztos az STre koncentráltunk