Philadelphia Eagles - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
köcsög Brady megfordította...pedig akartam írni, hogy a NE is 1-2vel áll no problem 😛
Szesze
több mint 7 éve
nah.. lássuk 😊
több mint 7 éve
Phuuuu ez durca, kell a TD
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
köcsög Brady megfordította...
több mint 7 éve
Nagyon biztonságit játszunk
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Persze fokozzátok még!!!
több mint 7 éve
Ez nem volt semmi.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
ozibozi
17 132
egyszer megyünk 20 pont felé, erre ilyenkor kapunk előszőr 20 pont fellett
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Itt mindenki idióta degenerált???
több mint 7 éve
Még vagy 20 yardot menni kéne, hogy Xre legyen esély, de még innen is kijátszuk magunkat
több mint 7 éve
nah, ez a holding még sokat érhetsőt, facemask, mégjobb
Szesze
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
200y szopunk futásból!!!! A papíron elit védelmünk, a papíron gyenge Eagles futószekció ellen, ahonnan kidőlt Sproles...
több mint 7 éve
nah, ez a holding még sokat érhet
több mint 7 éve
pedig azt hittem csak én vagyok biztos a zakóbanNa én mindjárt bekulázok az izgalomtól 😀az a fura, h én meg tök nyugodtan nézem, pedig máskor mindig agyfaszt kapok. Asszem elkönyveltem már, h úgyse tudunk nyerni
MrMiksa
Szesze
több mint 7 éve
köcsög stream átment seattle meccsre van esetleg egy másik?www.youtube.com/watch?v=EQ0HoJx8H1o&index=10&list=PLWWnKoGeuZtUSVD4xrgtT_bYoJCoapa8n
zsoeo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Legalabb nem mondhatjuk hogy unalmasak az utolso negyedek 😊Jah jó is szivinfarktussal zárni a hetet
shivo
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Legalabb nem mondhatjuk hogy unalmasak az utolso negyedek 😊Speciel én jobban szerettem volna unatkozni egy 21:0-al 😊
shivo
több mint 7 éve
Na én mindjárt bekulázok az izgalomtól 😀az a fura, h én meg tök nyugodtan nézem, pedig máskor mindig agyfaszt kapok. Asszem elkönyveltem már, h úgyse tudunk nyerni
MrMiksa
több mint 7 éve
ozibozi
17 132
tavaly a futás ellen még királyok voltunk, talán 2.-3.-ak 😕
több mint 7 éve
köcsög stream átment seattle meccsre van esetleg egy másik?
több mint 7 éve
shivo
65
Legalabb nem mondhatjuk hogy unalmasak az utolso negyedek 😊
több mint 7 éve
Smallwood ma amùgy nagy piros pontblantnak is
Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Na én mindjárt bekulázok az izgalomtól 😀