NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 393
41
21:49 Georgia @ Ole Miss - MATCH4
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 5 éve
hát ez csúnya volt tényleg
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
KOM-PEN-ZÁ-CI-Ó! (Jordan Matthewsért a múlt hétről)
több mint 5 éve
zsojti
4 063
sajnos gaza van
több mint 5 éve
második TD-t veszik így el
több mint 5 éve
ozibozi
16 994
köcsög csírák
több mint 5 éve
Hát ez már geciség, a sporiktól!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
2x húzta vissza
több mint 5 éve
ozibozi
16 994
vagy legalább
több mint 5 éve
csak hosszabbítás ne legyen légyszi
több mint 5 éve
holding hegyek voltak...köszi! 😊
több mint 5 éve
MrMiksa
3 733
2passz és rz
több mint 5 éve
de de 😊amúgy ebből is látszik, hogy nem mindig az az idegesítőbb, mikor az utolsó negyedben adunk 17 pont előny, hanem az amikor az elején szopatnak le. Persze még simán kikaphatunkMost már ne légyszi, hamár kisírtuk magunknak 😊
eaglesmcnabb
MrMiksa
több mint 5 éve
MrMiksa
3 733
Francba
több mint 5 éve
MrMiksa
3 733
amúgy ebből is látszik, hogy nem mindig az az idegesítőbb, mikor az utolsó negyedben adunk 17 pont előny, hanem az amikor az elején szopatnak le. Persze még simán kikaphatunkMost már ne légyszi, hamár kisírtuk magunknak 😊
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Lejárt az óra
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
amúgy ebből is látszik, hogy nem mindig az az idegesítőbb, mikor az utolsó negyedben adunk 17 pont előny, hanem az amikor az elején szopatnak le. Persze még simán kikaphatunk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 733
Lassan már természetessé válik 😊Megint 6 missépp írni akartam
MrMiksa
zsojti
több mint 5 éve
Na érte tradelni senki nem fog...Vernon is mehet utána már holnap felölem...Nekem amúgy nem hiányzik DL-ből Harrison.De a DL-ből kurvára hiányzik
GiantsMLBhunter
vanek úr
yooker
több mint 5 éve
Mi meg végig megyünk büntikkel!😀
több mint 5 éve
Eljottem haza, es mar az Eagles vezetett. Az nice meltdown.
több mint 5 éve
Vernon is mehet utána már holnap felölem...Nekem amúgy nem hiányzik DL-ből Harrison.De a DL-ből kurvára hiányzik
GiantsMLBhunter
vanek úr
több mint 5 éve
Még nibcs vége de én már ezért hálás vagyok 😊
több mint 5 éve
MrMiksa
3 733
Megint 6 miss