NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Philadelphia Eagles - Seattle Seahawks
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Minek???
több mint 3 éve
MightHunter
403
Nem tudom mit kinlodik az eagles. Egyszerűen csak flowers irányába kell dobni és tuti a haladásTe most kinek szurkolsz? 😄😄
Sebii
Szerkesztette: MightHunter
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Nem tudom mit kinlodik az eagles. Egyszerűen csak flowers irányába kell dobni és tuti a haladás
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Bazmeg, teljes homály az O falban.
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Itt próbálkozz: www.nfl.com/games/seahawks-at-eagles-2020-reg-12Üdv a kórházból az aludni nem tudók közül. Nincs valahol egy ilyen kis bábus, vagy play by play közvetítés, amihez nem kell hang? 😊NFL.com-on van ilyen. Mit csinálsz a kórházban? Meló vagy betegség?
kristóf17
CypressJah, ott keresem, de csak a driveokat találom telóról.Üdv a kórházból az aludni nem tudók közül. Nincs valahol egy ilyen kis bábus, vagy play by play közvetítés, amihez nem kell hang? 😊Nfl.com-on szokott lenni, ha egyre gondolunk
kristóf17
MrMiksa
ACL műtét volt tegnap, aztán ma éjszaka még bent vagyok. 😊
kristóf17
És jobbulást. 😀
több mint 3 éve
MightHunter
403
Milyen meglepő hogy semmit se tudunk kezdeni a második félidei kezdéssel. Sose jó ha mi kezdjük a második félidőt
több mint 3 éve
Megvagyok, fasza, köszi!
több mint 3 éve
Üdv a kórházból az aludni nem tudók közül. Nincs valahol egy ilyen kis bábus, vagy play by play közvetítés, amihez nem kell hang? 😊NFL.com-on van ilyen. Mit csinálsz a kórházban? Meló vagy betegség?
kristóf17
Cypress
Jah, ott keresem, de csak a driveokat találom telóról.Üdv a kórházból az aludni nem tudók közül. Nincs valahol egy ilyen kis bábus, vagy play by play közvetítés, amihez nem kell hang? 😊Nfl.com-on szokott lenni, ha egyre gondolunk
kristóf17
MrMiksa
ACL műtét volt tegnap, aztán ma éjszaka még bent vagyok. 😊
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Üdv a kórházból az aludni nem tudók közül. Nincs valahol egy ilyen kis bábus, vagy play by play közvetítés, amihez nem kell hang? 😊Nfl.com-on szokott lenni, ha egyre gondolunk
kristóf17
több mint 3 éve
MightHunter
403
Végre rájöttem mit látok KenNorton arcán ha ránézek.Én csak hányingert kapok amikor meglátom az embert. És amikor oda volt írva hogy már 3 éve ott szerencsetlenkedik. Te jó ég!!!
Az értelmet. Valahogy így sugárzik róla az intelligencia, de nem tudom pontosan leírni az érzést.
akdestroyer
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Üdv a kórházból az aludni nem tudók közül. Nincs valahol egy ilyen kis bábus, vagy play by play közvetítés, amihez nem kell hang? 😊NFL.com-on van ilyen. Mit csinálsz a kórházban? Meló vagy betegség?
kristóf17
több mint 3 éve
tûzoltó
853
Decemberben kell jól játszani...és ott még november van! Ezért játszunk így! 😀
több mint 3 éve
Üdv a kórházból az aludni nem tudók közül. Nincs valahol egy ilyen kis bábus, vagy play by play közvetítés, amihez nem kell hang? 😊
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Végre rájöttem mit látok KenNorton arcán ha ránézek.Az értelmet. Valahogy így sugárzik róla az intelligencia, de nem tudom pontosan leírni az érzést.
több mint 3 éve
És szétfutnak, hihetetlen.De ez a hihetetlen és ezért értehtetlen az egész mert egyértelműen látszik, hogy futással simán tudunk haladni (nemcsak ma) s egyszerűen nem építjük rá a támadójátékot. Pedig ott van egy Sanders és a két backup se rossz...ezért bosszantó ez az impotesség
akdestroyer
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Elliott is mélyen maga alatt van. Ezek szerint ezért volt az a sok 2 pontos kísérlet?
több mint 3 éve
MightHunter
403
Jól van nem csalódtam a védelemben sem. Igazi balfasz brigád, hogy nem dongolik földbe wentzet amikor futni kezd? Faszom
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Végre valami életjel.
több mint 3 éve
Invincible
801
Eagles Redzone. Fumble vagy int?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
nem láttad ezek szerint a szombati LSU-Texas AM meccset 😀 😀 😀Kabaré ez a meccs! Jobb mint a benny hill show! 😄😄😄Jó estét, konkrétan egy bohócparádé. Középiskolai meccseken magasabb szinten játszanak, mint ma a Phili.
MightHunter
Cypress
több mint 3 éve
HelloMost ebredtem latom nincs meglepi eddig.