Philadelphia Eagles - Tampa Bay Buccaneers
több mint 10 éve
szánalmas. felesleges kivédekezni 3rd downig mert úgyis beszopjuk legyen bármekkora.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
3&16 szép volt...
több mint 10 éve
ne firtassuk, nézzük az Eagles-t 😊eagles segít felkészülni a realra, és vissza... pofam leszakad hogy akinek én drukkolok az folyamat szopikmost nyertetek az Örökrangadón, nem?
eaglesmcnabb
markny

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
ahha köszi lemaradtam róla12 védő a pályán...kész, jönnek a legalja hibák is, szétesett a csapatez mi volt most?
baggio
zsojti
baggio
több mint 10 éve
3&16.. miért ne?!
több mint 10 éve
eagles segít felkészülni a realra, és vissza... pofam leszakad hogy akinek én drukkolok az folyamat szopikmost nyertetek az Örökrangadón, nem?
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
12 védő a pályán...kész, jönnek a legalja hibák is, szétesett a csapatez mi volt most?
baggio
zsojti

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
eagles segít felkészülni a realra, és vissza... pofam leszakad hogy akinek én drukkolok az folyamat szopikpedig a tegnapi után úgy voltam, hogy na majd az Eagles... XD
eaglesmcnabb

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
kész, jönnek a legalja hibák is, szétesett a csapatez mi volt most?
baggio
több mint 10 éve
😀😀😀DDD
több mint 10 éve
kész, jönnek a legalja hibák is, szétesett a csapat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
eagles segít felkészülni a realra, és vissza... pofam leszakad hogy akinek én drukkolok az folyamat szopik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
hú de nagyon szopatnak minket, szégyen hogy milyen ez a csoport és az is, hogy ilyen brigáddal a PO egy mondatba kerülhet
több mint 10 éve
amúgy ha nagyon belegondolok, idén amelyik csapatnál volt egy épkézláb irányító-elkapó páros, mind megszopatott.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Biggers on the coverage..
több mint 10 éve
biggers ez is
több mint 10 éve
Mindent elkapnak nekünk meg még olyan emberünk sincs akihez oda lehetne dobni 😕
több mint 10 éve
akkor meg is van kit kell kirúgni 😀3. beugrás3. berugást olvastam xD mert még csak az elsőnél járok lassan ma : D
zsojti
ano92

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
3. beugrás3. berugást olvastam xD mert még csak az elsőnél járok lassan ma : D
zsojti
több mint 10 éve
megint egy les, beszarok.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
barom hart ...
több mint 10 éve
3. beugrás
több mint 10 éve
Ertz agyrázkódást szenvedett, nem meglepő módon

---
több mint 10 éve
má komolyan mondom nem tudom kit szidjak...kaptunk ki úgy idén többször is hogy a D megadta a lehetőséget, az O meg elbaszta. de ma sajna esélyt sem ad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
fogjuk már meg futást b+