Philadelphia Eagles - Washington Redskins
több mint 10 éve
Aki ma nyer, az megérdemli a csoportgyőzelmet!És mi van ha X lesz? Donovan McNabb visszatér a nyugdíjas létből?
tûzoltó
több mint 10 éve
Amúgy Bradfoles nem is olyan szar az utóbbi időben, mint amilyennek tűnik
több mint 10 éve
Aki ma nyer, az megérdemli a csoportgyőzelmet!Kivéve ha az Eagles az!
tûzoltó
több mint 10 éve
Aki ma nyer, az megérdemli a csoportgyőzelmet!
több mint 10 éve
akkor indulhat a rájátszás(ka)
több mint 10 éve
Davis megy, Curryt megtartjuk, visszaállunk 4-3ra és mindenki örül. 😊
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Malcolm Jenkins és Vinny Curry vezeti a pregame huddlet. Curryből kurva jó játékos lesz (egy másik csapatban).Megmondom őszintén én inkább őt szeretném Jaguars mezben látni, mint Bruce Irvint a jövő évi free agent pass rusherek közül.
mustaine
több mint 10 éve
Malcolm Jenkins és Vinny Curry vezeti a pregame huddlet. Curryből kurva jó játékos lesz (egy másik csapatban).www.facebook.com/philadelphiaeagles/videos/997449860292787/
Lane Johnson (65) milyen lelkes a háttérben 😀 😀
Szerkesztette: mustaine
több mint 10 éve
én azt mondom hajrá ígülsz, akkor legalább lesz tétje az egyik week 17-es meccsnek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
E.J Biggers-Jackson párharca kíváncsi leszek. Ha nem lesz passrush elég nagy bajban lesznek szegény DB-ek. 😥
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Mint a legtöbben. De szerintem a Redskins kvázi az underdog ma, szóval ezért is szorítok inkább nekik. Ja meg Will Blackmon és Terrance Knighton miatt is.Remélem a Bang Radio Hour-os John Taymannek (és persze Kirk Cousinsnak) ilyen lesz majd a hangulata a meccs után is!😧 megcsalódtam benned
twitter.com/BangRadioHour/status/671827232684425216
Go 'Skins!
iktriad
mustaine
több mint 10 éve
Remélem a Bang Radio Hour-os John Taymannek (és persze Kirk Cousinsnak) ilyen lesz majd a hangulata a meccs után is!😧 megcsalódtam benned
twitter.com/BangRadioHour/status/671827232684425216
Go 'Skins!
iktriad
több mint 10 éve
Remélem a Bang Radio Hour-os John Taymannek (és persze Kirk Cousinsnak) ilyen lesz majd a hangulata a meccs után is! Go 'Skins!
több mint 10 éve
Ja, és az undrafted rookie Denzel Rice először aktív profi karrierje során!a Coastal Carolina cornerek nagyon menők most
mustaine
több mint 10 éve
#Eagles inactives for #WASvsPHI:QB Lewis, WR Ajirotutu, CB Maxwell, LB Means, OL B.Jones, OL Hawkinson, DT Logan
több mint 10 éve
#Eagles inactives: QB Lewis, WR Ajirotutu, CB Maxwell, LB Means, OL B.Jones, OL Hawkinson, DT LoganBeau Allen a kezdő nose, E.J. Biggers játszik Maxwell helyén.
több mint 10 éve
Legyen ez a ma esti mantra:www.youtube.com/watch?v=YdB2wvnWYfo
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
02:25,

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal